Vastattu

Huawei Nova 3

  • 17 joulukuu 2018
  • 9 kommenttia
  • 1974 katselukerrat

Missähän nyt mättää kun en pääse puhelimella nettiin, ilmoittaa, että olen offline -tilassa.
Lisäksi kuvia ei pysty lähettämään tekstiviesteissä.
Asetukset olen Elisan ohjeiden mukaan yrittänyt väkertää paikoilleen mutta ei nyt oikein toimi.
Phone Clonella sain siirrettyä kaiken muun tähän uuteen puhelimeen.
Sama ongelma oli edellisenkin puhelimen kanssa. Ne sai kuitenkin aikoinaan laitettua kohdilleen mutta tässä ei nyt näemmä onnistu.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Purnipsi 17 joulukuu 2018, 09:45

Nuohan menevät lähes poikkeuksetta automaattisesti kuntoon. En ole tarvinut sitten Symbian-luurien jälkeen asentaa itse yhteysasetuksia, (pois lukien jokin kokeilu hupimielessä). Onko SIM-kortti asennettu oikein ja ehjä? Toimiiko liittymä muissa puhelimissa tai laitteissa? Onko alueellasi päällä verkkohäiriöitä? https://elisa.fi/kartat/#mobile
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Missähän nyt mättää kun en pääse puhelimella nettiin, ilmoittaa, että olen offline -tilassa.
Lisäksi kuvia ei pysty lähettämään tekstiviesteissä.
Asetukset olen Elisan ohjeiden mukaan yrittänyt väkertää paikoilleen mutta ei nyt oikein toimi.
Phone Clonella sain siirrettyä kaiken muun tähän uuteen puhelimeen.
Sama ongelma oli edellisenkin puhelimen kanssa. Ne sai kuitenkin aikoinaan laitettua kohdilleen mutta tässä ei nyt näemmä onnistu.

Hmmmm...

Jotakin on asetuksissa ilmeisesti väärin. Tarkista vielä internet- ja MMS-asetukset näiden ohjeiden mukaan.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/laiteohjeet/#!/device/huawei/nova-3

Lopuksi puhelin tulee vielä käynnistää uudelleen , että asetukset tulevat voimaan. Jos ei onnistu , niin sitten yhteyttä aspaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Nuohan menevät lähes poikkeuksetta automaattisesti kuntoon. En ole tarvinut sitten Symbian-luurien jälkeen asentaa itse yhteysasetuksia, (pois lukien jokin kokeilu hupimielessä). Onko SIM-kortti asennettu oikein ja ehjä? Toimiiko liittymä muissa puhelimissa tai laitteissa? Onko alueellasi päällä verkkohäiriöitä? https://elisa.fi/kartat/#mobile
No niinhän sitä luulisi, mutta ei ollut tässä puhelimessa kunnossa eikä myöskään edellisessä. Elisan sivuilta olen nuo ohjeet kaivanut esiin ja niiden mukaan toiminut, mutta ei vaan pelitä. SIM-kortti on nyt sitten taas vanhassa puhelimessa kun ei se tuossa Novassa toimi. Verkkohäiriöitä ei pitäisi olla ja eihän tuo vanhakaan sitten toimisi jos näin olisi.
Käyttäjätaso 7
No niinhän sitä luulisi, mutta ei ollut tässä puhelimessa kunnossa eikä myöskään edellisessä. Elisan sivuilta olen nuo ohjeet kaivanut esiin ja niiden mukaan toiminut, mutta ei vaan pelitä. SIM-kortti on nyt sitten taas vanhassa puhelimessa kun ei se tuossa Novassa toimi. Verkkohäiriöitä ei pitäisi olla ja eihän tuo vanhakaan sitten toimisi jos näin olisi.
Onko se SIM-kortti kovin vanha?

Jos on , niin suosittelen kortinvaihtoa. Maksaa muutaman euron , mutta uusissa korteissa on asetukset kortilla oikein ja puhelin lukee ne sieltä automaattisesti.

PS. Toki saattaahan sinun liittymässäsikin olla jotakin kummallista ja siihen saa selvyyden , kun ottaa yhteyttä aspaan ja pyytää tarkistamaan liittymän asetukset.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Jes, lähtisin noilla @Sokrates vinkeillä ongelmaa selvittelemään. Joskus todella vanhan SIM-kortin vaihdon uuteen on saanut jopa veloituksetta, hyväntahtoisuutena Elisalta. Mikäs tuo vanha puhelin oli merkiltään ja malliltaan?
Vanha puhelin on Huawei Honor Lite 7 ja uusi on Nova 3.
Sama SIM-kortti menee molempiin puhelimiin. Eli kortti on noin 3 v. vanha.
Käyttäjätaso 7
Vanha puhelin on Huawei Honor Lite 7 ja uusi on Nova 3.
Sama SIM-kortti menee molempiin puhelimiin. Eli kortti on noin 3 v. vanha.

Jos sen SIM:n kanssa on ollut ongelmia molemmilla puhelimilla , niin kortinvaihto saattaa auttaa.
No nyt toimii netti mutta viesteissä ei lähetä valokuvia edelleenkään 🤔
Kaikki asetukset on tupla-tupla tsekattu mutta ei vaan lähetä valokuvia. Hymiöt menee ja teksti yksinään.
Käyttäjätaso 7
No nyt toimii netti mutta viesteissä ei lähetä valokuvia edelleenkään 🤔


Kaikki asetukset on tupla-tupla tsekattu mutta ei vaan lähetä valokuvia. Hymiöt menee ja teksti yksinään.

Ilmeisesti vielä MMS-asetuksissa on jotakin poskellaan.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/laiteohjeet/#!/device/huawei/nova-3

Osallistu keskusteluun