Kysymys

HTC One-sarjaNäytä ensimmäinen kirjoitus

304 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Damsteri kirjoitti:
Ainiin, pieni muistutus vielä muille jotka joutuvat laittamaan luurin takuuhuoltoon. Olkaa tarkkana sen takuutodistuksen kanssa!

Elisashopitin myyjä yritti ensin laittaa sen alkup. takuutodistuksen takuupalautuksen mukaan, mutta sitten vaadin että ottaa siitä kopion. Arvelin että se ei varmasti tule takuuhuollosta enää takaisin, eikä muuten tullut se kopio takaisin. Jos en olisi ollut tarkkana olisi takuutodistus ollut mennyttä. Ja jos IMEI muuttuu (kuten mulla) niin se takuuhuoltokuitti on myös yhtä tärkeä.

Voit oma.saunalahdesta tulostella niin monta takuutodistusta kun tarvitset. Ja jos imei muuttuu huollon toimesta niin voit sen aspan kautta sen vaihtaa sinne s-lahden tietokantaan niinkuin minulla kävi desiren kanssa kun siinä vaihdettiin emolevy, joten ei ole tarpeen pitää kiinni siitä alkuperäisestä takuutodistuksesta.
Käyttäjätaso 1
Voi olla vainoharhaisuutta, mutta tuntuuko kestään muusta joskus (kerran kaks kuukaudessa?) siltä että luuri saa hepulin ja käy kuumana kuluttaen paljon akkua vaikka ei mitään ainakaan pitäisi raksuttaa?
mulla tuossa one x luuris ei toimi wlan ollenkaan ton elisan modeemin kanssa, on kokeiltu radiotaajuudet sun muut hommelit mutta ei vaan toimi.

tein juuri shopparin elisa viihde boksista ja tuon modeemin malli on BEWAN IAD A2100N

oon kokeillu kavereiden luona eri bokseilla ja wlan toimii ku häkä mutta ei vaan tällä.

Oli puhelin huollossakin ja siellä oli wlan toiminut niiden modeemeilla.

Todella ärsyttävä vika kun kotona ollessa tuo 3g yhteys pomppii E ja G yhteyden välillä.

saisko tosta jonkun tutkinta pyynnön tai jotain, olis kiva saada yhteys kumminkin toimimaan ku semmonen

on puhelimes mahdollisuutena.
Mikäs on tällä hetkellä HTC One X whiten toimitusaika? Saunalahden nettisivulla sanotaan, että lisää tulossa, mutta milloin?
Genja kirjoitti:
Mikäs on tällä hetkellä HTC One X whiten toimitusaika? Saunalahden nettisivulla sanotaan, että lisää tulossa, mutta milloin?

Tähän ei näemmä ole kukaan vastannut. Kysyn nyt itsekin tässä samalla uudestaan. Milloin tulee lisää?

Osallistu keskusteluun