Vastattu

LG G4 bootloop

  • 12 kesäkuu 2016
  • 16 kommenttia
  • 5134 katselukerrat

LG G4 meni bootloop tilaan. jos sen antaa olla päällä noin tunnin se käynnistyy mutta sammuu lähes heti jos sitä yrittää käyttää. palautin tehdasasetukset ja otin akun pois useasti eikä vaikutusta. lähin saunalahti/elisa kauppa on noin 100km päässä. joten olisiko jossain ohjeita posti takuupalautukseen?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 13 kesäkuu 2016, 13:52

Wou, jopas nyt on. Toki löytyy ohjeet. LG:n puhelimia huoltaa Mobylife. Ohjeet huoltoon postitukseen löytyy täältä: http://mobylife.com/fi/huoltoon-toimittaminen
Mukaan siis takuukuitti (saatavilla OmaSaunalahden puolelta tarvittaessa) ja postitus on maksuton. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

16 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Wou, jopas nyt on. Toki löytyy ohjeet. LG:n puhelimia huoltaa Mobylife. Ohjeet huoltoon postitukseen löytyy täältä: http://mobylife.com/fi/huoltoon-toimittaminen
Mukaan siis takuukuitti (saatavilla OmaSaunalahden puolelta tarvittaessa) ja postitus on maksuton. 🙂
Nyt näitä sitten alkaa tulemaan suomessakin, itsellä 506 alkuinen S/N ja bootin jälkeen pimenee. Jenkkiforumit täynnä infoa ongelmista ja LG myöntänyt valmistusvirheen. Eli suomessakin lienee saavan jo uutta puhelinta tilalle..? Tai pikahuoltoa, koska vika tiedetään..?
S/N 505-508 alkuiset on ongelmalaitteita.

http://www.androidauthority.com/lg-admits-g4-bootloop-problem-hardware-fault-669603/

Miten toimii elisa tämän asian suhteen? Mobylifelle viestiä, että pikahuolto, vai shopittiin hakemaan takuukuittia vastaan uusi puhelin?

edit: ja jos oma G4:nen on 505-508 alkuinen, niin suosittelen kaiken mahdollisen varmuuskopiointia, ennen kuin puhelin "brickkaa", itsehhän en tätä tehnyt.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Huoltoliikkeeseen nämä tulee toimittaa. Huolto tekee päätöksen meneekö laite vaihtoon ja vaihtaa sen tarvittaessa. 🙂
Omanikin pimeni eilen ja meni bootlooppin valitettavasti...

On paljon muitakin G4 ongelmaisia:
http://murobbs.muropaketti.com/threads/lg-g4.1209498/page-36
9kk kesti ja sama vika.

Muille joilla tämä oli, lähtikö puhelimen muistista kaikki kuvat tms. ?
8kk ja S/N 511 alkuinen.
Tämä on tulossa hieman enemmän kuin tavallinen ongelma, Saunalahti pitäisi ottaa kantaa:

http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/threads/lg-g4-käyttökokemukset.94156/page-72
http://murobbs.muropaketti.com/threads/lg-g4.1209498/page-39

Se olisi odotettavissa jos joku virallisesti sanoisi jotain...
Käyttäjätaso 1
LG G4 meni bootloop tilaan täälläkin. Just tänä aamuna yks kaks puhelin sammu ja kuinkas ollakkaan jäi jumiin niin että logo vaan näkyy, eikä auta akun poistaminen/takaisin laitto sama homma vain logo:@ puhelin abaut vuoden ollu käytössä eikä ikinä ennen mitään ongelmaa.
Käyttäjätaso 1
Maanantaina lähetin huoltoon ja tänään perjantaina saapui, nopeesti pojat hoiti hommansa piirikortti vaihdettu.:D
Kyllä tosiaan alkaa olemaan tämä "bootloop" enemmän ominaisuus, kuin vika. Tässä taloudessa mennyt jo kaksi laitetta emolevyn vaihtoon kyseisen vian vuoksi. Ihmettelen suuresti, ettei Saunalahti/Elisa/LG:tä kiinnosta asiakkaat sen vertaa, että laittaisivat automaattisesti huoltokutsua tai uutta puhelinta IMEI:n perusteella.
Jo toinen LG G4 veti bootlooppiin!
Pikku sirahdus vaan kuuluu ja se on siinä. Eka meni vakuutuksesta, ihelpin kautta. Kuoret ja vermeet kun oli hain samanlaisen.
No nyt täytyy kai laittaa sinne mobylifeen.
En ole näköjään ainut tään ongelman kanssa.
Toivottavasti pelaa korjauksen jälkeen?
S/N 506... ja 511...
S/N 506... ja 511...
Ei näy operaattoreiden verkkokaupoissa enää LG:n G4 eikä myöskään G5:sta,koska siinä samaa bootloop ongelmaa kuin nelosessa.
Taitaa siirtyä takaisin samppaan, seiskassa valovoimaiset kamerat ja rautakin pelaa
Käyttäjätaso 1
No niin.. nyt sano Vaimon LG G4- STOP ja paketti lähti huoltoon viime perjantaina, ja kovasti odotellaan että koska saapuu takas. Aika surkeeta toimintaa tämä on LG:ltä/elisalta pitäis pikku hiljaa lompakon nyörit aueta ja antaa sama summa takas minkä on joutunu uutena ostohetkellä maksamaan.
Niinhän se meni vaimonkin G4 juntturaan aamulla. Ensin ajattelin että joku pikku juttu joka korjaantuu akun irrottamalla, mutta sitten internettiä selaillessa selvisi karu totuus.

Jos tuotteessa on valmistajankin toimesta todettu valmistusvika, niin pitäisihän tuohon jotenkin muuten reagoida kuin vain toivomalla että takuu menee umpeen ja kuluttaja ei tajua että kyseessä on virhevastuun alainen vika.
Mites Elisa on näihin nyt suhtaunut? Omakin luuri meni juuri bootlooppiin ja takuuhan on tietenkin jo loppunut. Virhevastuu?

Osallistu keskusteluun