Vastattu

HTC One(2013)


Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ennakkomyynti alkaa ensi viikolla, myös saunalahdella?

http://www.htc.com/fi/smartphones/htc-one/

http://taskumuro.com/taskumuro-seuraa-htcn-julkistustilaisuutta-lontoossa-one-huippumalli-julki

http://www.phonearena.com/news/HTC-One-HDR-video-samples-surface_id39972

Edit. Verkkokauppa.comissa ennakkomyynti jo alkanut, hinnat ensi viikolla.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Maximilliam 20 helmikuu 2013, 13:43

Moi,Ennakkomyynti on alkanut!http://saunalahti.fi/puhelimet/puhelin_htc_one.php- Max
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

810 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Moi,

Ennakkomyynti on alkanut!

http://saunalahti.fi/puhelimet/puhelin_htc_one.php

- Max
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kerrankin ajoissa :smileycool: Toimiiko LTE teidän verkossa? Jaa, taitaa toimia kun tiedoissa niin lukee.
Eikö ole saatavilla mustana? 😞
Käyttäjätaso 2
raiz kirjoitti:
Eikö ole saatavilla mustana? =(

”mustan värin saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta väri tuodaan valikoimiin heti kun mahdollista”

-Saunalahti
Muuten ihan kiva mutta täjän pitäs leipoa joku hyvä LTE-liittymä-tarjous, jotta voisi kaiken ottaa irti laitteesta
Toimiiko tuossa data pätkimättä Saunalahden verkossa, vai onko samanlainen yhteensopivuusongelma kuin One S?
mulla on ollut kaikkien htc laitteiden ja saunalahden kanssa yhteys ongelmia. Tällä hetkelläkäytössä on dnapro, mutta vaihdan  silti takaisin saunalahteen kun saavat meillä kotona kuulumaan, kyllästyin menemään ulos puhumaan jos halusi varmasti puhelun toimivan. 2g ja 3g alueen raja. Asutaan Espoossa lippajärvellä. Mutta sl toimii parhaiten kun lähdetään liikkumaan ihan mihinpäin suomea pääteitäpitkin spotify ei katkea kun ihan hetkeksi. Mutta asiaan. Tässä on ehdottomasti minun seuraava puhelin alkaa olemaan htc one x kohta vuodenikäinen. Vielä kun saisi tietoa, millon mustaa on saatavilla. Olikohan matkapuhelinfoorumilla tosi puhetta, että olisi huomenna elisa studiolla iltapäivällä toimiva laite hipisteltävänä?
Käyttäjätaso 4
Juu, tänään klo 18 asti.
Käyttäjätaso 2
On niitä potentiaalisia ostajia muuallakin Suomessa, joten luuri saisi tasa-arvon vuoksi lähteä pienelle rundille. Ensimmäisenä vaikkapa Ouluun. ;)

One on kylläkin jo ennakkotilauksessa, mutta silti tekisi mieli hieman hipistellä ja verrata Xperia S:ään. Videoiden perusteella Ässä on ihan järkyttävän hidas Oneen verrattuna. 😃
Käyttäjätaso 2
Vs iPhone 5 kamera shootout

http://asia.cnet.com/htc-one-vs-iphone-5-camera-shootout-62220556.htm

Kyllä HTC vie selvästi tämän erän.
No onhan Sonyn Xperia S jo vuoden HTC Onea vanhempi ja se on pitkä aika matkapuhelimissa. Itselläni tuo mainittu Xperia S ja ajatellut vaihtaa Sony Xperia Z kunhan vain tulisi Saunalahden valikoimiin. Jos vertailua tahdotaan niin mieluusti sitten saman vuoden malleja -> Sony Xperia Z vs. HTC One. Ovat melko tasaväkisiä, Z miellyttää silmää tosin huomattavasti enemmän ja onhan se sentään Sony 😉
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Musta tulee vasta 14.4 näillä näkymin.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Z:n akkukestoa on haukuttu jokaisessa arvostelussa, myös näyttö saanut pieniä moitteita
Olikos näille tarkempaa ilmestymisajankohtaa kuin tuo "loppu", eli osaako päivistä kukaan sanoa? Tilattu on ja odotellaan siis 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
mass82 kirjoitti:

Olikos näille tarkempaa ilmestymisajankohtaa kuin tuo "loppu", eli osaako päivistä kukaan sanoa? Tilattu on ja odotellaan siis :)


Minäpä kyselen, onko mitään tarkempaa tietoa ja palaan asiaan, kuin saan vastauksen.

Edit: No ehti tulla vastauskin jo kuin apteekin hyllyltä :smileycheesy: Ei ole vielä muuta tarkennettua tietoa, eli tuolla maaliskuun lopussa -tiedolla mennään edelleen. Toki infoilen heti mikäli jotain uutta kuuluu :)
Käyttäjätaso 2
Päädyin itsekin lopulta tilaamaan tämän. Tilasin jo kerran, mutta peruin tilauksen. Z:n näyttö, kaiutin, akkukesto ja äänenlaatu käänsivät tilanteen lopullisesti Onen hyväksi. Nyt vain odotellaan luurin saapumista. 🙂
Käyttäjätaso 2
Erittäin hyviä uutisia meille ennakkotilanneille! Eli kaksi arvostelua jo ulkona. Akkukestoa kehutaan erityisen hyväksi.

http://jonchoo.blogspot.pt/2013/03/htc-one-review.html

http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1298431/htc-one

Kertoohan Saunis meille heti, kun tarkempi saapumispäivä selviää? :)

Ja markkinoikaa tätä kunnolla älkääkä jättäkö SGS 4:n varjoon, jooko? HTC:lle on elintärkeää, että One menestyy.
Jep, heti ilmoitusta kun selviää koska on saatavilla. Ja myös siitä, että riittääkö näitä kaikille tilanneille?
Käyttäjätaso 2
Mahdollisesti huonoja uutisia. Kameramoduulin valmistus on osoittautunut haasteelliseksi.

http://www.androidauthority.com/htc-one-availability-issues-167070/

Herää epäilys, että sitä tuskin saadaan tänne pohjolaan läheskään aikataulussa. Isot markkinat, kuten USA ja Iso-Britannia menevät edelle.

Toivottavasti Sauniksella on hyvä soppari HTC:n kanssa..
Käyttäjätaso 4
Saunalahdella oli hyvä soppari Suomessa HTC:n kanssa, mutta huomaa että elisa osti saunalahden ja on vuoden alusta lähtien hallinnoinut täysin kaikkea mitä saunalahti on ikinä omistanut ja on ikinä aikaisemmin sopinut. HTC laitteet ovat laadukkaita, mutta niistä ei jää riittävästi katetta koska takuuhuoltokierros tarjoaa operaattorillekin _aina_ parhaan tuoton per liittymä/asiakas.

elisa == saunalahti (kuollut)

Sinänsä sääli että kilpailevat firmat koittaa heittää kapuloita rattaisiin miksi HTC One:n kameralla saa melkein yhtä hyviä kuvia kuin Samsung S4 13 Mpix, mutta jostain amatöörikuvaaja syystä tämäkin asia on saatu kuulostaan hyvinkin tärkeältä ... miksi, kuka siitä hyötyy? Oikeasti ammattikuvaajat nauraa B-portin kautta tulevan eritteen kautta naurunsa näistä 4  Mpix - 13 Mpix "känny"kuvista ja ihan syystä. Tämä on vain puhelimen LISÄOMINAISUUS - ei muuta - erikseen on (äly)puhelimet joissa fyysinen pikapainike kuvausta varten koska vain.

Laite vakuutti minutkin, olen AIVAN VARMASTI tilausJONOSSA kun hinta laskee ~500 euron tasolle.

Ultrapix - samaa huijausta kuin aikaisemmin lumia-valeväri 920:ssa, ennenkuin google lasit-yleistyy - tulee tällä kännyvalmistajillakin eteen totuus. 
Käyttäjätaso 4
Voipi tosiaan olla ettei tätä vielä suomeen saada pitkään aikaan:

http://www.gsmarena.com/htc_one_might_get_delayed_due_to_components_shortage-news-5667.php

"Industrial sources suggest HTC is having a bad time with the HTC One flagship manufacturing. The latest reports claim HTC is capable of producing just 20% of the stock it's supposed to.

The massive cut in production is because of the shortage of two components - the voice coil motor and the camera module. Because of the camera module shortages HTC might ship only 800,000 to 1,200,000 One smartphones in the next couple of months.

Even though HTC promises to launch the phone on March 15, lots of markets might not get it before May (at the earliest). HTC has already declared the USA market as a major target, so if the rumors come true it's likely that other markets might not get the smartphone for months."
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Eipä näitä taida tulla ikinä. :smileyangry:

Ostakaa Gigantista (vielä ehtii, viikonlopputarjous) Huawei Ascend P1 ovh 369 €, nyt tarjouksessa 219 €. Itse tilasin jo omani ja kovasti tässä odotellaan. Ole nopea, tarjous loppuu tänään!

Valkoinen malli tyylikkäin. Ominaisuudet tasoissa mm. Samsung Galaxy S2 Plus -version kanssa. Eli 21 Mbit -netti, Gorilla-lasi, tuplaydinprossu, 1GB RAM jne.

Ja mitä tässä odottamaan koska HTC saa uutuusmalliaan tänne peräkylille Suomeen, aina voi ennakkotilauksenkin perua! Älkää odottako tuomiopäivää, Huaweilla oikein hybä hintalaatusuhde varsinkin 219 € hinnalla 😉
Elisa on omistanut ja hallinnoinut Saunalahtea kohta kymmenen vuotta..
Käyttäjätaso 2
hpguru kirjoitti:
Eipä näitä taida tulla ikinä. :smileyangry:

Ostakaa Gigantista (vielä ehtii, viikonlopputarjous) Huawei Ascend P1 ovh 369 €, nyt tarjouksessa 219 €. Itse tilasin jo omani ja kovasti tässä odotellaan. Ole nopea, tarjous loppuu tänään!

Valkoinen malli tyylikkäin. Ominaisuudet tasoissa mm. Samsung Galaxy S2 Plus -version kanssa. Eli 21 Mbit -netti, Gorilla-lasi, tuplaydinprossu, 1GB RAM jne.

Ja mitä tässä odottamaan koska HTC saa uutuusmalliaan tänne peräkylille Suomeen, aina voi ennakkotilauksenkin perua! Älkää odottako tuomiopäivää, Huaweilla oikein hybä hintalaatusuhde varsinkin 219 € hinnalla ;D

Sony Xperia S riittää mainiosti 1:n saapumiseen asti, joten pieni myöhästyminen ei haittaa mitään. HTC pyrkii pitämään kiinni UK:n ja USA:n 15. päivän myyntiintulosta. Päämarkkinoita nääs. Suomi joutuu varmaan odottelemaan muun Aasian tavoin toukokuuhun. :smileycool:
Gigantti oli muuttanut toimituspäiväksi huhtikuun lopun eli tuleeko nämä puhelimet ennakkotilaajille tämän kuukauden lopussa vai tuleeko tännekkin tuo yhden kuukauden viivästys? Tuntuisi että jos pieni erä tulee niin ennakkotilaajat saisi heti omansa?