Huawei mediapad 10 link käynnistyy uudelleen vähän väliä

  • 17 helmikuu 2016
  • 33 kommenttia
  • 5365 katselukerrat

Hei,

Elisan kautta ostamani ja nyt 24kk ja 7 päivää käytössä oleva tablettini Huawei mediapad 10 link on käynnistynyt itsekseen jo muutaman kuukauden ajan ja sen käyttö on ollut epäluotettavaa. Tabletti käynnistyy itsekseen ilman mitään ilmoitusta. Yleisimmin se kaatuu kun tabletin google sovelluksella hakee jotain ja sitten avaa hakutuloksen joko selaimessa tai chromessa. Usein myös juuri tuota selainta tai chromea käyttäessä ja internetissä surffaillessa käynnistyy tuo tabletti uudelleen. Myös tabletin välilehtiä vaihtaessa tuo välillä käynnistyy uudelleen. Erikoista sinänsä se että useita muita sovelluksia esim yle areena tai pikkukakkonen ja pari muuta lasten käyttämää ohjelmaa toimii pääsääntöisesti hyvin eikä tabletti käynnisty silloin uudelleen.

Olen yrittänyt itse tätä ratkaista palauttamalla tehdasasetukset muutamaan kertaan ja jättämällä välillä palauttamatta googletunnusten takaa asetukset tai mitkä muut varmuuskopiot se ehdottaa siinä alussa. Ei vaan ole tähän ongelmaan auttanut.

Tämä uudelleen käynnistymisongelma tuli kun ensimmäisen kerran palautin tehdasasetukset, koska tabletti oli jo 1,5 vuoden käytön jälkeen hidastunut ja ajattelin korjaavani sen ongelman, mutta tulikin kylkiäisenä paljon ikävämpi..

Onko asialle tehtävissä jotain, voiko jostain hakea esim muistikortille jonkun asennuspaketin tai tuohon asentaa jonkun toisen android ohjelmiston? Käytössäni ei ole 4g liittymää vaan käytän tuota vain langattomassa sisäverkossa jonka Elisa Viihde tarjoaa.

Elisalle kun laitoin juuri pari päivää sitten viestiä niin ilmoittivat asiakaspalvelusta laitetakuun juuri menneen umpeen pari päivää sitten ja vaihtoehtona on joko hankkia uusia tabletti tai oma kustanteisesti viedä laite huoltoon. Olis vaan näemmä pitänyt heti kysyä asiakaspalvelusta tukea eikä vain yrittää itse keksiä paria kuukautta ratkaisua asiaan. No enpä kyllä tiennyt laitetakuun kestostakaan tai sen umpeen menosta ennen yhteydenottoa..

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

33 kommenttia

Chrome toimii hirveen hitaasti, mutta käytettävä pankin kanssa. Se Androidin selain toimii nopeasti. Mikä selain toimisi pankissa? Kaatuu usein Facebookiin mennessä. Kätevä kapine olisi, jos ei olisi näitä ongelmia olisi. En voi suositella konetta, tyhmää Huaweilta.
Hei!
Otin Nordean mobiilipankkiversion tähän Play-kaupasta aivan kuin kännykkä.
Hei Jack,
Ai, toimiiko se mobiilipankki chromessa paremmin? Ajattelin kokeilla Firefox for Android ja poistaa chromen.
Kiitos vinkistä.
Hei!

Mobiilipankki ei käytä ollenkaan selainta. Se on oma erillinen kevyt sovellut, joka toimii siis androidissa sekä älypuhelimessa että tabletissa.
Mene Play-kauppaan tabletilla ja lataa sieltä ... 🙂
Hei Jack,
Kiitos suuresti, en ole tajunnut ettei mobiilipankki tarvitse selainta. Hauskaa kevättä!
🙂 )
Laite nyt 3h vanha ja käynnistyy 3 kertaa viidessä minuutissa, ei hyvä.
Laite nyt 3h vanha ja käynnistyy 3 kertaa viidessä minuutissa, ei hyvä.

Siinä on nyt jokin vika, ei noin toimi normaalisti.