Vastattu

HTC One(2013)Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

810 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Alkaa kyllä tosiaan nakertamaan rikkinäisellä puhelimella olla täällä (One S + datapätkiminen), tarkoitus oli purkaa alunperin kauppa tästä mutta saivat vakuutettua että se One tulee niin nopeasti että on helpompaa vain jos pidän ton luurin siihen asti ja hyvitetään suoraan Onen hinnasta sitten sen sijaan että tulisi rahat käteen eikä tarttisi joka päivä *****untua pätkivään dataan.

Saavat keksiä aika hyviä bonuksia kyllä näistä kohtuuttomista viivästyksistä ja tiedotuksen puutteesta.
Itse en ole ennakkoon vielä tilannut mtn, mutta tarkoituksena olisi hankkia one mustana... taitaa jäädä haaveeksi.
Käyttäjätaso 2
Facebookista ne vastaukset irtoavat näköjään paremmin:

Saunalahti kirjoitti:
HTC Onen toimitukset alkavat ennen huhtikuun loppua, joten mikrofonijupakka ei ainakaan vielä meillä asti tunnu!

- Mikko / Saunalahti
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
mikbe kirjoitti:

Facebookista ne vastaukset irtoavat näköjään paremmin:

Saunalahti kirjoitti:
HTC Onen toimitukset alkavat ennen huhtikuun loppua, joten mikrofonijupakka ei ainakaan vielä meillä asti tunnu!

- Mikko / SaunalahtiNo niinhän siinä kävi että Facebookkiin ehdin postaamaan tuon tiedon ensin... Mutta ihan samat terveiset myös Palstalle, eli tulossa on ja tämän kuun puolella vielä!
Käyttäjätaso 2
Vielä jos paljastat riittääkö luureja läheskään kaikille ennakkotilaajille. Eiköhän sen jälkeen ole lähes kaikki tarpeellinen kysytty ja vastattu ja voidaan rauhassa odotella seurantakoodeja. 🙂
Käyttäjätaso 1
Aika oleellinen tieto, eli vastaus nyt! että tämä jauhaminen voi loppua ja voidaan jäädä odottelemaan paketin saapumista!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
No pitäähän se iloa ja riemua vähäsen hillitä, eli valitettavasti kaikille ennakkotilanneille ei ensimmäisestä erästä puhelimia riitä.
Käyttäjätaso 2
Onko heittää mitään maagista päivämäärää, jonka jälkeen tilanneille ei todennäköisesti riitä?
Käyttäjätaso 1
Hieno homma,eli toivoa on luurin saamiseksi kun 20.2 sen tilasin. :smileycheesy:

EDIT:ja kiitos infosta
Kiitos paljon tuosta infosta, vihdoin ja viimein. Itekki tilasin 20.2 eli taitaa olla hyvät mahdollisuudet saaha luuri tällä viikolla.
Ei hitto, toivottavasti jotenkin ite pääsisi myös mukaan tuohon ensimmäiseen erään kun taisin tilata Onen vasta 02.03... :smileycry: Kauhee tuska ollu venaamisessa jo kauan ja pahenee jos ei kerkee siihen mukaan.. :smileyrolleyes:
Kertoisivat edes suuntaa antavia päivämääriä miten olis mahdollista sopia tuohon ekaan erään.
Noo tässä päivien aikana huomaa onko tilaus "postitettu", vai onko vain "toimituksessa"... Tulee pitkä loppuviikko. :smileygrin:  Jossei luuria tipu niin pitää alkaa odotteleen Htc:n uutta lippulaivaa ensvuodelle. :smileygrin:
Jos muuten jotakin kiinnostaa niin voisin myydä htc:n alkuperäsen flippikuoren, mustan nillkin takakuoren ja 2kpl htc:n näytönsuojia. Kaikki yhdessä, jos kiinnostaa niin tarjouksen voi laittaa yv:llä.
Käyttäjätaso 2
Minulle tuli tänään valkoinen "Nilkki". Enää puhelin puuttuu. :)Tässä vielä linkkiä jos joku muukin haluaa tilata: http://viewitem.eim.ebay.fi/Nillkin-Ultrathin-Hard-Cover-Case--LCD-Guard-For-HTC-M7-HTC-One-801e-6445LVW/251256014569/item

Kesti tasan 14 päivää toimituksessa.
Tilaako kaikki vaa hopean värisen? Mua ainenki kiinnostais tietää, et millon saunalahti laittaa mustan mallin ennakkotilattavaksi vai onko sellaista edes tulossa?
Nimittäin haluaisin vastauksia ja pian, koska muuten laitan hopeisen samantien tilaukseen ja toivon saavani sen ennen joulua.
Käyttäjätaso 1
Ymmärtääkseni musta One olis tulossa toukokuun lopussa, eli suomeksi sanottuna sen toimitukset alkaa elokuun lopussa 😃 ...
Joo, nii vähä pelkäsinki et näin voisi käydä... no mitä ihmiset ajattelee siitä hopean ulkonäöstä? mä en jostai syystä tykkää ku se näyttö erottuu sillä tavalla siitä puhelimen rungon väristä mut sitte taas hopeasta erottaa paremmin puhelimen muodon ja yksityiskohdat.
Tietysti hopean värisessä on sekin hyvä puoli, että siihe ei jää sormenjäljet näkyviin niin helposti.

Jos tilaisin nyt, niin puhelimen saisi aikasintaan tod.näköisesti vasta kolmannesta erästä ja voiko siin olla se vaara, että siihe mennes siihe puhelimee on jo sujautettu huonompi mikki?
Vai myydäänkö kys. puhelinta edes sellaisenaan?
Mustassa on se vaara että osuessaan johonkin, alkaa hopea paistamaan alta. Musta on muuten kyllä tyylikkään näkönen. Tohon mikki juttuun vastaus tulee varmaan lähipäivinä, siihen asti voi vaan arvailla ja spekuloida.
No tuollahan aikaisemmin sanottiin ettei mikki juttu vaikuta Suomeen, ainakaan ekaan erään. Luultavimmin siis ensimmäiset saavat onen tällä viikolla tai ensi viikon alussa.
Käyttäjätaso 2
HTC:lla voi olla noita mikkejä varastossa kelakaupalla. Komponentin myyntikielto astui voimaan vasta eilen.

Lärvikirjasta:

Saunalahti kirjoitti:
Jos jotain tarkempaa kerrottavaa olisi niin ilman muuta sen kertoisin! Eli toimituspäivää tai puhelinten riittävyyttä tai muuta sellaistakaan ei nyt tässä vaiheessa voi kommentoida. Palstan puolella kannattaa seurata ketjua http://yhteiso.elisa.fi/t5/Android/HTC-One-2013/m-p/261040#U261040 
Sinne tiedotellaan kun jotain tiedottamista on!

- Mikko / Saunalahti
Tässä ollut aika kuumeiset päivittämiset tuolla oma saunalahden puolella et näkyykö puhelimen lähetys statuksessa mitään 🙂 Toivotaan et tälle viikolle ainakin lähtis tuleen. En laittas pahaksi vaikka viikonlopulle saisi uuden luurin.
Tuolla sauniksen verkkokaupassa lukee että ekan erän toimitukset alkaa kuun vaihteessa.

Ennakkomyynti. Ensimmäisen laite-erän toimitus on valitettavasti viivästynyt alkuperäisestä aikataulusta. Toimitukset alkavat huhti-toukokuun vaihteessa. Päivitämme jono- ja saatavuustilannetta sitä mukaa kun saamme toimittajalta lisätietoa saapuvista eristä. / Päivitetty 23.4.2013
Käyttäjätaso 2
http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/04/24/htc_one_paivittyy_euroopassa_-_ultrapikseleista_entista_tarkempia

HTC päivittää Onea jo täysillä. Tuossa jutussa mainittujen lisäksi on raportoitu hipaisunäppäimien toimivan paremmin.
Käyttäjätaso 1
Mitäköhän on tapahtunut kun parissa suomalaisessa liikkeessä on poistunut koko HTC One valikoimista,google löytää vielä "ennakkotilaa"-linkit mutta tuotteita ei löydy.

Eilen oli vielä arvioitu toimitusten alku 24.5 noissa puodeissa.