Kysymys

Koska tulee ensimmäinen viikon toimiva HTC älypuhelin ?

  • 9 maaliskuu 2012
  • 0 kommenttia
  • 1061 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Moi, hooteecee fanit (en fanita, enkä periaatteessa yliarvosta mitään merkkiä, arvostan laatua. Lada:kin voi tehdä V12-moottorisen menopelin, mutta ... )

Kokemusta on HTC titan wintoosa-puhelimesta ja HTC desire-sarjasta, mutta milloin tulee HTC:n maailmaa mullista älypuhelin?
Mielestäni näin euroopan markkinoita silmälläpitäen, taiwanilainen HTC on täysin selvä edelläkävijä alypuhelinten massatuotteissa verrattuna muihin täällä saatavilla oleviin.

Olisin kiinnostunut avoimen lähdekoodin android-puhelimesta, jossa on vähintään tuplaprosessori (toinen CPU nukkuu ja säästää sähköä lepotilassa),
Akun kestävyys "normaali"käytössä olisi viikon verran, sisältäen valmiustilassa 2G/GSM-verkon, mutta tarvittaessa kiihdyttäisi 3G-verkkoon kun tietyt internet-sovellukset on käytössä.
Verkkotuki olisi sama mihin 3G-verkko tänään Suomessa kykenee kaikilla Suomessa toimivilla operaattoreilla (elisa, saunalahti, teliasonera, tele finland, dna ja dna pro), eli DC-HSPA+ teoreettinen max. 42 Mbps download. Ilmoita jos jokin operaattori puuttuu, huomioi että teliasonera/tele finland rajoittaa nopeuden tänään max. 15 Mbps tasolle, vaikka verkko tukisi enemmän. Kutsuupa Elisa konserni tätä 3G DC-HSPA+:aa leikkisästi jopa 4G:ksikin (pissitään asiakasta simmuun).
Runko on tietenkin metalliseosta, eli kestää pienet iskut ja väännöt (eikä mikään kokomuovi hilavitkutin.com). Anteeniosiot voivat olla muovisia.
Lisävaruste sisäinen kamera on normaali 5-8 Mpix, 720p videokuvauksella 50-100 kuvaa sekunnissa.
Lataus/telakointiasema sisältää myös ulkoisen anteenin liitännän (jos haluaa esim. suunta-anteenin kytkeä)

Ps. Nokia/omppu fanit, älkää lukeko tätä - tämä on teille vielä märkä päiväuni 2012.

Minulle on aivan sama kuka kyseiset kriteerit täyttävä valmistaja tekee kaipaamani puhelimen, olipa se sitten Samsung, LG tai toivottavasti HTC. Kunhan se toimii ja laitteen nettiyhteydetkin toimivat niin hyvin että tulee jopa houkutus jakaa sitä naapureiden kanssa. Sharing is caring.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun