Vastattu

Huawei MediaPad T3 10

  • 13 January 2019
  • 6 kommenttia
  • 4761 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Hei!

Onko tiedossa saako Huawei MediaPad T3 10:ssä olevan Android 7:n päivitettyä Android 8:iin tai jopa 9:iin? Tarkoitan nyt siis ihan virallista Huawei EMUI:n kautta tulevaa OTA-päivitystä, en mitään roottauksen avulla tehtävää.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 13 January 2019, 14:17

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Moi! Ainakaan tällä hetkellä ei ole mahdollista, ainakaan näitä virallisia reittejä pitkin. Android 7 versiolla / EMUI 5.1.3 mennään kyseisen laitteen kanssa meilläkin. Löysin Huawein foorumeilta ketjun, jossa firman edustaja kertoi että Android 8 on kyllä testauksessa ja saattaa siten tulevaisuudessa saapua myös tälle kyseiselle laitteelle, taikka sitten ei. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Epävirallisien lähteiden mukaan MediaPad T3 olisi ainakin jossain vaiheessa ollut saamassa Oreo -päivitystä itselleen. Tosin Huawei on ennenkin syönyt sanojaan ja jättänyt suht tuoreitakin malleja ilman päivityksiä tai päivityksiä on saanut odottaa sydän syrjällään kuukausitolkulla.

Android 9 tuskin tulee koskaan tuolle mallille, enkä pitäisi kovin suurena ihmeenä sitä, että Android 7.0 jää viimeiseksi versioksi, mitä tuolle laitteelle valmistajan puolelta jaetaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Android muuttuu aika vähän versioiden välillä.

Sillä versiolla ei ole mitään merkitystä laitteen toiminnan kannalta. Silloin toki on jos se on niin vanha se versio, ettei sitä enää tueta, mutta tästä ei ole kysymys. Jos haluat aina ajan tasalla olevaa Androidia, kannattaa suosia Googlen valmistamia/tukemia laitteita esim. Android One.

Nyt soi Paradices - Famous (Original Mix).

Mukavaa illan jatkoa!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jostain luin, että Android 9 on testauksessa vain MediaPad M5:een ja M5 Prohon.
Käyttäjätaso 3
Jostain luin, että Android 9 on testauksessa vain MediaPad M5:een ja M5 Prohon.

Pari viikkoa sitten kysyin suoraan Huawei tuesta (itsellä MediaPad M3 8") eikä kuulemma ole tulossa..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Jostain luin, että Android 9 on testauksessa vain MediaPad M5:een ja M5 Prohon.Pari viikkoa sitten kysyin suoraan Huawei tuesta (itsellä MediaPad M3 8") eikä kuulemma ole tulossa..


Ainakin tuolla näyttäisi olevan Q12019 (Beta available) M5:lle https://www.theandroidsoul.com/huawei-honor-android-9-pie-update/#jump-huawei-mate-10-pie-update