lenovo tab2 a10-30 päivitys

  • 21 March 2017
  • 1 kommentti
  • 2245 katselukerrat

Hei,

Onko kellään muulla mennyt lenovon tabletti totaaliseen koomaan päivityksen yhteydessä? Resetointi ei netin ohjeitten mukaan onnistu ja ainut asia mitä laitteen ruutuun tulee on lenovon logo.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Minulla päivitys meni hyvin.

Päivitin tämän viime joulukuussa versioon 6.0.1. Android tietoturvakorjauksen taso on 1. elokuuta. Sen uudempaa versiota ei ole tarjolla.

Nettisivut latautuvat hitaasti, vaikka nopeutta pitäisi olla mobiilissa tarjolla. Laitteen tarkempi merkki on tb2-x30L. Ostin tämän siis viime joulukuussa ja päivitin heti, joten en testannut sillä asennetulla 5 versiolla. Kumman hitaasti Chrome lataa sivut jos läppäriin vertaa!

Toinen havaittu vika on se, että kun akun lataa täyteen 100% ja sitten vielä pitää esim tunnin latauksessa, niin laite myös pysyy yli 3 näyttötuntia 100% tilassa. Laitteessahan on 2 akkukennoa joiden yhteenlaskettu kapasiteetti on n. 7000mAh. Olen alkanut epäillä että vain toisen kennon kapasiteettia monitoroidaan. Ei ole mahdollista siis pitää akkua luotettavasti esim. 40 - 90% latauksessa eliniän optimoimiseksi.

Laite on Elisalta hankittu.

Et siis pääse asetuksiin? Olisikohan noilla kahdella keinupainikkeella mahdollista palauttaa tehdasasetuksiin.