Huawei P Smart Pro ja muut puhelinsuositukset

  • 12 July 2020
  • 1 kommentti
  • 532 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

https://elisa.fi/kauppa/tuote/Huawei-P-smart-Pro?paymentOption=1&deviceVariant=P%20smart%20Pro%20Kristalli

“Muuta:  Sormenjälkitunnistin takana”

Virheellinen tieto: Sormenjäkitunnistin on kylläkin kyljessä.
https://mobiili.fi/2019/12/02/uusi-huawei-p-smart-pro-alypuhelin-myyntiin-suomessa-349-euron-suositushinnalla/


Voikohan näihin Elisan Verkkokaupan laitteiden kuvauksiinkaan luottaa ?

Vai onko näissä eri versioita ? Elisan verkkokaupassa tämän puhelimen kuvaa kun katsoo niin ei ainakaan näkisi sitä sormenjälkitunnistinta takakannessa.

Minulle saa suositella matkapuhelinmalleja OnePron tilalle. Ei ollut minun käteeni sopiva, enkä oikein tullut sinuksi sen kanssa.

Huawein puhelimista olen kyllä tykännyt kaikinpuolin.

Etsin puhelinta näillä kriteereillä (tärkeimmistä alkaen), joista tietenkin tingin tarpeen vaatiessa:

Näytön koko noin 6,59 - 6,67 tuumaa,  PopUp etukamera, RAM 6-12 GB sisäinen muisti 64 - 256 (riippuu onko muistikorttipaikkaa), muistikorttipaikka,  sormenjälkitunnistin  takana, USB-C -liitännällä, kuulokeliitäntä.

Onko kellään kokemuksia Huawei P Samrt Z puhelimesta ?

Mikä olisi Samsungin suunnilleen vastaava  tai parempi ?

mitä enemmän näistä edellä luetelluista ominaisuuksista täyttyy, sen parempi.

Minkälainen tuo sormenjälkitunnistin on käyttää puhelimen kyljessä ?
Alkaa olemaan näitä puhelinmalleja niin paljon ja lisää tulee jatkuvalla syötöllä, että vertailu ja sen oman löytäminen on aina vaan vaikeampaa. Olen katsonut tekniikkaluolaa ja Mobiili.fi matkapuhelinvertailuja. mutta kyselempä täältäkin.

Menen huomenna operaattoreiden liikkeisiin räpeltämään, mutta koska liikkeissähän ei tietenkään aivan kaikkia puhelinmalleja ole.


1 kommentti

Käyttäjätaso 5

Vastailen tässä kysymyksiisi joihin osaan :) Kannattaa kuitenkin vilkaista muiden yhteisöläisten puhelinsuosituksia tästä ketjusta: https://yhteiso.elisa.fi/muut-laitteet-26/mikae-puhelin-sinulla-on-kaeytoessae-miksi-515201

 

Ensinnäkin täysin totta puhut tuon sormenjälkilukijan osalta tuossa Huawei P Smart Pro:ssa, eli se löytyy laitteen kyljestä voluuminamiskan alta. Minulla ei henkilökohtaista kokemusta ole tuollaisesta sormenjälkilukijasta, mutta uskon sen toimivan vastaavalla tai jopa paremmalla tarkkuudella kuin useissa Huawein puhelimissa nykyään näytöstä löytyvä lukija tai takanappulassa. Laitan tästä meidän verkkokaupalle viestiä, että korjaavat tuon tiedon tuotesivulle :)

 

Samsungilta vastaavilla ominaisuuksilla ja spekseillä varustettu mallisi olisi ehkä Samsung A51 5G . Laitteista ja niiden ominaisuuksista löytyy kätevä vertailu täällä .

Osallistu keskusteluun