Vastattu

LGG3 (D855) lämpöongelma ja pullistunut akku

  • 11 heinäkuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 480 katselukerrat

Ongelmana on noin vuoden vanha LG G3. Käytössä se lämpenee kuumaksi, ei uskalla oikein käyttää (ei ole edes latauksessa). Ainoa keino on käyttää vain lyhyitä aikoja kerrallaan.

Toinen ongelma on alkuperäinen akku, joka on pullistunut. Se ei ole enää käytössä. Koska käytössä on toinen samanlainen puhelin, ei sen akulla tapahdu lämpenemistä.

Akussa on puolen vuoden takuu, mutta siltikin sen pullistuminen on aika uskomatonta.

Kännykän lämpeneminen lienee sentään vielä takuun piirissä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 11 heinäkuu 2016, 11:32

Puhelimen selkeä kuumeneminen voi myös johtua tuosta viallisesta akusta. Vai lämpiääkö puhelin selkeästi myös tuolla toisella akulla? Mikäli näin on, puhelin huoltoon takuukuitin kera.Minun korviini ei ole kantautunut tietoa, että LG:n akut olisivat turvonneet. Näitäkin tapauksia siis on. Samsungin puhelimissa olen törmännyt turvonneisiin akkuihin lukuisia kertoja. Samsungilla myös viallinen akku on myös ollut suoraan yhteydessä puhelimen ylikuumenemiseen. Uudella akulla kuumenemista ei ole juuri ilmennyt.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Puhelimen selkeä kuumeneminen voi myös johtua tuosta viallisesta akusta. Vai lämpiääkö puhelin selkeästi myös tuolla toisella akulla? Mikäli näin on, puhelin huoltoon takuukuitin kera.

Minun korviini ei ole kantautunut tietoa, että LG:n akut olisivat turvonneet. Näitäkin tapauksia siis on. Samsungin puhelimissa olen törmännyt turvonneisiin akkuihin lukuisia kertoja. Samsungilla myös viallinen akku on myös ollut suoraan yhteydessä puhelimen ylikuumenemiseen. Uudella akulla kuumenemista ei ole juuri ilmennyt.
Puhelin lähtikin huoltoon alkuviikosta. Tuo lämpeneminen tapahtui myös toisella akulla, jolla lämpenee myös (toisessa samanlaisessa puhelimessa ei samalla akulla lämpene).

Tuo akku on kieltämättä on aika hurja, pikaisesti mitattuna pullistunut keskeltä noin yhden millin ja keikkuu pöydällä. Puhelimeen se ei mahdu; onneksi. Ei tule kokeiltuna sinne. Itselle tulee vain mieleen onko tuo pullistunut akku aiheuttanut lämpenemisen ja sitä kautta puhelimen hiljaisen lämpenemis-ongelma.

Samsungilla on kerran itsella ollut tarvike-akku, joka pullistui samanverran kuin tuo LG:n akku.