Kysymys

Hero akku

  • 21 heinäkuu 2011
  • 4 kommenttia
  • 1856 katselukerrat

Hei,

Olen hyvin tyytyväinen kytky-Heron käyttäjä ja vaikka kehitys on mennyt tästä luurista jo ohi, en halua luopua luurista pariin vuoteen.

Jokaöinen lataus on kuitenkin kuluttanut akkua havaittavasti.

Osaako kukaan vinkata, mistä löytyy alkuperäinen tai ehdottoman luotettava tarvikeakku?

Ehdottoman luotettavalla tarkoitan esim. Ansmannia tai jotain muuta tuttua akkumerkkiä joka ei räjähdä korvalle edes teoriassa.

Myykö Saunis/Elisa alkuperäisiä, mihin hintaan?

4 kommenttia

Esim verkkokauppa.com

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/21945/cjmxx/HTC-BA-S380-akku-Kapasiteetti-1350-mAh
Eipä vaan Verkkokauppassakaan ole ihan lyhyellä jonotuksella. Pari, kolme viikkoa tuli pelkkää eioota niin ajattelin että haen sitten myyjältä eli Saunikselta/Elisashopilta akun, vaikka olisikin vähän kalliimpi.

No, Elisan myyjä osasi kertoa heti mallia kyselemättä että ei ole HTC:n akkuja ollenkaan. Ei siis ilmeisesti koko firmassa...konsernissa? Uusiakaan malleja?

Sitten kävin virallisessa huollossa. Uudenpia lienee tarjolla, mutta Heron akku on tilaustavaraa.

Mutta mielenkiintoinen tilanne etenkin niille joiden puhelimessa on kiinteä akku...parin vuoden päästä tulee eteen korjaus joka kukaties kestää ja maksaa vähän enemmän kuin minulla. 

Siinä on kyllä helppo myydä uusi känny vanhan tilalle kun kerrotaan että vanhan korjaus maksaa puolen kännyn verran ja kun se on sopivasti tullut maksetuksikin niin eiköhän laiteta tästä uusi osamaksublingbling mukaan...
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Aika heikosti tuntuu akkuja löytyvän. En tiedä onko nykyään ihan sääntö että akkuja on tarjolla vain sen aikaa, kun ensimmäiset loppuvat, niin lopetetaan valmistus. Tätä tukee sekin että takuun puolivälissä lopetetaan uusien ohjelmaversioiden jakelu. Tai jos jatketaan, niin päivityksen yhteydessä takuu loppuu. Jotenkin ärsyttää tämä kertakäyttökulttuuri. Kait kehityksen kannalta tämä on pakollista. Valitettavaa.

Akkuja voi vilkaista Briteistä. Aidot loppu, uusi erä pitäisi tulla piakkoin, kuitenkin  tarviketta saatavilla:
http://www.mobilefun.co.uk/cat/Hero-Batteries.htm
Kiitos vinkistä. Myös Akkunetti-nimisestä firmasta saanee tarvikeakkua viiteentoista, saa nähdä koska tulee.

Ymmärrän kyllä että Elisashopit ja monet muutkin liikkeet noudattavat sellaista 95/5% varastosääntöä: 95 % kysyjistä tahtoo tavaraa 5% tavaravarastosta. Loput 95% ovat painolastia joka ei mene kaupaksi.

Se on sitten vähän tuotevastuukysymys että pitäisikö tuollaisen ison ja vakiintuneen myyjän  tarjota vara-akkuja ja kuinka kauan. Ei viidensadan puhelin ole mikään kertakäyttötuote, paitsi jos kauppa saa päättää nin se on.

Osallistu keskusteluun