Vastattu

Kuinka honor 10 auki

  • 18 December 2018
  • 3 kommenttia
  • 1345 katselukerrat

Eli ostin honor 10, ja nyt kun vaihdoin aiemmasta puhelimesta kortin siihen, niin pin-koodin lisäksi pyytää 6 numeroista pin-koodia... En mitenkään muista mitä olen siihen laittanut ja nyt puhelin sulkeutui ensin 1min., sitten 10 min. Tuon 10 min. olen odottanut enkä väärin uskalla enää laittaa kun en tiedä mitä sit tapahtuu. Miten saan tuon auki ????
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jniiranen 18 December 2018, 20:36

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Tervetuloa OMAYhteisöön.

Puhelin kysyy varmaankin PIN2/PUK-koodia. Tämän löydät OmaElisasta tai soittamalla asiakaspalveluun. Sieltä löytyy muitakin tietoja liittymästä, joihin hyvä tutustua.

Omasta asiakaspalvelusta kyseleminen voi maksaa, mutta Oma Elisassa se on ilmaista.

Nyt soi Da Tweekaz - Bad Habit (Radio Edit).

Toivottavasti saat puhelimesi simmin auki, mukavaa tiistai-illan jatkoa!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13
Puhelin kysyy nyt puhelimen lukitus koodia eikä pin2/puk koodia. Se ei muistaakseni mene lopullisesti lukkoon mutta tuo aika menee maksimiin jolloin voi yrittää uudestaan, en muista mikä oli maksimi, yrittämällä voi kokeilla mutta toinen konsti on tehdä puhelimelle Hard resetti (sammutettuna käynnistys painamalla virtakytkin ja volume ylös kunnes tulee valikko) ja sitten valita "wipe data/factory reset", tämä poistaa sitten kaikki tiedostot ja asetukset puhelimesta.
Joo, lopulta soitin kalliin "omagurun" joka onnex sähläs puhelun katki ja soitti takas. Tosin ku puhelimen sain toimintaan ni emäntä kerto myös ton hard reset ohjeen...Ois senkin aiemmin voinu sanoo. Mut anyway, nyt toimii.=)