Vastattu

Honor 8 sim 2 kortti ostettu usassa At&t:stä ei lähde toimimaan

  • 2 maaliskuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 400 katselukerrat

Honor 8 on 2 sim kortti paikkaa sim 1:ssä elisan kortti ja nyt sim 2:seen ostin At&t:stä Floridassa prepaidin. Yrittivät liikkeessä asentaa korttia toimivaksi 2.5 tuntia, mutta ei osanneet. Neuvokaa nyt tarkasti vanhaa mummoa mitä pitää tehdä kun mennään asetuksiin ja siellä sim korttien hallintaan jne. Olisiko näin että elisa on lukinnut kortin tai kortit kun ostin puhelimen ja elisalla asennettiin kaikki jutut. Jos lukitus purettava niin nyt tarvitaan tarkat yksityiskohtaiset neuvot. Apua pikaisesti tarvitseva mummo
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi raiseraise 4 maaliskuu 2018, 17:05

Ehkä puhelin ei tue tarvittavia taajuuksia tai ATT on allerginen Huaweille

GSM taajuuksia ajettu alas ja puhelin ei tue molempia 3G taajuuksia? Tmobile vois toimia paremmin
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Elisalta ostetuissa laitteissa ei ole minkäänlaista operaattorilukitusta, sen puolesta ei tarvitse huolia.
Itsellä Huaweissa ainakin pelaa niin että menee asetuksiin> sim-korttien hallinta> täppää myös sim 2 päälle. Sieltä voit valita kummalla käytät oletuksena dataa.
Mobiiliverkko- kohdasta sitten vielä erikseen tarvittaessa saisi roamingia jne. päälle (mutta sitä ei pitäs tarvita, kun on paikallinen liittymä) ja sitten voi valita tuota operaattoria.
Kiitos vastauksesta. Yritin jo ennen vastaustasi näitä keinoja joita sinäkin minulle annoit. Prepaid ei onnistu vaikka yritin vielä ohjeittesi mukaan. Mikä nyt neuvoksi? Onkohan puhelimessani jokin muu asetus päällä mikä estää sim 2 korttipaikalla olevan prepaid kortin toimivuuden. Olen aika avuton tämän puhelimen kanssa vaikka olen ladannut ohjekirjan ja lukenut siitäkin kuinka tulisi toimia. Toivottavasti joku osaa neuvoa minua kun nyt olen täällä Floridan matkalla pitkään. Kiitos etukäteen.
Itselle kertyi vuosi sitten Los Angelesissa samanlaista kokemusta. Huawei P8 Lite puhelimeen AT&T:n prepaid sim kortti, jota eivät liikkessä saaneet toimimaan. Kokeilivat myös molempiin korttipaikkoihin, kaikenlaisia muitakin korttejaan, mutta puhelin ei edes tunnistanut simmiksi yhtään.
Sitten naapuriin T-Mobilen myymälään ja periaatteessa samanlainen prepaid sim luuriin, ja kas kummaa toimi ilman ongelmia.
Sitä sitten käyttelin sen puoli vuotta siellä ollessani.
Valitettavasti ei koskaan selvinnyt miksi näin, mutta ajattelin kuitenkin jakaa oman kokemukseni, jos siitä olisi jotain apua.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Ehkä puhelin ei tue tarvittavia taajuuksia tai ATT on allerginen Huaweille

GSM taajuuksia ajettu alas ja puhelin ei tue molempia 3G taajuuksia? Tmobile vois toimia paremmin
Kiitokset superhessulle ja raiseraiselle vastauksista. Ehkä se sana allerginen kuvaa tätä ongelmaa hyvinkin. Kyseisessä liikkeessä kun ei olla koskaan myyty Huaveitä.
Olisiko tällä jotai tekemistä vakoilu puheluiden kanssa koska juuri ennen matkaani luin tällaista viestiä Suomessa. Tuli ostettua halpa LG Phoenix 3 tilalle ja siinähän prepaid kortti toimii moitteettomasti. Kun Suomessa oltais Elisalla varlitettu tai ainakin neuvottu mitä liittymää ei kannata hankkia, mutta ei. Ostin tämän Huavei Honor 8:in just ennen matkaa ja nimen omaan koska siinä 2 sim kortti paikkaa. Me vanhuksethan ei tällaisia juttuja hallita ilman hyvää yhteistyö neuvontaa.
Terv. Lennokki

Osallistu keskusteluun