Vastattu

HTC One(2013)Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

810 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Osaako kukaan puhelimen jo saaneista kertoa mukana tulevista kuulokkeista mitään? Onko kuinka laadukkaat ja tuleeko kultasta "Beats Audio" soundia? 

Cheers, toivottavasti tulee ensiviikolla omaan testiin!
On todella hyvät kuulokkeet, sanoisin että paremmat kuin Senheiserin vastaavat tulppamallit. Bassoja tulee paljon (beats päällä liikaakin, mutta kukin tyylillään) ja volumen saa ainakin meikäläisen makuun riittävän kovalle.

Ehkä jotain heleyttä ja tarkkuutta puuttuu, mutta mitään ilmeistä virhettä tai puutetta toistossa ei ole.
Laitoin uudestaan Gigantin asiakaspalveluun viestiä kun halusin selvittää tän asian perinpohjaisesti kun on tullut niin ristiriitaista tietoo Gigantin kohdalla ja selvisi ettei mustan kohdalla tule toteutumaan toimitukset kun vasta kesäkuun puolella. Hopeat on jo toimituksessa... Hyvää vappua kaikille Onea odotellessa
http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/f46/htc-one-75845/index26.html#post1058585269

Omia fiiliksiä puhelimesta.
Kyllä on aivan mahtava puhelin, ainakin tuon entisen Hussein romun jälkeen. Näytön tarkkuus, beats audio yms. Kaikki aivan mahtavaa, kyllä hyvää kannatti odottaa. Itselläni tuli heti järjestelmäpäivitys kun käynnistin puhelimen.
Omassa luurissa on pieni rako alumiinin ja muovin välillä, virtanapin kohdalla. Mitäs muut mieltä tästä, onko vastaavia? Puhelimen ulkonäköön se ei juuri vaikuta, mutta paljonkohan likaa tuo mahtaa väliin imeä.
Moikkis.

Milloin elisa shopitit saavat näitä puhelimia? Olen sinne tilauksen tehnyt, mutta eipä ole kuulunut viestiä, että olis noudettavissa. 1.5 alkoi Megareilu 4G raksuttamaan laskua, joten sitä tukeva päätelaitekin olisi syytä saada.

Vai pitääkö mun tosiaan tehdä päällekkäinen tilaus vielä Saunalahden sivujen kautta ja sitten perua toinen, kunhan toisesta luurin onnistun saamaan.

Tilaushan ei millään muotoa näy oma.saunalahden sivuilta, kun se on shopittiin tilattu...
Käyttäjätaso 2
Kävin Kempelee Shopitissa tänään viemässä Xperia S:n huoltoon. Samalla sai myyjäkin ensikosketuksen Oneen. Tuumasi vaan, että laatulaitteelta tuntuu. :smileycool:
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
JAPEx2 kirjoitti: 1.5 alkoi Megareilu 4G raksuttamaan laskua, joten sitä tukeva päätelaitekin olisi syytä saada.
Mikä tahansa GSM-puhelin toimii Megareilu 4G:n kanssa, kunhan se tukee Suomessa käytettäviä taajuuksia.
Käyttäjätaso 1
Onkohan tuotantokiireet saanut Onen kauniiksi kehutun unibodyn rakoilemaan?
Taitaa tarkoittaa sitä, että hän osti tuon liittymän juurikin Onea varten ja odotus ketuttaa.
Nimenomaan. Liittymä kiinni nyt HTC One X:ssä, joten toki se toimii, mutta 4G ei, vaikka se oli nimenomainen syy liittymän vaihdolle.

Ja ei tarvitse kenenkään vastata, että ei kait se 4G toimi, kun ei toi HOX sitä tue... :smileygrin:
Ensi viikolla kuulemma tulee uusi satsi puhelimia tiedä tosin milloin ja miten iso erä kun ei niihin kysymyksiin ole vastattu.

Itsekin tässä odotan puhelinta ja mahdollisesti en sitä voisi muutenkaan noutaa ennen ensi viikon perjantaita joten ei kai se auta kuin odotella viikko. (Toivotaan tosin, että tieto pitää paikkansa ja loput ennakkotilanneet saavat puhelimen kouraan)
Surkuhupaisaa lukea ihmisten kokemuksia ja kehuja kuinka suuri "siirtyminen" vaikkapa One s oli saati Note 2 etc.kun taas itsellä ollut jo "hetken" käytössä Nokia E71 ja nyt siirtymässä tuon Onen puoleen, jahka se nyt tuolta ennakkotilauksesta joskus tulisi. Saatavuudesta sen verran että ensi viikolla pitäisi tulla erä joka kattaisi kaikkien ennakkotilaajien tarpeet, vaikkeivat osaa erän tarkkaa suuruutta saati saapumis-päivää ilmoittaa. 🙂
Huomasin, että kun Onella kirjoittaa tekstiviestiä näytössä esiintyy jonkinlaista häiriötä näppäimistön alueella. Näppis toimii kyllä ihan oikein, mutta kuva ikäänkuin "värisee" ajoittain pienellä alueella. Ja tämä tulee siis ainoastaan kun näppäimistö on avattu. Onko muilla ollut samankaltaista ongelmaa??
Puhelin juuttunut tuonne
 Lähetys on lajiteltu.Rekisteröinti: 30.4.2013 klo 08:49:32Paikka: TAMPERE 33000
Käyttäjätaso 1
Osattaisiko nyt kertoa tarkempaa ajankohtaa ensi viikolla saapuvasta erästä? Voiko siis olettaa puhelimen lähtevän postitukseen niin aikaisin ensi viikosta, että sen voisi kyseisellä viikolla saada jo kotiin? 

En oikeesti malta odottaa enää, nyt ei pelleillä. Fingers crossed.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Eipä noista oikeen tiliä koska lähetyksiä tulee
xfani kirjoitti:
Laitoin uudestaan Gigantin asiakaspalveluun viestiä kun halusin selvittää tän asian perinpohjaisesti kun on tullut niin ristiriitaista tietoo Gigantin kohdalla ja selvisi ettei mustan kohdalla tule toteutumaan toimitukset kun vasta kesäkuun puolella. Hopeat on jo toimituksessa... Hyvää vappua kaikille Onea odotellessa

Mulla tuli puhelin 2.5 Handtecistä briteistä. Tilattu 13.4 eli kannattaa kääntyä ulkomaisten kauppojen puoleen. Itselläkin musta tilauksessa vielä Gigantilta (maaliskuussa tilattu), mutta perun kyllä tuon.

Aika kova on akun kulutus kieltämättä tämän vehkeen kanssa..
Käyttäjätaso 2
Kannattaa näytön kirkkaus säätää itse sopivaksi. Se on oletuksena turhankin kirkas sisätiloissa. Säästää heti muutaman prosentin akkua.

Joissain customeissa automaattikäyrää on säädetty hieman himmeämmäksi.
Jepulis.. Hyvin toimii vikkelä vehje. Minunkin kappale tuntuu olevan kiireellä kyhätty: ylä-kaiuttimen metalliosa piikkiriikkisen nauraa. Myös pientä saumaa vasemman reunan lasin ja muovin välissä. Pikkujuttuja, mutta täysin saumattomana taidonnäytteenä tätä htc mainosti. 

Akku varmasti tulee kestämään koko päivän sitten normaalikäytössä kun malttaa välillä laskea käsistään :) 

Näppejä jos paleltaa niin One kouraan ja parit matopelit javot! 
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Tulipa eilen laitettua tilausta vetämään. Saa nähdä koska saavat lähetettyä. Tuskinpa vielä ihan seuraavista eristä..
Tietääkös kukaan siellä elisalla/saunalahdella, että koska tuo toinen erä saapuu teille?

Tai että onko tuosta mustasta tai/ja 64gb mallista tietoa?
Seurantakoodi pamahti mailiin juuri Servcatilta. Ei vielä löydy postin seurannasta, joten lähtee ilmeisesti tämän päivän aikana liikkeelle.

Pitääpä lähteä hakemaan sitä microsimmiä jostain pikapikaa jos luuri vaikka huomenna olisi noudettavissa. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Eiv kirjoitti:
Seurantakoodi pamahti mailiin juuri Servcatilta. Ei vielä löydy postin seurannasta, joten lähtee ilmeisesti tämän päivän aikana liikkeelle.

Pitääpä lähteä hakemaan sitä microsimmiä jostain pikapikaa jos luuri vaikka huomenna olisi noudettavissa. :)

Hei - kiitos viestistäsi.

Uuden SIM-kortin saa Elisa Shopitista. Kortinvaihto koosta toiseen on maksutonta.

Pyydä korttia itse aktivoitavaksi netissä, koska muuten vanha kortti lakkaa toimimasta heti.

Mukavaa päivän jatkoa!