Marshmallow pilasi LG G4 puhelimen.

  • 6 kesäkuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 1728 katselukerrat

Mulla on noin 8 kk ikäinen LG G4 puhelin johon olin todella tyytyväinen ennen kuin tuo hemmetin marshmallow päivitys tuli. Akunkesto oli todella hyvä ennen päivitystä ja kun päivitys tuli niin aloin katsomaan että mitäs uutta sieltä nyt tuli niin kiinnitin heti huomion että akku kuluu todella nopeasti.
Standby-tilassa näyttö pimeenä akku kestää suht normisti mutta kun näytön avaa ja alkaa jotain tekemään niin prosentit alkaa vilisemään. Toinen ongelma mikä tuli niin näyttö ei reagoi oikein joillain nettisivuilla, kosketat oikeaa laitaa niin näyttö reagoi vasemmalla tai jossain ihan muualla.
Tehdasasetustenpalautuksen olen tehnyt kaksi kertaa mutta ei auta mitään. Aloin jo epäillä että olisko akku viallinen mutta kun se ero oli niin suuri ja selkeä välittömästi päivityksen jälkee. Esim nettiradion kuuntelu aux-johdonvälityksellä stereoista tai kuulokkeilla yli 30% akkua menee tunnissa vaikka näyttö olisi pimeenäkin. LG:n tuen kanssa juttelin että voisko palauttaa takasin lollipopiksi niin huollot eivät sitä tee eivätkä suositelleet itsekään sitä tekemään vaan toimittamaan puhelimen huoltoon. Mitäkön huolto sieltä voisi löytää jos android 6.0 ei vaan toimi kunnolla mun puhelimessa? Auttakaa te viisammat tai ainakin näistä asioista enemmän tietävät, mulla alkaa mennä hermo kun kokoajan saa puhelin olla johdon nokassa että mitään pystyy tekemään.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Olisikos kenelläkään tähän vinkkejä?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Vastaavaa näkyy raportoidun mm. USA versioista. Ohjeena kerrotaan mm. "...We’d suggest all owners update all of their apps, then head into settings > about phone > and disable “Activity logs” which is causing the drain mentioned above..." Päivitys on sivun mukaan jo jaossa Korean- ja kansainvälisen version omistajille. Muillekin päivitys lienee siis tulossa...
Joo olen lukenut samat jutut jo moneen kertaan. Ekan factory resetin jälkee palautin kaiken tiedon ja sovellukset varmuuskopiona jolloin puhelin päivitti sovellukset. Toisella kertaa en palauttanut mitään vaan latasin kaikki sovellukset uudestaan play kaupasta. Täytyy varmaan ostaa uusi akku ja kattoa auttaako mitään. Näyttö tuntuu olevan suurin akkusyöppö ja käyttöjärjestelmä. Tuntuu että mitä tahansa puhelimella teen tai mitä tahansa sovellusta käytän niin virtaa menee liikaa verrattuna ennen päivitystä. Tarkoitatko päivityksellä 6.0.1? Mulla siis vielä pelkkä 6.0
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Näytön kuuluukin olla suurin kuluttaja akkustatistiikassa jos laitetta käytät aktiivisesti.
Näytön kuuluukin olla suurin kuluttaja akkustatistiikassa jos laitetta käytät aktiivisesti.
Juu näinhän se on mutta se vauhti jolla se akku kuluu ei ole normaali.
Tänään tuli uusi akku joten katsotaan muuttuuko mikään sen ansiosta .
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tietääkö joku että onko puhelimeen tulossa nugattia
nettikeskustelujen mukaan olis tullu mutta ei ole ainakaan mun kakkos puhelimeeni tullu vielä
eli onko tulossakaan ?
Käyttäjätaso 7
Tietääkö joku että onko puhelimeen tulossa nugattia
nettikeskustelujen mukaan olis tullu mutta ei ole ainakaan mun kakkos puhelimeeni tullu vielä
eli onko tulossakaan ?


En tiedä mitä keskusteluja olet lukenut, mutta noin 1 minuutin googlettelun perusteella eteläkorealaiset ovat saaneet päivityksen, muut eivät vielä. Eli jos puhelimesi ei ole rekisteröity Etelä-Koreaan, ei ole mikään ihme että siihen ei ole päivitystä vielä tullut. (Tietysti nuo googlen ensimmäisenä tarjoamat hakutulokset voivat olla vähän vanhentuneita, mutta jos jenkit olisivat päivityksen saaneet, se näkyisi taatusti kärjessä)