Vastattu

HTC One(2013)Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

810 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Potatoe kirjoitti:
Tietääkö kukaan vaikuttaako puhelimen roottaaminen sen takuuseen?

En tietenkään itse ikinä yrittäisi, ei edes kävisi mielessä 😛 mutta kysymys siis kuuluu kannattaako se unrootata ennen huoltoa vai joko valmistajat ja operaattorit ovat tarpeeksi chillejä asian suhteen?

Vaikuttaa. Joillain valmistajilla roottaminen päättää takuun.
Alkanut nyt nämä pienet ulkonäkö seikat esim. raot keräämään likaa ja nyt päätin, että vien näytille maanantaina elisa shopittiin ja sieltä kautta takuuhuoltoon...
Voiko tän maksaa siten, että ottaa osamaksulla ja jos saa koko summan koottua niin voiko sen maksaa silloin kokonaan pois?
Käyttäjätaso 5
SaneQ kirjoitti:
Voiko tän maksaa siten, että ottaa osamaksulla ja jos saa koko summan koottua niin voiko sen maksaa silloin kokonaan pois?

Näin täällä on vastattu aikaisemmin, sivun 5 lopussa Tomahaukin vastaus

https:///t5/Yleinen-keskustelu/Luottokaupan-pois-maksaminen/m-p/214266#U214266" target="_self

'Kun laitteen käteishinta ja luottohinta eli laitteen sovitut luottokauppasopimuksen mukaiset kuukausierät ovat samansuuruiset, on kyse korottomasta luottokaupasta, johon ei sovelleta kuluttajansuojalakia. Kuluttaja voi maksaa laitteen loput kuukausierät kesken sopimuskauden, jolloin kuluttajalta ei veloiteta muita kuluja.

Saunalahden Luottomaksuehdoissa on todettu, että laitteen kuukausierät, kokonaishinta, korot ja muut mahdolliset kustannukset on eritelty erillisessä Luottokauppasopimuksessa. Jos edellä kerrottuja korkoja ja muita kuluja ei ole eritelty, niitä ei myöskään veloiteta. Tällä hetkellä, jos kuluttaja haluaa maksaa laitteen loput kuukausierät kesken sopimuskauden, jolloin jäljellä olevat kuukausierät eräännytetään loppulaskuksi, muita kuluja ei peritä.

Mikäli Luottokauppasopimuksessa on eritelty laitteen kuukausierien ja kokonaishinnan lisäksi korot ja muut kulut, ne myös veloitetaan kuluttajalta. Tällaiseen Luottokauppasopimukseen sovelletaan Kuluttajaoikeuden linjauksia ja kuluttajansuojalakia.

Tällä erää keskustelu tästä aiheesta on päättynyt. Kiitämme kaikkia keskusteluun osallistujia.'
Onko täällä ollut kellään ongelmia mikin kanssa ihan normipuheluissa? Soittajat tuntuvat valittavan ettei kuulu kunnolla ja pätkii.
Moikka.

Jokos löytyy HTC ONE mustana suoraan hyllystä saunalahden/elisan liikkeissä?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Joissakin myymälöissä voi olla jo, parhaiten selviää mikäli piipahtaa paikan päällä myymälässä.
Käyttäjätaso 2
pplive kirjoitti:
Onko täällä ollut kellään ongelmia mikin kanssa ihan normipuheluissa? Soittajat tuntuvat valittavan ettei kuulu kunnolla ja pätkii.
Pätkimistä ei mutta itsellä kaveri valitteli että kuulostaa kuin puhuisin hanskan läpi tms, syyksi paljastui tupakan purun palanen joka oli löytänyt tiensä mikin reikään, neulalla pois kaivamalla ongelma katosi.
Kuten aiemmin kerroin minulla oli ensimmäisessä Onessa pieni rako virtapainikkeen vieressä yläkaiutinritilän ja valkoisen osan välissä. Minua asia vaivasi niin paljon että lähetin puhelimen takaisin Saunalahdelle doa-palautuksena HTC:n asiakaspalvelun ohjeiden mukaan. Kesti n. 2 viikkoa ja sain kotiinkuljetettuna uuden puhelimen. Tässä ei rakoja ole. Jos aletaan pilkkua nu###maan niin näyttö ei ole ihan täysin samalla tasolla kaiutinritilöiden kanssa mutta ero on niin pieni että en viitsi valittaa. Loistava luuri! Loistava näyttö, tosi nopea ja mahtavat äänet. Ainoa isompi miinus että kuumenee raskaassa käytössä aikalailla.
Alumiini johtaa luonnollisesti hyvin lämpöä, joten pysyy näpit talvella sulana. Mutta power saverista kannattaa koettaa laitella CPU power päälle, niin lämpenee vähemmän ja kuluttaa samalla myös akkua vähemmän. Normikäytössä eroa kuristettuun laskentatehoon ei juuri huomaa.
Käyttäjätaso 1
Onko tässä huono kamera vai onko mun laite rikki?

Kts

https://dl.dropboxusercontent.com/u/19350199/2013-06-08%2014.23.42.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/19350199/2013-06-08%2017.45.20.jpg

Kaikissa kuvissa oikea reuna ihan sumea. Linssi kirkas.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Owdy kirjoitti:
Onko tässä huono kamera vai onko mun laite rikki?

Ei HTC Onen kamera ole laadultaan kaikkein parhain kännykkäkamera. Parempiakin kännykkäkameroita on olemassa.
Käyttäjätaso 1
Luulis tähän hintan saavan kameran jossa kuvan toinen reuna ei o sumea. Eli ei rikki, vaan ominaisuus?
Käyttäjätaso 1
One: http://i.imm.io/18EuT.jpeg" title="Linkki" rel="nofollow external

Lumia 820: http://i.imm.io/18EF5.jpeg" title="Linkki" rel="nofollow external
Mietin vain että kohta kuukausi siitä kun puhelimen sain eikä laskua kuulu sähköpostissa vieläkään. Sainko siis tämän kapulan ilmaiseksi vai pitäisikö asialle tehdä jotain?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
juuelikkä kirjoitti:

Mietin vain että kohta kuukausi siitä kun puhelimen sain eikä laskua kuulu sähköpostissa vieläkään. Sainko siis tämän kapulan ilmaiseksi vai pitäisikö asialle tehdä jotain?


Lisäähän asiakasnumerosi tänne Palstan käyttäjätietoihin niin tarkistellaan asiaa! Laita vaikka yksityisviesti minulle kun olet asiakasnumerosi lisännyt!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Laskujen perään kyseleville voisi yleismaalliseksi ohjeeksi kertoa että jos olet toukokuun puolella puhelimesi saanut, lasku tulee vasta kesäkuussa, eli kyllä pitäisi juhannuksen tienoilla jo päästä makselemaan... 😃
Koska voimme odottaa Android 4.2.2 päivitystä saataville HTC One:lle Saunalahden verkossa?

http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1300144/htc-one-updated-to-android-4-2-2-jelly-bean
Tänään tuli puhelin huollosta. 23.5. lähti huoltoon ja tänään oli noudettavissa shopitista. Puhelimessa samoja ongelmia saumojen kanssa, kuten huoltoon lähetetyn kanssa. Tällä kertaa ei vaan tunnu niin pahalta, enkä jaksa odottaa taas montaa viikkoa, että saan puhelimen käyttöön, joten pakko tyytyä tähän. Olen huolissani näistä laatuongelmista... Ei tunnu, että sain 650€ laitteen...
Palautin muutamaan otteeseen omani Shopitiin ja joka kerran uudesta paketista paljastui One, jossa jokin uusi osa oli vinossa tai nauroi.
Tyydyin tähän nykyiseen koska tässä sentään näyttö on suorassa, toisin kuin muissa.

Sama fiilis kyllä jäi että kädessä ei ole laadultaan 650€ vastaava laite.
Jännä juttu miten pienet asiat voivat pilata fiilikset muuten niin hienosti tehdystä laitteesta.
Vaikka oonki pettyny, niin voi olla, että ennakkoluulot oli turhan korkeat. Kyllä tää tässäki kunnossa pieksee GS4 käsituntumalta. GS4 ei todellakaa tuntunu näin arvokkaalta, saati sitten kalliimmalta jota se ainakin saunalahdella on.
Omani palautin ja uutta en tilalle ota, olisi ollut hyvä luuri ilman noita vikoja.
En suosittele tätä laitetta kyllä ollenkaan, nyt on jo toinen laite ja saa palauttaa huomenna tämänkin. Molemmissa on ollut kuolleita pikseleitä. Ainoa hyvä puoli on tuo Htcn myöntämä doa eli saa palauttaa jos löytää pienimmänkin vian ja saa samantien uuden laitteen tilalle. 650euron laitteen tulisi olla kyllä niin priimaa ja testattua ennakkoon ettei kuluttajien tarvitsisi niitä itse kiikutella joka suuntaan.  Tippui kyllä propsit Htcltä tämä on luultavasti viimeinen laite näiltä Taiwanin torveloilta... noh kiikutellaan sitten vaikka jokainen laite takaisin jos ei tule sitä ehjää yksilöä :smileyangry: . Suosittelen muidenkin katsovan mustaa taustaa vasten onko kirkkaita pilkkuja näytössä, play-kaupasta löytyy ohjelma nimellä Dead pixel detect and fix jolla voit tarkastaa. Tuo ohjelma ei ole ikävä kyllä pystynyt omalla kohdalla pelastamaan kuolleita pikseleitä juoksuttanut 6~h tuloksetta. 
Käyttäjätaso 1
Ainoa hyvä puoli on tuo Htcn myöntämä doa eli saa palauttaa jos löytää pienimmänkin vian ja saa samantien uuden laitteen tilalle

 

Onko tää muuttunut? Ennen ei saanu, kaikki lähti huoltoon. 
olikohan se 14päivän sisällä jos huomaa vian saa uuden. Ennen ei tainnut olla tätä.