Kysymys

HTC Hero Ongelma

  • 3 elokuu 2010
  • 10 kommenttia
  • 2703 katselukerrat

Mulla olis tällänen ongelma eli tyttöystävä yrittää soittaa niin puhelin hälyttää kerran ja sen jälkeen varattua.
Mun puhelin ei kerkeä edes soimaan.
Mitä pitää tehdä ???

Kiitos.

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kuulostaa niinkuin verkko olisi tukossa tyttöystävän päässä. Pyydä käynnistämään puhelin uudelleen.
Kiitos tosta mutta ei auttanut. En kyl ymmärrä että mitä voin tehdä ???
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko sama ongelma myös muualle soitettaessa? Tuli muuten mieleen, että voisit myös itse käynnistää puhelimen uudelleen. Voisi myös kokeilla putsata SIM-kortit kevyesti.

Sitten myös voisi kokeilla pakottaa puhelimen pelkästään ensin 3G- ja sitten 2G-verkkoon. Sen jälkeen käyttää puhelimen valikosta manuaalista verkonhakua. Pystyy vähän paikallistamaan ongelmaa. Jos ei vielä selviä mitään, pitäisi kokeilla toista puhelinta samalla liittymällä ja vastaavasti puhelimeen toista liittymää.
Eihän ole vahingossa ko. yhteystiedolle "Send to voicemail" päällä? 😉 Löytyy Peoplesta yhteystiedon Details-näkymän toiseksi alimpana.
Kokeile pakottaa 2G (GSM) verkkoon, jos vaikka tukiasemassa sattuisi olemaan jotain hämminkiä niinkuin täällä Turun Itäisessä keskustassa. Itsellä ei ainakaan puhelut pysy päällä millään jos mobile network on WCDMA/GSM auto -tilassa. (tämä siis HTC Legendillä)
Osaisko joku neuvoa mistä sen saan puhelin ihan nyhet...yritin kyl etsiä mut en löytäny.
Ja paljon kiitoksia avusta vaikka ongelmaa ei vielä ratkastu...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pakotus 2G-verkkoon tapahtuu suunnilleen seuraavasti, puhelinmallista riippuen:
Settings - Wireless & networks - Mobile networks - Use only 2G networks (rasti)

Tämän jälkeen voi vielä hakea verkon uudestaan samasta valikosta kohdasta Network operators - Search networks - Saunalahti/Elisa (valitaan näppäämällä näyttöä)
Eli Helsingissä 3g verkossa puhelu tuli perille mutta pelkkä numero näky eli EI kuvaa, nimeä ??? Miksei..
Mut KIITOS PALJON vastauksista. Mun ilmeisesti tarvii pakottaa puhelin vaan 3g verkkooon toivotaan että sen jotenkin saan tehtyä... 😉
Itselläni esiintyy myös samankaltainen ongelma omassa Sankarissa. Verkkoyhteys häviää vähän väliä ja sim kortti ei suostu jostain syystä rekisteröitymään saunalahden verkoon. Rekisteröitymistä saa yrittää yleensä noin viisi kertaa ja sitten toimii.  Puhelimen myös ollessa "unitilassa" saattaa verkko kadota "no service" tilaan mutta tämän jälkeen palautua kun puhelimen avaa käyttöön.

Ongelma alkoi toissaäpäivänä ukonilman aikoihin ja paikkana siis Turku. Voi johtua siis, että olen katvealueella teknisten ongelmien vuoksi. Jos ongelma ei tuosta muutamassa päivässä häviä, niin voisin mennä Elisa Shopettiin vaan möhisemään.
Asensin MMS asetukset täältä ohjeen mukaan ja nyt on kuvat kadonnu kansiosta ?

Mitä helvettiä... Miten ne saa takasin ?

Osallistu keskusteluun