Kysymys

Liitteet ei aukea :( :(

  • 30 elokuu 2012
  • 5 kommenttia
  • 7959 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Samsung galaxy I9000 ei nyt suostu millään avaamaan pdf tiedostoja. Aiemmin auennu hyvin, mutta nyt vaan herjaa. Ei voi avata,ei voi tallentaa(luuri siis ilmottaa, vaikka en ole edes ollut tallentamassa). Muistia riittää kortilla ja luurissa, mutta ei.

Mistä voi vielä tonkia tai tyhjentää luuria, kun se ilmeisesti luulee olevansa täynnä,vaikka näin ei olekkaan. Voiko johonkin jäädä joku "solmu", joka väittää tilaa olevan liian vähän tms. Adobe on luurissa ja päivitettynä, mut ei vaan toimi. Onko nyt vaan pakko sanoo luurille hyvästit vai voisko vielä yrittää jt :smileyembarrased:

Nää ei muuten varmaan toisiinsa liity, mutta pakko mainita tässä, että nettisivut on nyt ollu toista päivää todella nopeat, ei ole selailu jumittanut. Vai voiko olla niin, että kun toinen pelaa niin vierestä leviää. 

5 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Yhtenä keinona voisit kokeilla poistaa ja asentaa Adoben uudelleen.  
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Sinulla taisi olla jonkun toisenkin sovelluksen kanssa jotain ongelmia, joten todennäköisesti joku korruptio siinä puhelimen muistiosiossa, johon nuo sovellusdatat tallentuvat (dalvik cache). Pelkän dalvik cachen pyyhkiminen ei ole mahdollista ellei puhelinta ole rootattu ja custom recoverya asennettu. Ratkaisuvaihtoehtoina siis tuo edellinen tai tehdasasetusten palautus.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Adobe poistettu ja ladattu uudelleen. Pitää huomemna testata jt liitettä. Juu oli angry birdin kans ongelmii. Ei antanu päivittää,vaan väitti ettei ole tilaa. Poistin ne ja uudelleen ei saanu enää ladattua takasin. Muita sovelluksia kyllä onnistu lataamaan luuriin. Luuri on liki uutena rootattu ja customit asennettu,mutta vain kerran(äläkä kysy miten,en osais enää). Päivitys on ollu tarkotus tehdä,mutta on ofoteltu suomenkielistä. Taitaa tulla liian myöhään. Joka ainot samlan luuri on alkanut mulla tökkiä,kin ikää on tullu puoltoista/kaks vuotta. Tiedä sitten tuleeko tiiliskivi jos tehdasasetukset palauttaa,ei o kokemusta. Sittenhän ae alkaa alusta taas kjha iken asentaminen. Backappi on otettu,mut epäilen kyllä vähän senkin toimivuutta,jos nyt,ylipäänsä osaan käyttää sitä. Ongelma oli myös synkronisoida gmailin kanssa. Vaikka painay nappia,mitään,ei siirtynyt. Pakko kaivaa kiltisti paperi ja kynä,ne sentään vielä toimi;) sama homma kai edessä,jos uudenkin ostaa. Kai sekin pitää heti roottailla tms. Hankalaa on tämmöselle ei nörtille. No jäähän tästä 500 ,- herätyskello. Voi helevata sentään. Miks ihmeessä näitä pitää alvariinsa roottailla uuteen uskoon. Vanheneeko ne niin,et sisältö menee sekasin vai,mikä niissä mättää. Vai sekooko se sitten niistä roottauksista ja pitäis oikeesti antaa olla alkuperäisessä kuosissa. Ainakin takuu kattais korjaukset,vaikka ei niistä ruususia kokemuksia olekkaan. Tulipa raapustus,mut nukuttaa paremmin,ku lampaitten laskeminen(viiksetyksen keskellä)...~
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jaa no tuossa tapauksessahan ongelmaa ei ole. Sammuta puhelin ja käynnistä se recovery-tilaan pitämällä pohjassa power-, home- ja volume-up -näppäimiä kunnes valikko ilmestyy näkyviin. Valikosta valitset Advanced -> Wipe Dalvik Cache -> Yes. Tämän jälkeen valikossa askel taaksepäin ja Reboot system. Valikossa liikutaan volume-näppäimillä ja valinnat tehdään home-näppäimellä.

Toimenpide ei poista mitään omia tietojasi puhelimesta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
ISO KIITOS DAY1 !!! Liite aukesi vihdoin :smileygrin::smileygrin::smileygrin:Pelejä ei kyllä saa takaisin,kun herjaa edelleen ettei olisi tilaa. No ehkä tämä on hetken helpotus ja syytä olla varuillaan. Taitaa alkaa kohta kaksvuotiaalla olemaan vanhuuden tuomia vaivoja, ettei olis jo ikäloppu kohta. Nyt saa hetken miettiä,mikä luuri tulee seuraavaksi kouraan(kahdeksi vuodeksi :smileyrolleyes: ).

Osallistu keskusteluun