Kysymys

Kuulokkeet eivät mene loppuun asti?

  • 1 tammikuu 2011
  • 2 kommenttia
  • 3242 katselukerrat

Niin muuten puhelin toiminut mainiosti mutta tuntuisi siltä että mikkään kuulokkeet eivät mene loppuun asti plugiin vaan jäävät vähän liian ylös ja äänet kuuluvat hiljaa ja joistakin kuulokkeista vain toiselta puolelta, omat kuulokkeet menevät ihan kunnolla. Kyllä puhelin tunnistaa että kuulokkeet ovat kiinni mutta jotenkin eivät mene aivan kunnolla paikalleen, mikä avuksi?

2 kommenttia

Aika tiukka rako oli, jouduin vähän voimaa käyttämään mutta kyllä se sinne meni, omalla vastuulla ja varovasti kuitenkin.

Mitäs Eetu mieltä puhelimesta?
Siis joo ihan täydellinen hintaansa nähden, en vaan viittinyt pidemmälle laittaa ettei vaan mee mikää rikki... Youtube esimerkiksi toimii kuin tietokoneella ei tarvi jäädä odottelemaan latausta vaan voi suoraa kattoa pysähtelemättä, vaikka käytinkin wlania silloin. Kamera oikeestaan tuntui paremmalta kuin nokia 5800. Sitä vielä että tuolla advanced task killerillä nopeutu puhelin ihan pirusti on kätevä jos meinaa vaikka angry birdsiä pelata niin sulkee kaikki muut ohjelmat sillä ja pelaa sitten pitäisi nopeammin toimia. Joo tässä kirjoituksen aikana koitin kuulokkeita vähän kovemmin laittaa ja menihän ne loppuun asti 😉

Osallistu keskusteluun