Kysymys

HTC Hero Firmware 2.73.405.5

  • 20 kesäkuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 5019 katselukerrat

Ongelmana on avovaimon Hero, johon pitäisi päivitellä tuo 2.73.405.5 firmware (ei päivitelty aikoinaan kun odotettiin Android 2.0) Mutta jostain syystä kun sen paketin ajaa se ei tunnista, että android puhelin olisi kiinni PC:ssä. Mounttaminen ja synccaus kyllä toimii vallan mainiosti.

Tuo pitäisi ihan sen takia saada ajatteua sisään jotta juuri julkaistu "HTC Hero Firmware Over The Air (FOTA) update" toimisi ja mahdollistaisi Android 2.1 asentamisen.

Viedäänkö puhelin huoltoon Elisa Shoppiin vai mitäs?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Tuo päivityspaketti vaatii, että koneelle on asennettuna myös HTC Sync. Mikäli se puuttuu, ei päivityksen asentaminenkaan onnistu. HTC Syncin kanssa puolestaan on yleisesti ollut ongelmia Windows 7 -koneissa. Niistä kannattaa Googlettaa lisätietoa, jos tästä on kyse.

Muistaakseni kyseinen päivitys palauttaa puhelimen tehdasasetuksille, joten se kannattaa myös muistaa.
Uusin HTC sync oli asennettu. Testasin win7 64bit&32. Siinä tuli se kuuluista "ajuriongelma", mutta hain infoa android foorumilta ja sieltä sain ajurit siihen. Ei toiminut. Pitänee testailla vielä xp tai vista koneella.
Päivitys tosiaan palauttaa tehdasasetukset, joten sitä varten on backupit jo otettu.

Tuossa siis oli ongelmana, että ajoin sen päivityspaketin koneelta, pääsin pari sivua eteenpäin jolloin sen pitäisi asentaa se paketti. Tämän jälkeen paketti ilmoittaa, että "ei löydä Android puhelinta: tarkista usb ja kato että se on päällä."
Samalla usbilla toimii siis synccaus sekä koneeseen mounttaus.

Olen omaan Sankariini sen päivityksen asentanut, mutta silloin oli kyseessä Vista.

Edit: http://gadgets.softpedia.com/news/How-To-Solve-HTC-Hero-Sync-Problem-in-Windows-7-4442-01.html (tuolla taktiikalla koitin)
Jep, vaikuttaa juurikin tuolta Windows 7 -yhteensopimattomuudelta. Mitään muuta järkevää syytä en kyllä keksi miksei päivitys näkisi puhelinta, jos kerran muuten toimii. Jos päivitys ei onnistu XP:llä tai Vistalla, sitten kannattaa ehkä ihmetellä paremmin.
Htc sync pitää olla asennettuna, mutta puhelin ei saa olla sync tilassa vaan charge jotta paketti asentuu.

Uskokaa pois tappelin vuosi sitten tuon ongelman kanssa todella pitkään 😃