Kysymys

Läppäri ei suostu yhdistämään galaxy s4 minin wifiin

  • 7 marraskuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 14073 katselukerrat

Hei!

Ostin tuossa pari päivää sitten Samsung galaxy s4 minin ja nyt on ilmennyt sellainen ongelma, että kone ei suostu yhdistämään tuohon luurin wifi-tukiasemaan. Oon yrittäny seuraavia: asentaa koneen valmistajan (acer) sivuilta uusimmat langattoman verkon ajurit, asentanut viestillä saunalahdelta saamani palveluasetukset ja vaihtaa sen salausjutun vai mikäli APN 2 --> pelkäksi APN. Lopputuloksena on, että lopulta internet yhteys tietokoneen ja kännykän välillä näennäisesti syntyi, mutta tuli lukemaan et "rajoitetut oikeudet". Eli käytännössä ei internet-yhteyttä.

Nyt netti toimii USB-yhteyden kautta, mutta ei viitsis koko aikaa pitää puhelinta kytkettynä koneeseen kun ei varmaan tee hyvää akulle... Tuossa aiemmin oli myös sellaista ongelmaa, et kone heitti koko ajan USB-yhteyden poikki ja takaisin, poikki ja takaisin. Tämä ongelma katosi kun avasin Kiesin yhtäaikaisesti puhelimen kytkemisen kanssa. Outoa.

Osaisiko joku auttaa? Alkaa pikkuhiljaa ärsyttään, en tiiä pitäskö tuosta ensin mainitsemastani ongelmasta syyttää konetta, kännykkää vaiko liittymää. :S

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tietokoneen malli?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Verkkosijainti on ainakin Windowsissa määriteltävä (julkinen), ellei ole aiemmin ruksattu valintaa, jolla kaikki uudet yhteydet määritellään julkisiksi. Yleensä Win "hyppää" kysymään tuota määritystä automaattisesti, mutta hot-spottien kanssa jää joskus jotenkin jumittamaan, ja yhteyden rajoitus poistuu vasta, kun käy verkko- ja jakamiskeskuksessa em. määrityksen antamassa.

Osallistu keskusteluun