Vastattu

HTC One(2013)Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

810 kommenttia

Mites takuu/huolto kun linssi on haljennut ilman syytä?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2247754

 

tuosta viellä kohtalotovereiden kertomuksia
Voisin hyvin kuvitella ettei saunalahdella tai htc:llä ole mitään aikeita korvata hajonnutta kameran lasia vaikka olisikin valmistusvika, koska sitä on vaikea todistaa ja kyse on pienestä osasta laitteita joissa lasi on hajonnut. Jos siis pelkästään päällä oleva lasi, eli suojus on särkynyt, niin kannattaa tutkia jos jostain löytyisi saman kokoinen rinkula, jonka voisi vaihtaa tilalle. Löytyykö esim varaosana jostain? Tai vaikka kellosepältä kyselemässä samanlaista rinkulaa. :smileycheesy: Toki voit käyttää huollossa ja tarkistaa asian, mutta epäilen, ettei korvata.
Onko teille tulossa myyntiin sinistä HTC Onea?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
aettj kirjoitti:

Onko teille tulossa myyntiin sinistä HTC Onea?


Saamani tiedon mukaan ei ole näillä näkymin tulossa. Mikäli jossain vaiheessa päätetään ottaa valikoimaan, tulee tieto ulkoisille sivuille asiasta 🙂
Harmi, se olis hieno. Ameriikassa tullut jo kauppoihinkin mutta suomesta ei tietoa. Pitänee tyytyä mustaan kun ei jaksa odottaa.
Onko 4.3 päivityksestä mitään aikataulua tiedossa?

http://www.gsmarena.com/android_43_update_for_htc_one_now_rolling_out_internationally_-news-6862.php
Tietääkö kukaan onko One X:lle tulossa 4.3?
Päivää.

Itsellä iski tähän omaan HTC ONE:n vähän ongelmia kun asensin päivityksen (4.3). Puhelin ei päästä minua play-kauppaan ja jos sattuu hetkeksi päästämään niin ei ala asentamaan mitään sovelluksia. Näytölle iskee aina silloin tällöin tällainen teksti "Prosessi com.google.process.gapps pysäytetty" . Olen palauttananut puhelimeen tehdasasetukset ja sekään ei auttanut. Miten tulisi toimia että saisi loistavan puhelimen taas toimimaan? Kiittäen jo vastauksista.
Moro.

Monen tunnin surffailujen ja eri kokeiluiden jälkeen sain puhelimeni jälleen kuntoon 🙂 Tein tämän videon http://www.youtube.com/watch?v=XVO8j_z1Q-I avulla kyseiset toimenpiteet ( Google play kaupan tietojen tyhjennyt ja gmail synkan poisto ja uudelleen asennus) niin alkoi toimia. Toivottavasti tästä on apua jollenkin saman ongelman kanssa taistelevalle.
HTC Onen 4.3 päivityksen jälkeen lakkasivat eräät Bluetooth laitteet näkymästä. Kaverille kävi ihan samoin -> Bugi
Olen uusi HTC One käyttäjä ja yritän löytää sovellusta joka träkkäisi Google Mapsille kuljetun matkan. Lähinnä juoksu tai retkeily mielessä. Mitä appia suosittelette? Vai onko puhelimessa kenties joku moodi joka tekisi tuon ihan itsestään?
Käyttäjätaso 3
Sports Tracker (entinen Nokia BetaLabs -sovellus, mutta nykyisin oma firmansa...) saatavan ainakin Symbian ja Android, näitä olen kokeillut.

Ei tee suoraan GoogleMaps:iin, mutta käyttää kyllä karttapohjana sovelluksessa sitä
Kiitos, olen tuohon Sports Tracker -nimeen jossain törmännytkin.

Tällä välin etsiskelin ja löysin ja jopa latasinkin Runtastic- nimisen ilmaisen appin. Yhden lenkin käväisin juoksemassa eikä se ihan huonolta vaikuttanut. Haluaa vaan myydä koko ajan maksullista versiota. Kokeilen sitä nyt vähän aikaa ja sitten varmaan tuota Sports Trackeriä.

Pidemmillä lenkellä olisi eduksi jos saisi näytön pimenemään ja träkkäyksen kuitenkin jatkuvan. Mielellään saisi myös kerätä tiedot puhelimen muistiin ja vasta lopussa siirtää ne palvelimelle. Nyt vaikutti siltä, että akku kuluu aikamoista vauhtia 30 min lenkillä, kun näyttö pysyy päällä. Varmaan tuohon jotain virittelymahdollisuuksia Runtasticissäkin on, kunhan oppii käyttämään sitä.
Käyttäjätaso 3
Ainakin silloin kun minä SportsTrackeria käytän, sammutan näytön kunnes olen perillä.

Akun käyttöä en ole seurannut, kun minun "lenkkini" on luokkaa 15-20min ja 1,5 - 2 km (kävely). Ja SportsTracker:n kotisivulle saa kerättyä arkistoa lenkeistään, karttoineen kaikkineen
Minkälainen saatavuus tilanne mahtaa tällä hetkellä olla HTC Onen mustan värisellä puhelimella?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Sams kirjoitti:

Minkälainen saatavuus tilanne mahtaa tällä hetkellä olla HTC Onen mustan värisellä puhelimella?


Kyllä laitetta näyttäisi löytyvän! 🙂
Hyvä, tulikin jo eilen aikaisin aamulla laitettua oma saunalahden kautta tilaukseen ja vieläkin näyttäisi "Tilaamasi laite odottaa postitusta." kohtaa 🙂
Klikkasin vahingossa lataukseen "Henkilökohtaistamis päivityksen". Lataus loppui nollaan prosenttiin koska ilmoittaa että Wi-Fi tai Internet-yhteys katkesi. Vaikka kuittaan asian painamalla ilmoituksesta Ok, niin se näkyy edelleen ylälaidassa ilmoituksissa että koittaa ladata kyseistä päivitystä vaikka en sitä ikinä olekaan halunnut asentaa. Vaikka käynnistän puhelimen uudelleen niin sama ilmoitus on edelleen näkyvissä. Miten saan latauksen keskeytettyä ja ilmoituksen pois?
tilasin toissapäivänä kultaisen onen vaan vieläkin odottaa postitusta, lähtisi jo tulemaan. 🙂
...eikä vieläkään lähtenyt, taitaa olla pulaa laitteista...?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
HTC One Kultaisen kanssa on muuten varasto nollilla, mutta näyttäisi olevan täydennyskin melkein ovella jo. Katselin tuota tilausjonoa, ja sen verran hyvillä paikoilla olet siellä että ei pitäisi pitkään mennä.
jees, kiitos tiedosta!
Voi eiii! Ei mennyt taas putkeen... Tänään kävin kaupoilla ja satuin löytämään kultaisen Onen jonka sitten menin ostamaan ja heti peruin tämän Saunalahdelta tilaamani Onen... Noh, juuri äsken tipahti tekstiviesti että puhelin on lähetetty. Varmaan voin suoraan palauttaa asiakaspalautuksena. Tai jos ei ole vielä pitkälle päässyt niin soitan vielä teille.

EDIT: asia kunnossa, soitin ja homma peruuntuu.
Kitkat 4.4 pitäisi varmaankin olla jo ladattavissa?

Oma luuri ei päivitystä löydä.. (tehdasasetusten palautus on jo tehty)

"Puhelin on ajantasainen"
Mites puhelimen hinta, htc ilmoitti laskevansa hintaa 100$. Entäpä tietoja tulevasta uudesta Htc One puhelimesta? Tulossa ennakkovaraukseen / myyntiin loppukuusta?