Vastattu

HTC One(2013)Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

810 kommenttia

Käyttäjätaso 1
h3b3 kirjoitti:
kertokaas onen omistajat tänne sitte alkufiilikset puhelimesta, mielenkiinnolla odotan :)
En ole vielä kerennyt käynnistää luuria mut ulkoisesti ei mitään vikoja mitä maailmalla ollut.

Pikkasen joutuu pitämään kädessä varovasti vielä,hieman liukkaan oloinen omasta mielestä.

Todella laadukas fiilis luurissa,ei muovi haise :smileyazn:

Näyttö kerää todella helposti sormen jälkiä,pitää varmaankin varata liina joka vaatteen taskuun.

EDIT: ja niille jotka vielä odottavat luuriansa (jonka saatte toivottavasti nopeasti),todellakin odottamisen arvoinen laite!
Päivitty seurantakoodilla puhelin paikalliseen postiin ja samalla hetkellä olin sitä noutamassa.

Nyt luuri kädessä ja kyllä pakko myöntää näin One S tähän siirtyminen on aivan älytön päivitys.
Onko ne nyt kaikki postitettu ja koska uusi erä tulee.. voisiko joku valottaa..
Käyttäjätaso 1
htcone kirjoitti:
Onko ne nyt kaikki postitettu ja koska uusi erä tulee.. voisiko joku valottaa..
Niin, kysytty jo monta kertaa mut ei kuuluu mitään?
Käyttäjätaso 2
Ainakaan kukaan ei ole tänään raportoinut saaneensa seurantakoodia, joten voisi ehkä päätellä, että koko erä postitettiin eilen?

Itella kirjoitti:
Lähetys on lajiteltu.Rekisteröinti: 30.4.2013 klo 09:30:52Paikka: OULU 90000
Kyllä se sieltä pikkuhiljaa. :smileycool:
Käyttäjätaso 2
ropsrops kirjoitti:
Kaotika kirjoitti:
Kyllä palaa käämi ja pahasti täällä.

Tapahtumaketju:

- Kyllästyneenä lopulta siihen että Saunalahti "tutkii mikä on homman nimi" kun One S pätkii aloitin reklamaatioprosessin puhelimesta.

- Saunalahti lupaa noin 5 päivää vastausajaksi, ensimmäinen vastaus (joka ei ollut vastaus vään ilmoitettiin käytännössä että joo, on saatu sun viesti) tuli olikohan vajaa kolme viikkoa aloituksesta. Viestissä luvattiin että asiaan palataan saman viikon aikana.

- Viikko kuluu, seuraavalla viikolla huolimatta aiemmin luvatusta vasta tulee vastaus ja homma pääsee etenemään

- Viestejä vaihdellaan muutamia ja lopulta todetaan että pitää viedä Elisa Shopittiin että todetaan ongelman olemassa olo.

- Aikaa kulunut reilu kuukausi tässä kohtaa.

- Elisa Shopitissa todetaan että joo, onhan se viallinen, sama vika sekä minun että liikkeen SIM-kortilla eli data pätkii yhteyden täysin, ja vielä kivasti randomilla, joskus se voi pätkiä vaikka kymmeniä minuutteja putkeen siten ettei mitään saa tehtyä, joskus vain kerran ehkä.

- Ensin ilmaisen haluni nykyisen sopparin purkuun, mutta myönnän että kyllähän se One kiinnostaa ja siihen luultavasti päädyn. Ilmaisen myös huoleni kun on ollut huhuja että luurin saapuminen Suomeen myöhästyy, mutta tietenkin Shopitissa vakuutellaan että kyllä niitä pian pitäisi tulla.

- Elisa Shopit on sitä mieltä että on kaikille helpompaa että pidän nykyisen, rikkinäisen luurini ja jatkan sen maksamista kunnes saan uuden luurin, katsotaan sitten niitä hyvityksiä sen sijasta että saisin siitä rahat käteen. Lupaavat samaan settiin että varmasti saat kyllä ensimmäisestä erästä, etenkin kun sulla on toi rikkinäinen puhelin.

- Aika kuluu, Saunalahden / Elisan tiedotus on parhaimmillaankin olematonta, soittelen perään ja kyselen mutta ei ne aspassa kuulemma tiedä sen paremmin asiasta.

- Vihdoin tulee tieto että ensimmäinen erä saapuu. Paitsi että siitä ei lupauksista huolimatta tule minulle puhelinta riittämään.

- Vihaista puhelua aspaan, voivottelevat vaan ja kysyvät kantaani joka on tietenkin että "Sieltä saa lähteä vaikka saunalahden edustaja HTC:n tehtaille kokoamaan itse mulle luurin jollei muuten ala liikkumaan puhelinta tähän suuntaan." Sanoi yhdistävänsä jollekin joka voi tehdä ehkä asialle jotain.

- Puolisen tuntia roikkumista linjoilla odottamassa tätä "toista tahoa" jonka viesti on lyhykäisyydessään että "me lähetetään luureja siinä järjestyksessä kun ne on tilattu, ei kiinnosta mitä sulle on luvattu tai että sulla on rikkinäinen puhelin, ei tiedetä milloin tulet saamaan puhelimesi, luultavasti et "vähään" aikaan". Lupasi peräti parinkympin hyvityksen seuraavasta laskusta jossa maksan edelleen tätä rikkinäistä puhelinta ja joka katsotaan "käyttöhyötykuukaudeksi" kun luurin saan ehkä jo ensi vuonna palauttaa rikkinäisenä kun se One minulle toimitetaan ja siitä voidaan ehkä laskea hyvityksiä uuden puhelimen hinnasta.

Nyt mitä *****iä oikeasti Saunalahti / Elisa?

PS. On ***** vaikeaa maksaa teidänkin laskuja puhelimella, viimeksi meni vajaa tunti ennen kuin sain maksettua pätkimisen takia koska joka kerta pitää aloittaa koko prosessi pankkioisioineen alusta.

Olen itse myynyt mm. puhelimia ja asiakaspalvelussa ei pidä koskaan mennä lupailemaan yhtään mitään.

Todennäköisesti tilanne oli seuraava: Elisa Shopitissa oleva myyjä ei osannut tai muuten vaan jaksanut tehdä asian eteen mitään esim. kysyä ja selvittää asiaa. Haluttiin vain siirtää vastuu muualle. Varmaan ties jo valmiiks ettei tommosia sanallisia sopimuksia järjestelmään kirjata.

Suosittelen, että otat yhteyttä mahdollisimman korkealle ostot tms. ns. aspan ylitse - näin saat toivottavasti asianmukaisen korvauksen. Selostamassasi tapahtumaketjussa on mielestäni aivan liikaa asiakkaan pompottelua. 

Tosiaan, lähetin eilen illalla mailia "mahdollisimman korkealle" eli Länsi-Suomen aluejohtajalle, aamulla tuli vastaus jossa pahoitteli tapahtuneita.

Lupasi että asiakaspalvelusta otetaan yhteyttä asian selvittämiseksi kuntoon, saas nähdä kauankohan siinä sitten menee.
Hoi kansalaiset och börjare!

Olin yhteydessä asiakaspalveluun ns. pidemmän kaavan mukaan ja selvitettiin toimitusajankohtia. Kaikki 340 kappaletta oli postitettu eilen 29.4.2013 ja puhelimen saivat kaikki 21.3.2013 mennessä tilanneet. Minä itse tilasin 22.3. ja on melkoinen hatutus päällä. Seuraava erä saapuu arviolta noin kahden viikon kuluessa ja postitetaan kuluttajille välittömästi.

Mustan mallin saatavuudesta ei ole "oikeaa" tietoa. Jos on tulossa, tulee aikaisintaan kaksi viikkoa hopeaa perässä. Todennäköisesti näin ei ole, kun kerran ennakkomyyntikään sille ei ole alkanut.

Tämä tieto siis saatu noin kello 13:00 30.4.2013.

Hyvää vappua kaikille!
Ittellä sama 22.3 tilaus päivä.. jo viikko ennemmin tuota olin laittamassa tilausta menemään mutta emmiin sonyn välillä, olisi pitänyt olla päättäväinen ja tilata heti..:) no tietää ainakin että seuraavasta erästä saa ja jos jo jopa 2 viikon päästä olisi postissa niin eiköhän hyvää malta odottaa.
Itse tosiaan tilasin 21.3. enkä saanut puhelinta.

Tuo kahden viikon kuluessa särähtää aika pahasti korvaan. Itselle kun luvattiin tuo puhelin jo tilatessa "kahden viikon päästä". Tuleeko tästäkin odotuksesta kuukauden pituinen?

Olisi vain pitänyt tilata tämä puhelin ulkomailta, mutta hyväuskoisena uskoin saunalahden vakuutteluja kahden viikon toimitusajasta...
Käyttäjätaso 6
Ensi viikolla on tulossa uusi erä Onea:)
Onko tarkempaa tietoa erän suuruudesta, luultavasti samaa kokoluokkaa?
Käyttäjätaso 1
Hienoa että joku tiedottaa!

Olisin kuitenkin kysynyt onko tulevan erän koosta minkäänlaista tietoa? Tai esimerkiksi kuinka pitkälle tilanneille puhelimia vielä riittää?
F5 käy lähetysseurannassa... Tosin sanoivat että vasta 16 jälkeen saapi. Odottavan aika on pitkä 🙂
Käyttäjätaso 6
Potatoe kirjoitti:

Hienoa että joku tiedottaa!

Olisin kuitenkin kysynyt onko tulevan erän koosta minkäänlaista tietoa? Tai esimerkiksi kuinka pitkälle tilanneille puhelimia vielä riittää?


Tulevan erän pitäisi riittää purkamaan tilausjono.
Onko tarkempaa tietoa erän saapumisesta vai onko alustava tieto vain se, että ensi viikolle tulee lisää?
Ihan siinä mielessä kysyn kun kiinnostaisi tietää onko se mahdollisesti kourassa jo ensi viikolla vai ei.

Alkuviikosta jos tulee niin tietenkin sen saa kouraan samalle viikolle mutta keskiviikosta eteenpäin ei ole 100% varmuutta.
Hmm... Varsin mielenkiintoista sain kaksi puhelinta kun yhden olin tilannut.
Käyttäjätaso 1
Lähetätkö sen toisen vaikka tännepäin tulemaan? :DDd
nyt on valinnanvaraa, voit ottaa sen paremman itelles ja lähettää sen toisen Saunalahteen takasin xD
Juu otin sen jossa laitteen ja lappujen imei kohtasivat. Toinen lähti sauhulahdelle takasin
Mun puhelimen oliki itella hukannu/unohtanu sinne Helsinkiin.. Tulloo pitkä vappu 😎
Käyttäjätaso 1
Voisko mode perua minun tilauksen, kävin S4:sen hakemassa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
skynet kirjoitti:
Voisko mode perua minun tilauksen, kävin S4:sen hakemassa.
Hei, kannattaa varmaan soittaa aspaan tai lähestyä viestillä.
Vaikka netti onkin pullollaan arvosteluja luurista, niin kerrompa kuitenkin parit ensitunnelmat muutaman tunnin käytön jälkeen, orkkis Desirestä siirtyneenä (tämä ollut käytössä kuitenkin mm. Mildwildillä puukotettuna)

Yleisvaikutelma ulkonäöstä muuten kaikin puolin varsin asiallinen, paitsi takaosan alareunan turhat tekstit pienenä kauneusvirheenä osui silmään.

Luuria kädessä pitelevän kouran peukalo ei enää riitä huitomaan koko näytön alueelle, vaan pitää ajoittain ottaa toista kättä pidempää apuun. Tuliko nyt inhimilliset rajat vastaan näytön koossa :)

Hele-vetin ripeä käyttökokemus. Lieneekö tällähetkellä tarvetta puristaa enempää laskentatehoa oikeastaan mihinkään raudan puolesta lisää.. softaoptimointia vaan jos siltä tuntuu.

Uusi Sense on hieman kaksipiippuinen tapaus; toisaalta hyvin selkeä (paitsi osa asetuksista ihme paikoissa), mutta mielellään olisi ottanut vaikka Nexus 4:n vanilja-Androidin. Tämähän tulee korjaantumaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tulee ajankohtaiseksi rootata puhelin ja pistellä halutut palikat sisään.

Miten muilla on tunnelmat?
Käyttäjätaso 1
Ensi hiplaukset.
Jäätävän upea laite, tuntuu kädessä ihan kuin olisi premiumtason lippulaivapuhelin, eikä mikään samijumin muovilärpytin. Näytön tarkkuus uskomaton (vrt. SGS II) Luulen että menee aikaa että oppii nykyvauhtiin, sillä tosiaan tässä tuntuisi laskentatehoa riittävän enemmän kuin tarpeeksi, ei lagaa eikä bugita. Kameralla otettu ekoja kuvia ja täytyy sanoa että hyviä otoksia tulee, eivät turhaan sitäkään kehuneet. Koko nyt on tälläselle nakkisormelle vähän iso mutta eiköhän sormet opi tähänkin, kun pari vuotta sitten sama juttu oli SGS IIn kanssa. Kaikenkaikkiaan hieno laite, kannatti odottaa, ja kannattaa ehdottomasti odottaa jos ei omaa vielä saapunut!!! Pisteitä annan 9/10 täydet pisteet jää saamatta koska ominaisuuksia puuttuu vaikka tässä pääosin kaikkea jo onkin, kahvinkeitto mahdollisuus ja teleporttaus olis ollu hieno ja tätäpäivää oleva lisäys 😃
Hip hei, luuri saapui eilen. Tässä muutamia omakohtaisia kokemuksia mitkä on vuosia iPhonea/OSX:ää käyttäneeltä:

Verrattuna iPhone 5:een ei HTC:n laatu ihan vakuuta, monet osat on vahvasti sen oloisia, että tämä laite on tehty käsin. Kauempaa on kyllä hieno ja tuntuma aivan priimaa, mutta monet osat eivät täysin kohdistu toisiinsa.

Äänentoisto on huikea hyppäys verrattuna mihinkään muuhun tablettiin tai puhelimeen.

Siirtymäapuri bugasi ja ei päästänyt koskaan eteenpäin, ilmeisesti HTC:n Sync Manager ei vielä toimi täysin OSX:ssä, sain kyllä siirrettyä tekstiviestit ja kontaktit. Kuvien synkkaus on miltei mahdotonta, iPhotosta voi valita kaikki tai ei mitään ?! Ehkä en vaan osaa, mutta valintoja tuntui olevan melko vähän.

Hauskasti HTC:n sim-paikan työkalu sopi suoraan iPhone 4:n vastaavaan - pisteet siitä.

Jos kuvat ottaa zoe moodissa, dropboxiin siirtyy "tsiljoona" samaa kuvaa, harmi. Etukamera on samaa tasoa kuin peruslaitteiden pääkamera, saas nähdä miten paljon tulee käytettyä.

Jotkut harmitteli ettei blink feediin saa kotimaista sisältöä, ainakin itse seuraan facebookissa lehtiä ja niiden jutut tuntuis nousevan hyvin tuohon ruudulle. Sama toimii myös twitterin kautta. Itselle blink feed on yksittäisenä asiana paras juttu tässä puhelimessa ja sitä todellista kehitystä mitä Apple ei ole viime aikoina tehnyt.