Kysymys

Lenovo yoga tab 3 päivitys

  • 20 maaliskuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 749 katselukerrat

Hei, ostin noin vuosi sitten elisalta Lenovo yoga tab 3 tabletin ja otin siihen 4g liittymän niin ikään elisalta. Versiopäivityksiä on tullut tasaisin välein ja kaikki on ollut ok. Tänään tabletti tarjosi taas päivitystä ja annoin sen päivittää, kuten yleensäkin. Nyt se ei kuitenkaan suostu enää ottamaan yhteyttä mobiiliverkkoon, jämähtää sivulle, jossa vaatii valitsemaan WLAN-verkon, jota minulla ei edes ole käytössä. Onko mitään neuvoa mitä voisin tehdä? Tabletti on käynnistetty uudelleen jo kolmesti, ei auta, sim-kortti on poistettu ja laitettu takaisin, ei auta. Olisin kiitollinen kansantajuisesta vastauksesta, en ole mikään tekniikan ihmenainen.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hei, oletko saanut jo tablettisi toimimaan? 🙂
HELLO,MINULLA AIVAN SAMAT ONGELMAT JÄRJESTELMÄPÄIVITYKSEN JÄLKEEN KUIN "katrik10".MIKÄ NEUVOKSI???😯
Käyttäjätaso 1
Tabletin asetuksista kannattaa laittaa wifi kokonaan pois päältä, jottei laite etsi aktiivisesti langattomia verkkoja. Kokeilitko tuon? 🙂
HELLO HIISKU
KUN AVAAN TABLETIN,NIIN ENSIN KYSYY PIN-KOODIN,SITTEN TULEE "TERVETULOA"SIVU JOSTA VALITAAN KIELI.TÄMÄN JÄLKEEN TULEEKIN "VALITSE WLAN-VERKKO"SIVU,JOTA EI PÄÄSE OHITTAMAAN.ELI EN PÄÄSE EDES ASETUKSIIN,JOTTA VOISIN LAITTAA WIFIN POIS PÄÄLTÄ.VALITSIN KAIT JOTAIN VÄÄRIN,KUN HYVÄKSYIN "JÄRJESTELMÄPÄIVITYKSEN"?😞 OON KYL IHAN KUUTAMOLLA.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
HELLO HIISKU😞
Ota Caps Lock pois, kun kirjoittelet Oma Yhteisöön, kiitos😉

Osallistu keskusteluun