Vastattu

Huawei P8 kuvien siirto koneelle

  • 31 March 2018
  • 3 kommenttia
  • 5378 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Onko kellään kunnon rautalangasta väännetyt ohjeet Huawein puhelimesta kuvien siirtoon läppärille. Olen yrittänyt HiSuitella ja ilman ja on kyllä aikamoista säätämistä. Muilla puhelinmerkeillä kyllä onnistuu helposti. Puhelin kyllä tunnistuu läppärillä, mutta HiSuitessa ei näytä olevan kuvien siirtomahdollisuutta. Win10 ei päästä puhelimen tai muistikortin sisältöä aina tutkimaan. Puhelin pitää ilmeisesti laittaa joka kerta ylävalikosta tiedonsiirtotilaan. Mutta siltikin homma ei meinaa toimia.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 3 April 2018, 12:44

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Oisko tuosta mitään apuja: fin.afterdawn.com/miten/vastaus.cfm/huawei_honor_7_lite_kuvien_siirto_windows_10_koneeseen
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
No eipä noista ohjeista yhtään viisaammaksi tullut. Sain kuitenkin jollain, tuntemattomalla keinolla yhteyden koneeseen. Ilmeisesti tuolla HiSuitella ei onnistu kuvien siirto, vaan pitää käyttää Win10 omia juttuja. On myös outoa, että puhelimestä pitää laittaa jokin ihmeen kehittäjätila päälle, että USB:n saa tiedonsiirtotilaan. No eipä tarvi huihai-puhelimia enää ostaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Itsellä Honor 7 ei tarvinnut kehittäjätilaa tiedostojen siirtoon, riitti kun valitsin ylhäältä pudotettavasta valikosta USB tilaksi Tiedosto (tai joku tämän suuntainen, en muista ulkoa). HiSuitea en edes käytellyt kun en keksinyt sille tarvetta. Tuolla USB tilan valinnalla kännykän muisti ilmeistyi asemalistaukseen tietokoneen kovalevyjen yhteyteen 🙂