Kysymys

HTC Desire Z:n 1.82.405.1 -päivitys jakoon

  • 23 helmikuu 2011
  • 9 kommenttia
  • 1405 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
http://blog.androidsuomi.fi/2011/02/htc-desire-zn-1-82-405-1-paivitys-jakoon/

Jos ei ala näkymään automaattisesti: asetukset -> tietoja puhelimesta -> järjestelmän ohjelmistopäivitykset -> tarkista nyt

9 kommenttia

Miltäs päivitys vaikuttaa? Ongelmia?
Käyttäjätaso 1
Hyvin asentu, ei ongelmia.
Ainakin muutaman testiviestin perusteella niin on ainakin tekstiviestibugi korjattu tässä päivityksessä.

T:MadAri
Juu, hyvin tää tuntuu toimivan, ei mtn ihmeellistä havaittu
Käyttäjätaso 1
htcsensen paikannus alko toimimaan, vaan mitkään muut palvelut ei poislukien soitto täpöillä. Paikannuskin vaati vähän kärsivällisyyttä. Nyt kellossa lukee koko aika se kunta minkä alueella päivitys tapahtu. Muuten kyllä tähän asti ihan normaalia.
Ilmeisesti muilla ei ole alkanut mailisovellus kaatumaan päivityksen jälkeen, kun ei mitään mainintaa täällä näy... itsellä kaatuu nykyään suurinpiirtein joka toisella käynnistyskerralla ja kadottaa tiedon lukemattomista maileista samalla. Eipä tuo nyt niin kamalasti haittaa, kun nopeasti käynnistyy uudelleen, mutta aika hämmentäviä ongelmia onnistuvat kaverit päivityksillään generoimaan.
Käyttäjätaso 1

Ilmeisesti muilla ei ole alkanut mailisovellus kaatumaan päivityksen jälkeen, kun ei mitään mainintaa täällä näy... itsellä kaatuu nykyään suurinpiirtein joka toisella käynnistyskerralla ja kadottaa tiedon lukemattomista maileista samalla.
Minkä takia sä käynnistelet sitä? Mä en o buutannu puhelinta viikkokausiin.
Ööö... no koska se kaatuu? Ehkä ilmaisin asian huonosti, selvennetään: menen mailisovellukseen, luen mailit, tulen backilla tai homella pois. Kuluu aikaa, haluan lukea mailit uudestaan, painan mailisovelluksen ikonia ja sovellus kaatuu. Luultavasti sovellus on tosiaan ollut päällä taustalla, enkä ole sitä varsinaisesti siis "käynnistellyt", mutta ajattelin, että on tarpeeksi selvästi ilmaistu, että kaatuu käynnistettäessä. Tarkennetaan siis, että kaatuu sovellukseen mentäessä ja tiedossa ei ole, milloin sovellus on varsinaisesti käynnistetty ohessa ja milloin vain herätetty.
Käyttäjätaso 1
Aah, sorry, käsitin väärin. Luulin että koko puhelin kaatuu. Oletko kokeillut päivityksen jälkeen tehdasasetusten palauttamista? Joillekkin on auttanut.

Osallistu keskusteluun