Kysymys

Honor 6 kuvien siirto-ongelma

  • 7 joulukuu 2016
  • 1 kommentti
  • 987 katselukerrat

Honor 6:ssa (android 6.0) kuvien/tiedostojen siirrossa kaapelilla ilmeni erikoinen ongelma, liittäessäni puhelimen tietokoneeseen usb-kaapelilla ja yhteystilana joko Kuvat (PTP) tai Tiedostot (MTP) mitkään puhelimen kuvat tai esim. musiikki ei näy tietokoneella. Ilmoittaa näiden kansioiden (DCIM ja Pictures) olevan tyhjiä. Kuvat siis olen itse ottanut kameralla tai siirtänyt puhelimeen ja ne ovat sisäisessä tallennustilassa. Muistikorttia ei puhelimessa ole. Vielä oudompaa on, että esim. whatsappissa olevat kuvat näkyvät koneella ja ne voi siirtää koneelle.

Missä voi olla vika, edellisellä kerralla kuvia siirtäessä pari viikkoa sitten ja aina ennenkin homma on toiminut normaalisti. Olen kokeillut win7 ja win10 koneella. Kokeilemani toinen android-puhelin toimii normaalisti ja näyttää kuvat molemmilla koneilla ja samalla kaapelilla. Olenko poistanut vahingossa jonkun ohjelman puhelimesta tms??? Puhelin oli välillä lennolla lentotilassa, mutta ei ole enää, eikä se voi varmaan tähän vaikuttaa.

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei Vode123, ja tervetuloa palstalle!

Saatat olla oikeilla jäljillä, pystytkö lataamaan kuvat tilapäisesti johonkin pilvipalveluun, jotta voit palauttaa laitteelle tehdasasetukset? Onko muilla parempia ehdotuksia?

Osallistu keskusteluun