Kysymys

Kuinka voin ostaa tietoturvaa ilman, että minun pitää antaa luottokorttitietoni Google Walletille?

  • 18 huhtikuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 1342 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Kuinka voin ostaa tietoturvaa Samsungin tablettiin ilman, että pitää antaa luottokorttitiedot Google Walletille tai rekisteröityä PayPaliin?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ärrältä Google lahjakortti?

http://www.r-kioski.fi/tuotteet/lahjakortit/
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Elisa Lompakko tarjoaa mahdollisuuden tehdä "virtuaalisia luottokortteja", joilla voi maksaa tavallisen luottokortin tavoin esim. Play-kaupassa.

http://elisa.fi/lompakko/verkkomaksaminen/
Käyttäjätaso 7
Lisäksi... jos "ostaa" vain ilmaisia ohjelmia, ei tarvitse antaa mitään liian henkilökohtaisia tietoja.

Esim. Avast on pärjännyt testeissä vähintäänkin maksullisten sovellusten veroisesti

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity&hl=fi

Myös Fsecuren safe pitäisi olla sampan tablettiin ilmainen? Ja onhan noita muitakin. Jos ei tarvitse maksullisen sovelluksen spesiaaliominaisuuksia, perustason suojauksesta ei ole mitään tarvetta maksaa rahaa.
Käyttäjätaso 2
Elisa Turvapaketin mobiilisovellus suojaa Android laitteita ja se maksetaan laskulla Elisalle, eli maksutietoja ei tarvitse luovuttaa Googlelle. Elisa Turvapaketti on F-securen valmistama. Lisätietoja osoitteesta http://elisa.fi/turvapaketti/
Ja F-Securelta voi ostaa suoraan ilman välikäsiä lisenssin (luotto tai pankkisiirto) ja ladata ohjelma Kuukkelilta. Safe-ohjelmaa saa myös paketteina PClle + Anterolle. Aina on uunituorein versio käytössä, Elisan versio on enemmän tai vähemmän vanhaa kamaa. Ainakin ennen oli aina yhtä versiota vanhempi. Örkki-tietokannat ovat kuitenkin samat.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Myös kivijalkakaupoista (tavaratalot & erikoisliikkeet) pystyy ostamaan tietoturvaohjelmistoja niin tietokoneille kuin mobiililaitteille. Ne voi maksaa perinteisesti käteisellä. Käyttäjän vastuulle jää vain sovelluksen ilmaisversion lataaminen ja asentaminen puhelimen kaupasta (ei vaadi luottokorttia/paypalia tms.) sekä tuotekoodin syöttäminen sovellukseen asennuksen jälkeen.

Osallistu keskusteluun