Kysymys

Kies antaa sgs2:sta virheen

  • 28 tammikuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 1743 katselukerrat

Löysin taskumurosta tietoa että tuleva 4.1.2 päivitys olisi saatavilla vain

Kies:n kautta, joten asensin sen ajankuluksi, tuumin että haen suoraan sillä päivityksiä...

noh sain asennettua ja kaikki hyvin kunnes sain Kies:n auki ja kohdassa Laiteohjelmiston tiedot lukee seuraavaa

"Laite ei tue ohjelmiston päivittämistä Kiesin kautta." 

onko minulla nyt joku mennyt ohi? luulin että Kies on nimeomaan tietojen varmistamista ja laitteen

päivittämistä varten, syystä käydä lähimmässä elisan liikkeessä ihmettelemässä tätä?

kiitoksia jos jollain on ollut samaa ja voisi hieman valaista tilannetta :)

-Hellie-

4 kommenttia

Jos puhut tästä artikkelista http://taskumuro.com/galaxy-s-iin-jelly-bean-paivitykset-alkavat-helmikuussa niin siinä mainitaan että päivitykset alkaa helmikuussa, joten voi vielä tarvita kuukauden odottaa. 
ah, kiitos vastauksestasi, kyllä ja ei. tarkoitan tuota siltä osin että yritin saada puhelintani 4.0.4 versioksi, mutta
kuten yllä kerroin itse Kies sanoo että laitettani ei voi ollenkaan päivittää.

olen ajanut tehdasasetukset ja palauttanut varman ja toimivan backupin ja silti Kies sano samaa...
"Laite ei tue ohjelmiston päivittämistä Kiesin kautta."
Vaikuttaa valitettavasti olevan aika yleinen vika. Joillekulle se on tullut siitä että maakohtainen/aluekohtainen CSC koodi vaihtuu väärään kun palauttaa tehdasasetukset, toisille kun ovat rootannut tai vastaavaa. Valitettavasti asian korjaaminen voi olla aika monimutkaista, ja suurin piirtein kaikki vaihtoehdot vaatii tehdasasetusten palauttaminen. Sitä voi viedä huoltoon jos niin haluaa. Jos ei haitta palauttaa tehdasasetukset löytyy kuitenkin yksi asia mitä voi kokeilla. Tämä ei PITÄISI aiheuttaa ongelmia, koska se on sisäänrakennettu toiminto. Jos jotain ei käyttäydy ohjeiden mukaisesti, kannattaa mielummin olla tekemättä muutoksia kuin kokeilla.

Aluksi voi naputtaa *#1234# ja tarkistaa nykyinen PDA ja CSC (ja ehkä siellä lukee myös imei, en muista). Tietylle PDA:lle löytyy tietty CSC mikä pitäisi olla oikein että kies toimii. Kirjoita kuitenkin kaikki ylös että pystyy palauttamaan asetukset myöhemmin jos siihen on tarvetta.

 

En ole varma missä muodossa PDA ja CSC on, mutta tässä on lista. Eli, pitäisi listasta katsoa mikä PDA on sama kuin  sulla on nyt käytössä, ja tarkistaa että käytössä oleva CSC on sama kuin linkissä on. Jos täsmäävät, tai jos käytössä oleva PDA ei löydy, niin älä kokeile alla olevaa menetelmää, koska se ei todennäköisesti toimi. Jos CSC on väärä, yritä alla oleva menetelmällä vaihtaa CSC oikeaan.

 

HUOM! Jos seuraa näitä ohjeita, puhelin tulee palauttamaan tehdasasetukset! Jos on kyseessä virheellinen CSC-koodi, voi yrittää sitä vaihtaa, "soittamalalla" tällä koodilla: *#272*imei# missä imei:in tilalle tulee puhelimen imei-koodi (lukee puhelimen pakkauksesta sekä jos avaa settings->about device->status. Kun naputtaa # pitäisi ilmestyä näytölle listan mahdollisista CSC-koodeista. Jos ei löydy oikea CSC, älä tee mitään. 

 

 
erittäin paljon kiitoksia, kerkesin kiikuttaa elisa shopittiin josta laite lähti huoltoon, kuulemma 2vko joutunee odottelemaan,

myyjä tosin varoitteli että jossei mene takuuseen niin tulee 37euron lasku.

jos näin käy niin sitten laitetaan manuaalisesti se rommi sinne, kaitpa siihen on työkalunsa 🙂

Osallistu keskusteluun