Kysymys

LG p990 MMS viestit eivät lähde tai pääse perille.

  • 26 huhtikuu 2011
  • 6 kommenttia
  • 1469 katselukerrat

Saunalahden sivuilta olen laittanut asetukset, joilla pääsen kyllä nettiin. MMS viestien osalta on suuria ongelmia, littymässä vika ei ole sillä vanhalla nokialla viestit lähtevät ja saapuvat aivan kuin ennenkin. Kokeilin myös laittaa noiden milestone ja desire ohjeiden mukaiset APN asetukset, kuitenkaan eivät toimineet. En tiedä onko ongelmana valmiit MMS asetukset jotka ovat harmaana ja joita ei voi muuttaa. Jos jollain olisi yksityiskohtaisia neuvoja, arvostaisin kovasti.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Poista puhelimesta kaikki itse luomasi APN:t ja lisää seuraava:

Nimi: Saunalahti Internet
APN: internet.saunalahti
Välityspalvelin: Ei määritetty
Portti: Ei määritetty
Käyttäjätunnus: Ei määritetty
Salasana: Ei määritetty
Palvelin: Ei määritetty
MMSC: http://mms.saunalahti.fi:8002/
MMS-välityspalvelin: 62.142.4.197
MMS-portti: 8080
MCC: 244
MNC: 21
Todennustyyppi: Ei määritetty
APN:n tyyppi: default

Noilla pitäisi toimia sekä internetin, että mms-viestien.
Vaihdoin juuri näin, ja pääsen kyllä mobiiliverkkoon. Mutta MMS viestit eivät vieläkään tule perille, eivätkä lähde.
Koska vanhalla puhelimella viestit toimivat, ei kai kyse voi olla kuin LG p 990 omista asetuksista. En kyllä kuollaksenikaan vaan keksi enää mistä.
Kun käynnistän puhelimen ylös ilmestyy pieni herjaus ilmeisesti unkarin kielellä, jossa lukee multimedia välissä. Unkarin taitoni ovat kuitenkin hieman ruosteessa, eikä viesti näy kuin noin 3 sekuntia.
Vaihdoin kielen englanniksi, ja yläosan aloitusviesti selvisi. "Scanning media files". ilmeisesti on vain unohtunut suomennos LG:ltä, eli ei taida olla oleellista.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko tuolta apua:
http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,17118.0.html

Siellä on keskustelua samankaltaisesta ongelmasta.
Tänään ratkes sama ongelma. Elikkäs:

1) Ime marketista APN Backup & Restore app

2) Poista ohjelman avulla kaikki APN:t. ( Delete APNs)

3) TÄmän jälkeen lisää saunalahti internet APN ja MMS apn uusiks, löytyvät alla olevasta linkistä. Samat vaikka alla olevat ohjeet htc:n luurille

http://palsta.saunalahti.fi/wiki/Desire

Saattaa vaatia uudelleenkäynnistyksen.

Mulla kesti about kuukausi selvitellä tämä mut nyt pelaa. Ilmeisesti jos noit tukiasemia on enemmän ku kaks ni LG sekoilee eikä tiedä mitkä kaikki pitäs olla käytössä. Ja MMS APN:ssa ei haittaa jos ei ole sitä sinistä palluraa vieressä. Kuhan se on internet APN:ssa. Menipä sekavaks. Toivottavasti natsaa!
Kertokaa rakkaat ihmiset miksei en saa lähetettyä mms viestejä vaikka kaikki asetukset ovat juuri kuten edellä mainittu on?? On poistettu asetukset ja luotu uudestaan, on käynnistetty uudestaan.. toteaa vaan lähetettäessä että "lähetetään" ja sit jonkun aikaa tarjoaa mut ei lähde.. kuvat tulee kyllä mulle perille mutta ei lähde eteenpäin?

Osallistu keskusteluun