Vastattu

Laiteturva unohtui uuteen luuriin...

  • 9 syyskuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 618 katselukerrat

Harmittaa hieman kun ostin uuden kapulan ja unohdin hankkia laiteturvan. Oma moka, mutta olishan myyjäkin voinut yrittää sen myydä. Tietääkö joku mistä sellaisen voisi hankkia jälkikäteen vaikka luottokorttiveloituksella. Kiitokset etukäteen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Minskuliini 10 syyskuu 2018, 13:40

Hei Lurppa Koira ja tervetuloa OmaYhteisön pariin 🙂

Valitettavasti tuota SquareTrade-laiteturvaa ei saada voimaan näin jälkikäteen mitenkään. Laiteturva saadaan ainoastaan voimaan tilauksen yhteydessä.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kannattaa tarkistaa, mitä kotivakuutus kattaa.

Kotivakuutus saattaa olla kustannuksiltaan selkeästi edullisempi ja saatat saada vastaavat korvaukset sitä kautta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Elisan tai muunkaan myyjän "laiteturvasta" ei kannata maksaa.

Lue ainakin ehdot, esim. Elisan laiteturvan ehdoissa lukee, että ensisijainen paikka korvausten hakuun on takuu, eli mikäli vika kuuluu takuun piikkiin niin se hoidetaan ilmaiseksi sitä kautta, näin ollen et hyödy uudesta laitteesta huomiseksi ehdosta. Et ainakaan nyt.

No sitten puhelimesi pääsee vaikka tippumaan ja näyttö menee sirpaleiksi. Takuu tätä ei korvaa, mutta laiteturvan ehdoissa lukee, että ensisijaisesti asiaa pitää käsitellä kotivakuutuksen kautta. Haet asiaa ifistä, joka ei korvaa, koska sopimuksesi ei sitä sisällä.

Vasta nyt saat laiteturvasta uuden laitteen/korjauksen.

Esimerkiksi Ifissä kalliimpi Laaja kotivakuutus korvaa myös itse rikottuja elektroniikkalaitteita, esim. siivouksen aikana pudonnut televisio tai baarissa rikkoutunut puhelin. Puhelimen täytyy kuitenkin olla arvokkaampi kuin kotivakuutuksen omavastuu joka on useimmiten 200 euroa.

Moni hankkii kotivakuutuksen pelon takia. Mitä jos. No mitä jos jättäisit hankkimatta, jos puhelin on esim. €199 tarjouspuhelin - sitä tuskin kannata vakuuttaa kotivakuutuksessa omavastuun takia ja laitevakuutuksessa 10 euron kuukausikulun takia. Siirrä kymppi omalle tilille joka kuukausi ja sinulla on kahdessa vuodessa 240 euroa rahaa uuden puhelimen hankintaan.

Nyt soi Sound Rush - Unshakable (Edit) (feat. Exilium).

Mukavaa yön jatkoa!
Käyttäjätaso 1
Hei Lurppa Koira ja tervetuloa OmaYhteisön pariin 🙂

Valitettavasti tuota SquareTrade-laiteturvaa ei saada voimaan näin jälkikäteen mitenkään. Laiteturva saadaan ainoastaan voimaan tilauksen yhteydessä.

Osallistu keskusteluun