Honor 8 -käyttökokemuksia

  • 12 syyskuu 2016
  • 0 kommenttia
  • 7045 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Palstalla järjestetystä kisasta Honor 8 -puhelimen voittaneet elinako ja Kyris1000 jakavat kokemuksiaan puhelimestä tässä keskusteluketjussa syyskuun aikana.

Tervetuloa kaikki muutkin Honor 8:n hankkineet tai luurista kiinnostuneet keskustelemaan! :)

Tutustu Honor 8 -puhelimeen verkkokaupassa

Ensitunnelmat Honor 8:sta


elinako:

Hain uuden Huawei Honor 8:in postista sopivasti juuri ennen mökkireissulle lähtöä. Ajoitus oli täydellinen, mökillä nimittäin riitti aikaa tutustua uuden luurin toimintoihin! Kauniista pakkauksesta paljastui ihana kullan värinen Huawei. Puhelimen design jatkaa samalla hyväksi havaitulla linjalla ja paksun kalikkapuhelimen käytön jälkeen Honor 8 sopii käteen kuin nenä päähän ja näppäily onnistuu yhdelläkin kädellä. Täydellisen kokoinen siis!

Kaikista eniten minua kiinnosti Huawei 8:in kamera. Ja ai että, se sopii kyllä täydellisesti harrastelijakuvaajan ja aktiivisen somettajan tarpeisiin! Ilman suurimpiakaan valokuvaustaitoja Huawei 8:lla pystyy ottamaan hienoja ja hyvälaatuisia kuvia. Kiva yllätys oli, että kameralla pystyi ottamaan kuvia myös manuaaliasetuksilla, esim. säätäen isoherkkyyttä. Näihin asetuksiin pitää
kyllä vielä paneutua! Mökillä sattui olemaan kaunis ruska-aika ja se olikin hieno kuvauksen kohde!

Käyttöjärjestelmä on nopea, näyttö on juuri oikean kokoinen ja akku tuntuu kestävän koko päivän.
Jatkan innolla puhelimeen tutustumista, tähän asti olen ollut enemmän kuin tyytyväinen!Kyris1000:Tunnelmat viikon käytön perusteella


Kyris1000:elinako:

Yhteistä elämää Honor 8:in kanssa on kertynyt jo reilu viikko, ja uusi puhelin alkaa tuntua tutulta. Kuluneen viikon aikana olen ottanut enemmän kuvia kuin koko kesän aikana yhteensä, ja syy piileekin Honor 8:in loistavassa kamerassa joka on innostanut minua valokuvailuun ja somettamiseen ihan uudella lailla. Mahdollisuudet muokata kuvia jälkikäteen ja jopa säätää tarkkuuksia ovat olleet hauskaa viihdettä viime päivinä.

Kamera ei suinkaan ole ainut asia mihin Honor 8:issa ihastuin. Puhelimen yleinen toimivuus ja nopeus on todella jopa elämää helpottavaa ja säästää minua harmailta hiuksilta, joita entinen puhelimeni aiheutti lagailullaan. Sovelluksesta toiseen vaihto on sujuvaa ja sovellukset toimivat muutenkin tosi nopeasti Honor 8:issa. Esimerkiksi skypettäminen Honor 8:lla on aivan uusi kokemus sen sujuvuuden ja kuvan- ja äänenlaadun vuoksi. Myös videoiden ja tv-sarjojen katselu on ollut mielyttävää! Kuva ei pätki, ruutu on tarpeeksi iso ja puhelimen kajari on oikein hyvä.

Honor 8 on siis tullut jo tutummaksi, mutta puhelimessa riittää kuitenkin vielä paljon kiinnostavia ominaisuuksia joihin en ole ehtinyt tutustua. Seuraavina viikkoina aionkin paneutua paremmin mm. sormenjälkitunnisteeseen ja älynäppäimeen.Loppuarviotelinako:

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna lensin Itävaltaan visiitille ja matkan aikana päätin vihdoinkin tutustua Huawei 8:in älynäppäimeen ja sormenjälkitunnistimeen. Toiminnot eivät ole mitenkään elämää mullistavia, mutta näin parin päivän käytön jälkeen voin todeta älynäppäimen tekevän jokaisen ahkerasti kännykkää käyttävän elämästä vähän helpompaa.
Lempparini on avauslukituksen helppo avaus! Aikaa säästyy kun puhelimea avatessa ei tarvitse näpytellä koodia tai piirtää kuviota, pelkkä nopea estusormen hipaisu älynäpppäimeen riittää. Kätevää! Myös screen shotin ottaminen kahdella älynapin painalluksella on hieno lisäys puhelimeen ja nopeampi käyttöinen kuin entinen pikavalikosta löytyvä screen shot-toiminto.

Viime viikolla sain myös siirrettyä musiikkia Huawei 8:iin, joten musiikinsoitinkin on jo tullut tutuksi. Puhelimen oma kaiutin on aivan ihana! Entinen luurini teki aina äänestä kahisevan, mutta Huawei 8:in äänentoisto on aivan omaa luokkaansa! Niin kuin jo huomasin videoita katsellessa, puhelimen äänenlaatu on todella hyvä. Kuulokkeilla kuuntelu on myös mukavaa, ja musiikin soidessa taustalla voi helposti chättäillä whatsapissa tai vaikka surffata internetissä ilman vaikutusta puhelimen nopeuteen. Musiikin kuuntelulla ei myöskään tunnu olevan suurta vaikutusta akun kulutukseen, mikä tuli huomattua istuessani pitkään lentokoneessa kuulokkeet korvilla matkatessani Itävaltaan.

Kaiken kaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen Huawei 8:iin. Eniten kuitenkin toivon uudesta puhelimesta, että se kestäisi pitkään. Viime vuosina minulla on ollut huono tuuri puhelimien kanssa, ja olen joutunut vaihtamaan luuria liiankin usein. Tähän asti Huawei 8 vaikuttaa erittäin lupaavalta, ja luulen sekä toivon, että meillä on vielä edessä monta yhteistä vuotta!Kyris1000:Alla lisää Kyris1000:n ja elinakon Honor 8:lla ottamia kuvia 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA