Honor 8:n bugit

  • 19 maaliskuu 2017
  • 9 kommenttia
  • 838 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
En tiedä mihin harmituksistani kirjoittaisin joten laitan tänne.

Hankin Huawei Honor 8:n syksyllä ja olin oikein tyytyväinen kun käyttöönoton jälkeen ei löytynyt yhtään ainoaa merkittävää bugia laitteen toiminnoista eikä sovelluksistakaan.

Kunnes sitten tuli iso käyttöjärjestelmän päivitys noin kk sitten. Sen jälkeen selainikkunoiden vieritys on ruvennut tökkimään. Ensin tuntuu että kuin saisi kiskoa urakalla että sivu päivittyy alaspäin, kunnes yhtäkkiä vieritys lähtee hurjaa vauhtia kuin jousen virittämänä. Tai sitten sivu kimpoilee kuin päätyseinästä vastakkaiseen suuntaan kun sitä sormella vierittää.

Samoin laitteen Facebook-sovellukseen tuntuu tulevan päivityksiä useampi viikossa, mutta perusviat ei korjaannu ikinä. Jos lukee Google Play Kaupan sivulta kommentteja ko. sovelluksen toiminnasta niin pelkkiä haukkuja siellä näkyy. Eli esimerkiksi omia kommentteja johonkin keskusteluun ei voi muokata eikä poistaa. Samoin jos kommenttilistaa vierittää alareanuaan, niin sovellus heittää ulos listasta. Minulla on Lumian puhelin joissa näitä ongelmia ei ole.

Mihin tästä pitäisi valittaa? Huawein asiakaspalveluun? Jos Facebookista esim, valittaa, niin taitanvat suositella ottamaan Facebookiin yhteyttä ja sieltähän ei koskaan mitään vastausta saa.

Facebookin kohdalla tuntuu siltä, että Googlen ja Facebookin väliset riidat kohdistetaan käyttäjien kiusaamiseksi.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Huawei on se taho, jolle asiasta pitää avautua. Huawein kanssa on ollut aiemminkin pitkä liuta erilaisia softavikoja.

Itselläni Samsung toimii täydellisesti. Ongelma ei siis ole esim. Facobookin softassa vaan Huawein Android -variantissa.
Käyttäjätaso 2
Sähköpostiohjelma oli parempi aiksemmassa ohjelmaversiossa. Käytössä ms Echange activesync-tili.

whatsapp ei oikein toimi lukitusnäytön kanssa. joskus ei pääse syöttämään näytön avauskoodia kun whatsapp-ilmoitus peitää näppäimet, puhelin pitää silloin bootata.
Käyttäjätaso 1
Juu MS Exhange vioittui myös jotenkin kun ohjelmistopäivityksen jälkeen en pääse kirjautumaan vaikka kirjoitan kaikki koodilitaniat mielestäni oikein.

Ehkä se olisi pitänyt Samsung hankkia sittenkin.
Käyttäjätaso 2
Valitsin Honor 8:n koska siihen saa 2 SIM-korttia. Työ- ja siviilipuhelin samassa.

Sähköposti toimii kyllä mutta vanha versio oli parempi.

"Miksi kaiken pitää muuttua?"
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Myös OnePlus 3 ja 3T tukevat kahta simmiä. Ja vieläpä niin, että molemmat sim-paikat ovat ominaisuuksiltaan samat. Ainakin joissakin Huihain tuplasimmeissä oli rajoitus, että toinen paikka toimii vain puhekäytössä.
Käyttäjätaso 2
Myös OnePlus 3 ja 3T tukevat kahta simmiä. Ja vieläpä niin, että molemmat sim-paikat ovat ominaisuuksiltaan samat. Ainakin joissakin Huihain tuplasimmeissä oli rajoitus, että toinen paikka toimii vain puhekäytössä.

Otinkin omasta liittymästä datan pois. mutta honor 8:ssa voi valita kumman simmin vaan ensisijaiseksi datan suhteen, korttipaikalla ei ole merkitystä
Käyttäjätaso 1
Honor 8:n selausviat ovat korjaantuneet. Facebookin keskustelujen omien kommenttien muokkaus onnistuu pitämällä sormea kommentin päällä hetken, jolloin muokkausvaihtoehto-valikko avautuu.

Tämä asia piti vain itse oivaltaa, mistään neuvoa ei saanut.
Honorin asiakaspalvelu ei ota sen kummempaa kantaa mihinkään vaan suosittelee viipymättä haukkumaan kunkin sovelluksen omaa ylläpitoa.

No, onhan niitä uusiakin bugeja. Esim. digimedian artikkelien (HS, SK) kuvia avatessa katselu jumittuu eikä zoomaus sen jälkeen toimi.
Hotspotin jakaminen uuteen iPad (2017), ei onnistu .Koskenee Nougat päivitettyjä puhelimia. Liittää iPadin verkkoon ja hyppää pois yhtenään. Huawei/Honor tietää ongelman. Päivitystä lupailtu. Koska,ei tiedossa.
Yllä oleva koskee tietysti Honor 8 puhelinta

Osallistu keskusteluun