Kysymys

Ilmeisesti ei tule virallista SL ZTE Blade Android-päivitystä

  • 16 kesäkuu 2011
  • 6 kommenttia
  • 1112 katselukerrat

Saunalahti infosi keväällä, että tälläiselle sivulle tulisi tietoa ZTE Bladejen virallisesta ohjelmistopäivityksestä, Android 2.1:stä uudempaan versioon

palsta.saunalahti.fi/wiki/ZTE_Blade_Firmware_Update

Mutta nyttemmin tässä kesäkuulla kyseinen sivu on poistettu käytöstä, eli ilmeisesti mitään virallista päivitystä Saunalahdelta ei ole tulossakaan.

Onkos muuten Swedish Springistä, RLS5:stä tai CM7... -puolelta kuulunut keväistä uudempaa?
Mitä kaiken kokeilleet nykyisin suosittavat parhaana päivitys-rom:na "yleiskäyttöön"?

Kiinnostaisi, onko Saunalahden 3G-liittymän/verkon nopeimpien yhteysnopeuksien käytölle tullut jossain versiossa parannuksia? Yltääkö jollain versiolla sinne 7 megan nopeuksiin?

(Itse olen käyttänyt tuota RLS5:sta ja toiminut melko ongelmitta - pieni puute, että siitä oli poistettu asetus, millä sai usb-tethering-nettikäytössä estettyä usb-akkulatauksen samalla, mikä originaalissa SL Bladen ohjelmistossa oli.
Ja tuo ei tunnu yltävän verkossa missään tai mihinkään aikaan juuri 3 megaa nopeampaan yhteyteen)

6 kommenttia

Käyttäjätaso 3
http://saunalahti.fi/puhelimet/puhelin.php?id=482&type=handsetmodel
Tuolla lukee '2.2 päivitys tulossa lähiaikoina', eli eiköhän se ole tulossa.

Swedish Spring RLS5 on lopullinen versio. CM7 päivittyy lähes joka yö.

Bladen rauta pystyy HSDPA 7.2 Mbps yhteyteen, teoriassa. Ei riipu käytössä olevasta ROMista, vaan verkon käyttäjämäärästä/kuormituksesta. Toi ~3 Mbps on normaali/hyvä nopeus.

Swedish Springin mukana tulee Extra Settings ohjelma, jolla saa usb-latauksen pois päältä.
Kiitos.
Eli pitänee seurata, jos Saunis vaikka täräyttäis päivityksen tarjolle ennen juhannus-lomille lähtöjään...
Ja sitten jää nähtäväksi, missä rom:missa olevan kapulan niillä voi ja miten päivittää, olemassaolevien tietojen kanssa tarvittavat turvaan pelastaen.

Huomasinkin tuossa vielä että sun, hieman ehkä harhaanjohtavasti nimetyssä, keskusteluketjussa

http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,17838.0.html

onkin muutamien tuoreempien rom:n päivitysohjeita. Pitää tsekata niitä...
Videokuvauksen reson parannus alkuperäisestä olisikin hyvä saada mukaan, mikä noista listaamistasi rom-versioista yhdessä ainakin näytti olevankin.
Joskus aiemminkin kommentoitu sitä, että noista päivitysromeista ehkä kannattaisi jättää pois niitä "omia suosikkisovelluksia", koska ne on kullakin vähän omat ja niitä voi sitten asennella tarpeiden ja mieltymysten mukaan.
Käyttäjätaso 3
Ketju ei ole lainkaan harhaanjohtavasti nimetty. Parempia ehdotuksia otetaan vastaan. ;)

Swedish Spring (ja SS pohjaiset) kuvaavat videota 640x480 tarkkuudella. Eihän se silti häävin näköistä ole.

Ei ole kyse mistään omista suosikki ohjelmista, vaan yleisesti hyödyllisistä ohjelmista. Jos ei miellytä niin poista/lisää haluamasi ohjelmat ennen asennusta tai asenna joku muu ROM. Kaikissa ROMeissa on aina omat metkunsa. Sielläkin alkaa nyt olla vaihtoehtoja joista valita...
Tarkoitin vaan sitä, kun olet otsikoinut tuon - sinällään hyvän - kustomoitujen ROM:n listan keskustelun nimellä "ZTE Blade - ROM kustomointi & kehitys", että tuosta otsikosta luulin itse että se käsittelee kustomoitujen romien tekemistä ja kehittämistä, nyt siellä on siis ainakin toistaiseksi listattu kustomoituja romeja, niiden sisältöä ja päivitysohjeita.
Eli tarkoitin omalla "nimetty hieman harhaanjohtavasti" -kommentillani, että jokin "ZTE Blade - uusimpia kustomoituja ROM:eja" -otsikko olisi ehkä kuvaavampi  ;)
Sinällään hyvä keskusteluketju se, mutta meinasin aluksi ohittaa katsomisen, kun käsitin otsikon väärin, sisältöön nähden. Toki, ehkä aiot tuota ROM:n kustomointiakin siellä vielä käsitellä... kun niitä keskustelu-varauksia siellä on.

Ei ole kyse mistään omista suosikki ohjelmista, vaan yleisesti hyödyllisistä ohjelmista. Jos ei miellytä niin poista/lisää haluamasi ohjelmat ennen asennusta tai asenna joku muu ROM. Kaikissa ROMeissa on aina omat metkunsa. Sielläkin alkaa nyt olla vaihtoehtoja joista valita...

Konsta jo vastailikin, mutta jos oma kiinnostus riittää, niin ohjelmia pystyy kyllä vaihtelemaan. Poistaminen onnistuu ainakin winrarilla, kun deletoi vaan oikean .apk tiedoston systemapp kansiosta. Myös lisääminen onnistuu yhtä helposti.

Titanium backup ohjelman poistaminen jälikäteen on vähän työläämpää, mutta muita ohjelmia on helppo poistaa tuolla titaniumilla.

Marketista ladatut ohjelmat saa talletettua tuolla titanium backupilla, jos semmoselle on tarvetta.
lgCamera -nimisellä ohjelmalla saa videon resoluutiota säädettyä, en oo kyllä vielä koneelle videota siirtänyt katsoakseni mitä resoluutiot sitten todellisuudessa on. Muutenkin ihan pätevän oloinen kamerasovellus.  😉

Osallistu keskusteluun