Kysymys

Huawei Ascend P6

  • 19 kesäkuu 2013
  • 54 kommenttia
  • 12486 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Moi,

Nyt ois tiukka uutuus tarjolla!

https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puhelimet/huawei_ascend_p6

Mediassa:

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/06/19/huawein_ohuen_ohut_ascend_p6_vain_elisalle_359_euron_hintaan

http://www.iltalehti.fi/digi/2013061917172883_du.shtml

http://www.tietokone.fi/artikkeli/uutiset/huawei_julkaisi_maailman_ohuimman_alypuhelimen

Tutustu livenä pian näissä Shopiteissa:

- Helsinki, Kamppi
- Espoo, Iso-Omena
- Espoo, Sello
- Helsinki, Itäkeskus
- Vantaa, Jumbo
- Turku, Skanssi
- Tampere, Hallituskatu
- Jyväskylä, Forum
- Joensuu, Isomyy
- Oulu, Isokatu

- Max

54 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Tässä arvostelua maailmalta, toivottavasti saavat nuo ohjelmien yhteensopivuusongelmat ratkaistua.

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/huawei-ascend-p6-1159762/review/2#articleContent" title="P6 review
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Moi,

tässä vielä Mobiili:fin ensi fiilikset:

http://mobiili.fi/2013/06/19/ensivaikutelmat-huawein-618-millimetrin-alypuhelinuutuudesta-onpa-se-vaan-ohut/

- Max
Käyttäjätaso 1
Tuleeko mahdollisesti jotain kytkytarjousliittymää? :smileycheesy:
Onko vielä tarkempaa tietoa valkoisen ja pinkin vaihtoehdon myyntiaikataulusta?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Moi,

Pinkki ja valkoinen tulevat myyntiin elo- syyskuussa..

Aloitamme ennakkomyynnin hiukan lähempänä tätä ajankohtaa.

- Max
Kysyisin hei tuosta ennakkomyynnistä.. Kun kovasti haluttaa tämä puhelin itseäni kuitenkin. Jos tilaan sen nyt, niin sehän toimitetaan joka tapauksessa joskus reilu kuukauden kuluttua. Mutta lähteekö puhelimen määräaikainen kytkysopimus raksuttamaan hintaa jo nyt vai vasta kun puhelin on postitettu? Tämän kesän rahatilannetta ajatellen tärkeä tieto..
Käyttäjätaso 3
Laitteet alkavat tosiaan laskuttumaan vasta kun ne on toimitettu 🙂 Laskutus kuitenkin menee kuten yleensäkin, eli järjestelmämme tasailee tuota laskutuskautta, ja laskuttaa yleensä ekan laskun yhteydessä kahdesta kuukaudesta, mutta ei kuitenkaan takautuvasti, eli laskutus alkaa toimitushetkestä vasta.
Moikka!

Musta ja valkoinen on jo ennakkomyynnissä ja postituksetkin näyttäisivät alkavan jo muutaman päivän päästä. Onko pinkin kohtalosta mitään tarkempaa tietoa/aikataulua? Sony Xperiani sanoi tänääs POKS ja nyt tuskailen, kauanko tässä pitää sätkiä saadakseni ton pinkin P6:n omakseni...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei!

Mikäli Saunalahdelle tulee uusia puhelinvärejä tai malleja, he varmasti ilmoittavat siitä kotisivuillaan tai täällä Palstalla. Oliko jokin erityisen palava syy juuri tuolle värille? Soittele asiakaspalveluun ja kysy onko minkälaisia tulevaisuudensuunnitelmia tuoda haluamasi puhelimen halutussa värissä.

Hauskaa päivän jatkoa!
Joko olette saaneet puhelimet varastoonne? Odotan kuumeisesti tilaamani mustaa puhelinta huollossa olevan Nexus 4 korvaajaksi 🙂
Mulle tuli ainakin tänään viesti, että paketti on lähetetty. Toivotaan, että saapuisi perjantaiksi. Innolla odotan kannattiko tilata S3 sijaan 🙂
No niin tuli minullekin seurantanumero, toivottavasti tänään illalla lähtee eteenpäin ja huomenna noudettavissa postista 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
K_A kirjoitti:
Kysyisin hei tuosta ennakkomyynnistä.. Kun kovasti haluttaa tämä puhelin itseäni kuitenkin. Jos tilaan sen nyt, niin sehän toimitetaan joka tapauksessa joskus reilu kuukauden kuluttua. Mutta lähteekö puhelimen määräaikainen kytkysopimus raksuttamaan hintaa jo nyt vai vasta kun puhelin on postitettu? Tämän kesän rahatilannetta ajatellen tärkeä tieto..
Tähän muuten semmoinen, että Saunalahden tuotteissa ei ole enää kytkysopimuksia eli liittymää ei liitetä puhelinkauppaan. Laitteet myydään vaihtoehtoisesti joko käteisellä tai luottokaupalla.
Sitten kun joku onnellinen saa ton itelleen niin viitsisikö joku hieman kokeilla vaikkapa eri pelejä että miten tuo jaksaa niitä pyörittää ja että miten sen tehot tuntuvat normaalissa käytössä? Myöskin kameran laadusta olisin hyvin kiinnostunut:)
Kävin tänään hakemassa omani Sello elisa shopitista. Normaalia huonoa asiakaspalvelua, parikymmentä minuuttia  piti taas oman nopean asian kanssa odottaa.

Puhelin on nyt saanut vähän kyytiä kun asensin kaikki tarpeelliset ohjelmat. Tämä menee mukisematta saunalahden verkkoon ilman roamingia, hyvä hyvä. Tosin taitaa tarkoittaa sitä että firmispäivitysten kanssa menee puoli vuotta muuta maailmaa jäljessä että saadaan ne pari riviä sauniksen operaattorikoodista lisättyä jonnekin..

Roottaamiseen en löytänyt vielä tapaa, löysiko joku muu?
Noh, pienellä kaivamisella android-hilfe.de foorumilta löytyi roottausohje tai pikemminkin linkki ja opas kiinalaisten tekemään roottaustyökaluun. Vaatii busyboxin asentamisen vielä erikseen. 
Itselläni nyt sellainen ongelma tässä tämän laitteen kanssa että GPS vaikuttaa todella surkealta. Siis paikannus toimii niin surkeasti ettei sitä voi käytännössä käyttää. Sijainti päivittyy ehkä 10-20sekunnin välein ja näyttää että ajaisi jossakin metsässä tien sijaan. Vai onko tässä nyt joku juttu että pitää ladata erikseen joku navigointi suomeen vai mitä? GPS on käytössä, eli pitäisi ainaki teoriassa olla tarkka?
Sain laitteeni torstaina 18.7. ja olen myös havainnut ongelmia GPS:n kanssa. Se on kyllä tarkka kun se toimii, mutta GPS on useamman kerran kadonnut kokonaan käytöstä, eli se ei mene päälle mitään GPS-sovellusta käytettäessä. Havaitsemasi ongelma on varmaan sama, sillä Maps päivittää sijaintia myös tukiasemista ja WLAN-verkoista, jolloin se näyttää juuri tuolta että sijainti päivittyy muutaman kymmenen sekunnin välein.

Buuttaamalla laitteen GPS:n saa taas toimimaan. Tämä on kyllä hyvin harmillinen vika, täytyykö puhelin heti lähettää huoltoon?
Itsellä isiki juuri sama ongelma, eikä boottikaan auta.

Tehdasasetusten palautus auttoi, mutta aiheutti turhaa hommaa asennella kaikki ohjelmat ja konffata ne uudestaan 😞
Älkää asentako Huawein support -sivulta saatavaa B107 General Version ohjelmistopäivitystä, aiheuttaa useasti ajoittaista matkapuhelinverkkosignaalin katoamista niin Elisan verkossa kuin palstojen mukaan muuallakin Euroopassa!

Parhaillaan selvittelyssä Huawein teknisen tuen kanssa kuinka laitteessa ollut B106 versio saadaan takaisin, jos saadaan ollenkaan.

Jos jollakin vinkkiä tähän niin kertokaa, myös Saunalahden teknisiltä henkilöiltä kommenttia tähän kiitos,

Huawein teknisen tuen mukaan Suomessa ei ole huoltoa ja laitteista vastaa myyjä, eli tässä tapauksessa Saunalahti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
khakala70 kirjoitti:Parhaillaan selvittelyssä Huawein teknisen tuen kanssa kuinka laitteessa ollut B106 versio saadaan takaisin, jos saadaan ollenkaan.
Tämä on helppoa: lataat sen Internetistä, purat zip-paketin ja kopioit dload-kansion sisältöineen muistikortin juureen. Tämän jälkeen sammutat puhelimen (ellei se ole jo sammuksissa) ja käynnistät sen recovery-tilaan molemmat äänenvoimakkuuspainikkeet pohjaan painettuina.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
khakala70 kirjoitti:Huawein teknisen tuen mukaan Suomessa ei ole huoltoa ja laitteista vastaa myyjä, eli tässä tapauksessa Saunalahti.
 Ainakin SCF Huolto huoltaa Huawein matkapuhelimia.
mrl586 kirjoitti:
khakala70 kirjoitti:Parhaillaan selvittelyssä Huawein teknisen tuen kanssa kuinka laitteessa ollut B106 versio saadaan takaisin, jos saadaan ollenkaan.
Tämä on helppoa: lataat sen Internetistä, purat zip-paketin ja kopioit dload-kansion sisältöineen muistikortin juureen. Tämän jälkeen sammutat puhelimen (ellei se ole jo sammuksissa) ja käynnistät sen molemmat äänenvoimakkuuspainikkeet pohjaan painettuina.

Joo näin toimii päivittäminen. mutta ei toimi rollback eli uudemmasta vanhempaan kuulemma näin, ja sitä paitsi tuota alkujaan puhelimessa ollutta B106 versiota ei ole mistään ladattavissa, eikä Huawein tekninen tukikaan sitä saa haltuunsa. Huawein virallinen Ascend P6 support/update sivusto  -> http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/smart-phones/support/downloads/p6-u06-en.htm#anchor

 

Jospa Saunalahdella olisi kyseinen rom versio jemmassa, ja saisin sen sitä kautta 🙂
Samaa vikaa täällä. Puhelin on ollut jo myyntihetkellä virheellinen. Ei muuta kapulat takaisin Sauniksille.
P6 käytössä noin viikon. Toimii ihan mukavasti ja on helppo köyttöinen. Vähän ihmettelen etttä hukkaa sim rekisteröinnin, mikä huolettaa. Toisin sanoen kyselee pin koodia.
Tilanteessa laite ei ole verkossa, joten tulevat puhelut eivät tietenkään onnistu. Tämän vian huomasivat muropaketin testissäkin.
Jos vika jatkossa ilmenee usein, laite joutunee huoltoon tai päivitykseen. Käytän puhlinta myös työmaalla, joten laitteeen olisi pysyttävä verkossa aina.
Mikäli jollain p6 omistajalla on saman tyyppistä vikaa, kuulisin siitä mielelläni.

Osallistu keskusteluun