Kysymys

HTC One M7 Lollipop update?

 • 2 helmikuu 2015
 • 14 kommenttia
 • 2997 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Moeks.

Mahtaako joku tietää, miksi M7 ei ole päivittänyt vielä Android 5.x versioon? HTC:n puheista saa aika selvästi sen käsityksen, että päivitys olisi pitänyt jo tulla, mutta joidenkin operaattoreiden kanssa vielä pätkii.

lainaus artikkelista nimeltä "HTC One M7 and HTC One M8 Android 5.0 Lollipop Update: Not Happening Anytime Soon. Sorry":

"The delay only applies to HTC One M7 and M8 phones that are locked to mobile carriers in the United States and some providers in other countries. Versi stresses that unlocked devices, devices purchased through Google Play, and developer editions of its smartphones have already been updated."

Eli tuosta saa sen käsityksen aika helposti että "unlocked devices" (mitä 99% suomalaisista laitteista on) olisivat jo saaneet ko. päivityksen. Vai kuuluuko Saunalahti/Elisa nykyään ryhmään "some providers in other countries", minkä kanssa vielä tapellaan?

löytääkö joku HTC:n official statementin, että onko tuo M7 lollipop päivitys julkaistu vai ei (tuosta saa sen kuvan, että olisi jo) ja mikä junnaa siinä, ettei ainakaan mun M7 vielä tähän päivään mennessä ole löytänyt päivitystä.

linkki artkkeliiin: http://www.techtimes.com/articles/30122/20150201/htc-one-m7-and-htc-one-m8-android-5-0-lollipop-update-not-happening-anytime-soon-sorry.htm

14 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Pitäisi olla jo ulkona, voi olla että jaetaan puhelimiin porrastetusti joten voi kestää hieman aikaa.

Ei itsellä tuota puhelinta ole mutta perustan "tietoni" uutisointiin sekä siihen että custom rom:it jo julkaistu lollipop päivityksestä.
Käyttäjätaso 3
Joo tosiaan alkaa noita operaattori-versioitakin jo tippuilmaan ja HTC:n mukaan unlocked/international versio on ollut jakelussa jo viikon päivät.

Joten missä mahtaa Sauniksella/Elisalla mättää? Miksei laite päivity, vaikka pitäisi?

Lisäksi mun laite näyttää versiota 4.4.3, vaikka ilmeisesti 4.4.4:kin olisi pitänyt jo olla? Tuo tosin kävin huollossa tuossa pari-kolme kuukautta sitten, ovatko siellä kämmänneet jotain ja ei päivity enää?

Onko jonkun muun HTC One M7 jo päivittynyt lollipoppiin?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Ei kyllä nämä ole yleensä operaattorista kiinni. Ei meillä ole mitään syytä estää päivityksiä. Vilkuilin netistä niin lollipop juurikin m7:lle oli viivästynyt. M8 sai päivityksen 2 viikkoa sitten. Tuolla jotain luki myös että pitää olla kännykkä developer moodissa että saa päivityksen 5.0.2:seen tehtyä joka ehkä jää viimeiseksi päivitykseksi mitä tulee m7:lle. Tämän enempää ei meilläkään tietoa asiaan :smileyembarrased:
 • Käyttäjätaso 3
  Urhokas kirjoitti:
  @AnttiV Ei kyllä nämä ole yleensä operaattorista kiinni. Ei meillä ole mitään syytä estää päivityksiä. Vilkuilin netistä niin lollipop juurikin m7:lle oli viivästynyt. M8 sai päivityksen 2 viikkoa sitten. Tuolla jotain luki myös että pitää olla kännykkä developer moodissa että saa päivityksen 5.0.2:seen tehtyä joka ehkä jää viimeiseksi päivitykseksi mitä tulee m7:lle. Tämän enempää ei meilläkään tietoa asiaan :smileyembarrased:

  Eihän ne yleensä olekkaan operaattorista kiinni, mutta tällä kertaa nimenomaan tästä on kyse. Viittikkö kaivaa sen linkin, missä noin sanotaan?Ite en löydä kuin että toi viivästys koskee nimenomaan vain joidenkin operaattoreiden laitteita, ja unlocked-versiot pitäs olla JO saanut sen updaten.

  "The delay only applies to HTC One M7 and M8 phones that are locked to mobile carriers in the United States and some providers in other countries. Versi stresses that unlocked devices, devices purchased through Google Play, and developer editions of its smartphones have already been updated."

  Ei kellään mulla Palstalaisella sitte enää oo One M7:aa? 🙂
  Käyttäjätaso 4
  On toki, useampikin.

  Ei ole vielä päivitystä saatavilla, juuri tarkistin.
  Täällä ollaan ja odotellaan.
  Oisko minkäänlaista tietoa/huhuja milloin elisa/saunalahti puskee Lollipop päivityksen M7:lle? Elisalaiset vois pistää tietoteknikkonsa aivosolut toimimaan 🙂 Jos ei näy päivitystä viikkoon niin pitää ilmeisesti turvautua manuaaliseen päivitykseen... http://www.androidpolice.com/2015/02/12/htc-posts-lollipop-ruus-htc-one-m7-m8-developer-unlocked-editions/
  Käyttäjätaso 5
  Ei Elisa/Saunalahti mitään Lollipop päivityksiä jakoon laita, kyllä ne tulevat HTC:ltä.
  Käyttäjätaso 4
  Tänne putkahti päivitys tuossa aamulla.

  Versio 7.19.401.2, 804.78Mt.

  🙂
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Lollipop päivitykset on M7 aloitettu eilen Euroopassa.
  Käyttäjätaso 4
  Näköjään akunkesto on parantunut, nyt on kolmas vuorokausi menossa samalla latauksella...
  En ole saanut vieläkään HTC One M8 lollipop päivitystä ja puhelin on developer modessa. 😞
  Täällä puutuu vieläkin lollipop päivitys! Missäköhän vika?
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Kannattaa googlettaa aiheesta vaikka puhelinmallin mukaan, kun operaattori ei niitä päivityksiä käsittääkseni kuitenkaan jaa, niin eivät välttämättä pysty sinulle vastaamaan.

  Osallistu keskusteluun