Google-tilin poistaminen puhelimesta tehdasasetusten palautuksen jälkeen

  • 11 maaliskuu 2016
  • 32 kommenttia
  • 59376 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

32 kommenttia

No muuten hyvä mutta kun tää henkilö on kuollut.että ei ennakoinut ja poistanu tiliää
Miten saan tämän tilanteen ratkaistua, tai mitä järkeä on ylipäätänsä tässä huawein systeemissä? puhelimellahan voi olla vain yksi omistaja näin. ( olen tehnyt tehdasasetuksiin palautuksen, mutta synkronoitu sähköposti ei silti katoa) neuvoja, äkkiä!

Kyseessä ei ole Huawein systeemi vaan Googlen systeemi.

Pyydä kaveriasi poistamaan tilinsä puhelimesta. Hänen olisi pitänyt tehdä se jo alun perin ennen kuin antoi puhelimen sinulle.

... sitten jos "kaveri" onkin joku tuntematon ihminen, niin voi voi. Tuo systeemi on kehitetty nimenomaan varkaiden ja varkailta laitteita ostavien ihmisten kiusaksi.


eli pitää kirjata ensin sillä s-postilla sisään ja sitten poistaa se ja korvata omalla s-postilla.. Ja kyllä kyseessä on Kaveri ei "kaveri" en varastele. Mutta ihme homma googlella, että tehdasasetuksiin palauttaminen ei poista kaikkea.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

eli pitää kirjata ensin sillä s-postilla sisään ja sitten poistaa se ja korvata omalla s-postilla.. Ja kyllä kyseessä on Kaveri ei "kaveri" en varastele. Mutta ihme homma googlella, että tehdasasetuksiin palauttaminen ei poista kaikkea.

Vaikka Google paljon ihmisistä tietääkin, ei sekään silti mitenkään voi tietää uuden ja vanhan omistajan välistä suhdetta tai missä olosuhteissa laite on omistajaa vaihtanut. :)

Ja jos tehdasasetuksiin palauttamalla saisi tuon Google-tilisidonnaisuuden pois, se olisi varkaille aivan liian helppoa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Oletko jo kokeillut tässä ketjussa aikaisemmin annettuja ohjeita?

Jos ohjeet tuntuvat heprealle tai eivät tehoa, sitten ei auta muu kuin viedä puhelin huoltoon nollattavaksi ja maksaa siitä.
Hei!

Mulla on Huawei p9 lite puhelin jonka möin tutulleni lauantaina. Tyhjensin puhelimen ennen myyntiä. Puhelin oli kuitenkin vaatinut minun google tiliäni. Vaihdoin google tilini salasanan ja annoin tiedot tutulleni. Sen jälkeen puhelin ilmoitti, että turvallisuussyistä salasanan vaihdon jälkeen pitäisi odottaa 24h ennen kuin sitä pääsee käyttämään. Tästä on kulunut reilusti yli se 24h, eikä tuttuni ei vieläkään pääse käyttämään puhelinta. Mikä voisi olla vikana ja miten hän pääsisi käyttämään puhelinta?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Hei Maritamm ja tervetuloa Palstalle!

Oletteko kokeilleet tehdasasetusten palautusta P9 -puhelimeen tämän ohjeen avulla: https://elisa.to/2IRBoFq ? Kuullostaa siltä, että jokin nollauksessa ja henkilökohtaisten tietojen poistamisessa ei ole mennyt puhelimeen ihan oikein. Siksi puhelin pyytää vielä aikaisemmin käytössä ollutta tunnusta.

Osallistu keskusteluun