Kysymys

HTX One +X "jäätyminen"

  • 6 helmikuu 2014
  • 0 kommenttia
  • 425 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 7 kommenttia
Hetken tutkailun jälkeen ei löytynyt vastaavaa silmään.. Elikkäs

Ostin ton luurin kesällä '13 SL kautta, puhelin toiminut moitteetta aina tähän asti;
Pari vk takaperin puhelimeen rupes tulemaan jonkinmoista jäätymisongelmaa, lopetin puhelun ja jätin luurin näyttö auki pöydälle, seuraavassa hetkessä näyttökuva oli jäätynyt ja muuta keinoa ei ollut kuin virtanappia pohjaan ja käynnistys uusiksi, puhelin toimi hetken jonka jälkeen sama tapahtui uudestaan.

Puhelin pysyi vaihtelevasti päällä 30min-60min jonkajälkeen jäätyminen tapahtui taas, myös puhelin käynnistelee itseään uudestaan, parhaimmillaan puhelin käynnisti itsensä 5 minuutin aikana n. 10 kertaa.

Yritin hard-resettiä, puhelin kyllä suorittaa jotakin mutta sen jälkeen puhelin palaa alkutilaan ja kaikki on ennallaan.

Uusin päivitys pitäisi laitteessa olla paikoillaan (olen tarkistellut löytyykö uudempia päivityksiä ja näitä ei ole tullut) uusia sovelluksia en ole ladannut joten syy ei niissäkään voi olla (?)

 Puhelimen vein huoltoon Elisalle ja nyt eilen tais soittaa huollosta joku että puhelin ei mene takuuseen koska näytössä on pieni halkeama, mikä kuitenkin tuli samalla viikolla kun puhelimen sain, joten syypää sekään ei taida kuitenkaan olla, käyttöön se ei ole vaikuttanut millään tavalla.. 

Joten ajattelin kysyä neuvoa vielä täältä, olisiko mitään näppärää ja helppoa keinoa saada puhelin tehdasvalmiuteen?

Peace, Epel1

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun