Kysymys

HTC Hero: puhelimeen ei voi soittaa kun se on latauksessa

  • 2 joulukuu 2010
  • 0 kommenttia
  • 484 katselukerrat

Kyselläänpä onko muilla tullut vastaan samanlaista ongelmaa HTC Heron kanssa.

Ensin vähän taustaa: Puhelimessa uusin HTC:n firmis (2.1-update1). Pidän usein puhelimessa mobiilidataa pois päältä akun säästämiseksi. Kytken sitä päälle satunnaisesti sillon tällöin sähköpostien synkkausta tai webisurffausta varten.

Nyt olen havainnut seuraavan melko epämiellyttävän 'ominaisuuden': kun pistän puhelimen kiinni tietokoneeseen USB-kaapelilla ja valitsen puhelimesta 'Change Only'-tilan (mobiilidata pois kytkettynä), ei puhelimeen hetken päästä enää voi soittaa. Toisesta puhelimestani kun yritän, tulee vain ilmoitus ettei numeroon saada yhteyttä. Hero näyttää ruudulla täysiä kuuluvuuspalkkeja.

Nyt sitten kun laitan puhelimesta mobiilidatan päälle, voi puhelimeen taas soittaa. Sama juttu, jos yritän lähettää tekstiviestin ko. vikatilanteessa, ensimmäinen yritys epäonnistuu mutta toisella kertaa viesti menee läpi ja puhelimeen saa taas soitettua.

Vaikuttaa omaan korvaan softavialta, mutta voihan tämä olla jotain muutakin. Kenelläkään ideoita voiko tälle tehdä mitään vai laitetaanko puhelinta suoraan huoltoon?

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun