Vastattu

Laskutus

  • 24 March 2020
  • 2 kommenttia
  • 733 katselukerrat

Hei,

 

Jos Elisalta ostaa osamaksulla puhelimen, kun ensimmäinen lasku ilmestyy niin voiko vaikka maksaa heti esim puolet puhelimen arvosta pois?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jekke 25 March 2020, 10:44

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +7

Moro @make228 ja tervetuloa OmaYhteisöön!

 

Periaatteessahan tuo on mahdollista, sillä laskuilla on samat maksutiedot. En kuitenkaan suosittele sitä tekemään, sillä laskulle tulostuu normaalisti aina yhden kuun maksuerä. Mikäli maksat enemmän kuin laskussa oleva maksuerä on, tulee sinun itse pitää kirjaa paljon laitteesta on maksettu, sillä se ei automaattisesti OmaElisaan ja laskulle päivity näkyville. 

 

Huomioithan myös, että mikäli laskulla on muita tuotteita ja palveluita, kuittaa tuo ylimääräinen suoritus koko laskun loppusummaa, ei pelkästään laitteen.

 

Helpompaa onkin että makselet laitetta erissä, ja sitten jossain vaiheessa tilaat laitteesta loppulaskun, jolloin loput laitteen maksuerät laskutetaan kerralla pois :)

Käyttäjätaso 7

Vaihtoehtoisesti voi alkuun maksella eriä ja sitten jossain vaiheessa tilata Oma Elisan kautta loppulaskun , jos ei jaksa odottaa koko maksuaikaa.

PS. No kas tämä ohje jo edellä olikin. :wink:

Toisaalta kovin joustamaton tämä Elisan osamaksusysteemi on , kun ei voi lyhentää nopeammin eikä maksamaton summa päivity Oma Elisaan. Jotakin tartteis tehrä.