Langaton lataus

  • 2 syyskuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 285 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Moikka, olisiko kellään kokemuksia jälkeenpäin ostetusta puhelimeen asennettavasta 'läpykästä', joka asennetaan akun ja takakannen väliin. Pitäisi sen jälkeen pystyä lataamaan langattomasti. Itse en saa toimimaan ollenkaan.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Puuttuu aika paljon tietoa: Puhelin (merkki/malli), ostettu lisätarvike? Ja tähän ei ole mitään standardia koon ja muodon suhteen.

Niissä puhelimissa joissa tuo on mahdollista, on takakannen alla kaksi kosketuspintaa johon takakuoreen liitettävän "läpyskän" liittinten on osuttava.

Mutta kuten sanottu, kaikissa puhelimissa ei tuota mahdollisuutta ole. Voinee olla jopa myyntialueen mukaan (EU/USA/Aasia) rajattu ominaisuus.
Käyttäjätaso 1
Tosiaan, puhelin on LG 4 32 GT, ja laturi on ITIAN merkkinen ostettu Mytrendyphonesta. Tässä puhelimessa on ne kohdat, mihin osuu kahteen kosketuspintaan siitä läpykästä. Laturissa palaa ensin punainen valo, ja kun laitan puhelimen siihen melkein tyhjänä, syttyy heti sininen valo ja pysyy siinä. Oli muutaman tunnin taisi akku vain tyhjentyä ja oli aika kuuma.
Nokian langattomilla latureilla pelanneena tuntuu tuo langaton systeemi olevan aika nirso sen suhteen, että induktiokelat osuvat päällekkäin.

Nokialaisissa oli vain yksi kela ja esimerkiksi Lumia 950 XL ei toiminut vanhan Nokian pöytä- ja autolaturin kanssa. Lataus alkoi pelittää, kun puhelimen laittoi pöytälaturiin kyljelleen (kela siirtyi alemmaksi). Hankin halpalaturin Amazon.de -kaupasta. Siinä on kolme kelaa eri korkeuksilla ja johan alkoi pelittää. Autoon hankin Samsungin laturin ja toimi moitteetta.

Osallistu keskusteluun