Kysymys

Mainosposti

  • 26 maaliskuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 2140 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 23 kommenttia
Ei ketään muuta ärsytä saunalahden liittymää käyttäville tuleva sähköposti mainonta? Ja välillä tulee mainosta tekstiviestinä. Minulla on ollut saunalahden liittymä vuosikausia kuukauden katkoa lukuunottamatta eikä ennen ole ollut riesaa mainonnasta. Kyselin asiaa asiakaspalvelusta ja kerrottiin että kelpoliittymä on lähes ainoa missä ei sitoudu ottamaan mainontaa vastaan. Onkohan se ihan tosi, että ihmisen täytyy vaihtaa operaattoria jos ei siedä mainontaa. Näin se tuntuu olevan. Eipä enää välitetä pitää asiakkaista kiinni jos asialle ei kieltämälläkään mitään saa.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Markkinointilupa mahdollistaa edullisten liittymien tarjoamisen asiakkaillemme, ja ymmärrämme että jotkut ihmiset eivät näistä mainosviesteistä pidä. Näitä ihmisiä varten on tarjolla tällä hetkellä Kelpo -liittymä, sekä nyt jo myynnistä poistuneissa liittymissä on ollut muutama muukin, joihin ei tuota markkinointilupaa sisälly.

Ikävä kuulla että nämä viestit ärsyttävät sinua 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Onko Kelpo muka joku liittymä? Modeemiluokan datalla korkeintaan pitää puhelinta lentotilassa.

Kelpo on hyvä mummoliittymä. Sitä on kyllä pyydetty, mutta ei kukaan pyytänyt muiden hyvin liittymien poistamista missä oli Norppa+ ja Mini ILMAN PAKKODATAA. AEP:nkin näihin sai hintaan 0 € :(

Yksi vaihtoehto on estää spämminä nämä Saunalahden postit. Minulla toimii niin että 99% Saunalahden spämmistä menee roskapostiin. Puhelimeen ei ole hetkeen tullut mainoksia. Heti kun ensimmäinen tulee, laitan kyllä numeron kieltolistalle erääseen appiin, joka keräilee "omaan varastoonsa" nämä spämmit tietystä numerosta. Ne voi sieltä lukea tai poistaa tietyn ajan vanhoina.

Aina siellä tarjotaan Kelpoa, mut kun kukaan Saunalahdella ei tunnu käsittävän sitä että mitään en tee älypuhelimella 256 kbps datalla.
Minullekkaan ei oikein mene tajuntaan, että kaupataan ainoastaan jotain kelpo liittymää jossa on tosiaan 256 datayhteys. Sillä nopeudellahan ei kertakaikkiaan tee yhtään mitään. Luulisi sen siellä saunalahdellakin ymmärrettävän.  Näyttää siltä, että saunalahden kanssa ei pääse yhteisymmärrykseen tässä asiassa. Varmaan täytyy kokeilla, jos dna pelaisi jotenkin. Soneraa jo kokeilin ja ei oikein yhteys ollut hyvä täällä päin. Ottaa pattiin.

Osallistu keskusteluun