Kysymys

HTC Desiren kamera

  • 24 syyskuu 2010
  • 6 kommenttia
  • 752 katselukerrat

Terve!
Onko muilla ollut samaa ongelmaa kameran teräväpiirtopäivityksen jälkeen, että käsivaralta ei saa enää tarkkoja kuvia. En tiedä onko puhelimen kamerassa valotusaika pidentynyt vai mistä johtuu, mutta teräviä kuvia puhelimella ei enää saa. Ennen päivitystä puhelimella sai hyviä kuvia jopa aallokossa liikkuvasta veneestä. En tiedä onko puhelimessa kuvanvakainta joka lakkasi toimimasta, mutta kuvaaminen puhelimella on nykyisin mahdotonta. Kaverin desiressä ilmeni sama vika kameran päivityksen jälkeen.

6 kommenttia

Ongelma johtuu takakannen kamera-aukosta. HTC on jostain syystä käyttänyt erittäin huonolaatuista muovia, joka naarmuuntuu todella helposti. XDA:lla jengi on tökännyt koko roskan irti takakannesta ja suojannut kameran linssin screen protectorin palasella. Before&after kuvat ovat kyllä uskomattomia. Nyt en jaksa etsiä linkkiä, mutta google löytää nopeasti 🙂
Enpä usko tuota koska kun puhelin on jalustimella tulee hyviä kuvia. Ja kun kuvat huononi heti päivityksen jälkeen. Kuvanäkymästä tuli myös "aaltoileva" päivityksen jälkeen.
Kylhän nuo tuntuu tärähtävän luvattoman herkästi itelläki, en tosin pysty vertailemaan kun sain puhelimeni suoraan froyolla varusteltuna.  :-
Samaa huomannut että tulee suttuisia/epätarkkaa/sinisiä kuvia. Vaikka kuinka olis heiluttamatta..
Dedire-Amoled
Muuttuiko laatu viimeisen pienen päivityksen jäkeen? Vielä 17.9. ottamani henkilökuvat (tarkennukset naamoista) oli tosi hyviä ja tarkkoja, mutta nyt on tullut noita sinertäviä eikä tarkennus pysy kohdillaan. Joskus noihin aikoihin tein päivityksen, mutta en tarkemmin muista milloin. - Epäilen kuitenkin, että mun tapauksessani vika on kuvaajassa 😉.

Samaa huomannut että tulee suttuisia/epätarkkaa/sinisiä kuvia. Vaikka kuinka olis heiluttamatta..
Dedire-Amoled


Itse otin äsken muutaman kuvan ja ei minulla ole mitään ongelmia.

Osallistu keskusteluun