Vastattu

Kännykkä Honor 20 Lite punainen

  • 9 syyskuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 693 katselukerrat

Voiko kännykän vaihtaa vaikka siihen sinililaaseen että laite tulisi perille vielä
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 9 syyskuu 2019, 15:07

@Emmi.Virtanen2 Olet siis tilannut juuri puhelimen, mutta haluatkin siitä toisen värin? Mikäli näin on, ota välittömästi yhteys Elisan asiakaspalveluun.Mikäli tilaamasi puhelin on jo edennyt toimitukseen, palauta puhelin samantien avaamattomana ja tilaa sitten erikseen tämä oikea väri. Kun palautat väärän värisen puhelimen samantien avaamattomana ja käyttämättömänä, saat siitä yleensä myös täyden hyvityksen. Ohjeita ja vinkkejä palautukseen löytyy täältä.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
@Emmi.Virtanen2 Olet siis tilannut juuri puhelimen, mutta haluatkin siitä toisen värin? Mikäli näin on, ota välittömästi yhteys Elisan asiakaspalveluun.

Mikäli tilaamasi puhelin on jo edennyt toimitukseen, palauta puhelin samantien avaamattomana ja tilaa sitten erikseen tämä oikea väri. Kun palautat väärän värisen puhelimen samantien avaamattomana ja käyttämättömänä, saat siitä yleensä myös täyden hyvityksen. Ohjeita ja vinkkejä palautukseen löytyy täältä.
Käyttäjätaso 4
Hei @Emmi.Virtanen2 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊

Dj_God ehtikin jo aika kattavasti kartoittaa tilannetta ja antaa neuvoja miten tässä päästään eteenpäin mutta jos et ollut tuota punaista ehtinyt saada vielä niin tilaus voidaan joko perua, tai jos se on ehditty toimittamaan niin voit jättää sen noutamatta jolloin tilaus peruuntuu automaattisesti 👍🏼 jos haluat että kurkataan tilauksen tietoja tarkemmin laittaisitko meille vielä yksityisviestiä profiilin @OmaYhteisö-tiimi kautta? 🙂

Osallistu keskusteluun