Kysymys

Huawei MediaPad T1 10

  • 18 toukokuu 2015
  • 0 kommenttia
  • 1385 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Puhelinmyyjä sai ympäripuhutuksi minut hankkimaan otsikon mukaisen laitteen 4g-liittymällä. Olen nyt tutustunut siihen viikonlopun ajan ja saanut suht helposti sekä WLANin että 4g:n toimimaan. Muuten on sitten ollutkin yhtä taistelua. Ilmeisesti oletus on, että tabletti on yhden ihmisen käytössä. Meitä on kuitenkin kaksi, ja Windows-maailmassa olen tottunut siihen, että laitteelle voi määritellä useamman käyttäjän, jotka kirjautuessaan saavat omat käyttöönsä omat asetuksensa, suosikkinsa, tallennetut salasanansa ym. Tabletilla en ole onnistunut saamaan sellaista konfiguraatiota, vaan laite muistaa kerralla vain esimerkiksi yhdet tunnukset Facebookiin ja muihin salasanalla suojattuihin palveluihin.

Meillä on molemmilla Kolumbus-sähköpostiosoite. Tabletin sähköpostin asetuksista en onnistunut määrittelemään näihin tilejä vaikka toimin Elisan sivuilla olevien ohjeiden mukaan. Erillisen "Asetukset" -toiminnan kautta sain lopulta molemmat sähköpostitilit lisätyksi, ja laite näyttää, että se säännöllisesti synkronoi postilaatikot. Mistään en vain löydä, miten voisin käyttää noita sähköpostitilejä ja lukea tai kirjoittaa viestejä. "Sähköposti" - toiminto antaa mahdollisuuden vain lisätä tilejä (mikä ei siis toimi).

Ongelmani liittyvät tietysti osaksi tottumattomuuteeni Android-järjestelmään. Minulla on runsaat kolme viikkoa aikaa saada tabletti toimimaan haluamalani tavalla. Jollei se onnistu, joudun käyttämään oikeuttani palautukseen 28 vuorokauden sisällä. Olen viittä vailla valmis tekemään sen jo nyt.

Nimimerkki "Turhautunut"

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun