Meneekö takuuseen

  • 27 September 2017
  • 4 kommenttia
  • 1816 katselukerrat

Asus zenfone 3 puhelimen näyttö meni tänään rikki, tai siis siihen tuli halkeama. meneekö tämä takuuseen ja jos ei niin paljon korjaus maksaisi.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tippuiko puhelin tai muuta? Lähtökohtaisesti nuo näytön hajoamiset eivät mene takuuseen, sillä on todella vaikea todistaa ettei se ole johtunut mistään ulkoisesta osumasta tms.
Näytönkorjauksen hintoja kannattaa tiedustella huoltofirmoilta.
Se siinä onkin että en ole tiputtanut sitä eikä se ole kokenut mitään muitakaan osumia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kannattaa käydä sitten Elisan myymälässä asioimassa laitteen kanssa niin voidaan katsoa sitä huoltoon lähettämistä siellä. 🙂 Näin ruudun takaa emme oikein arviointeja voi tehdä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Se siinä onkin että en ole tiputtanut sitä eikä se ole kokenut mitään muitakaan osumia.

Pelkästään se, että puhelin joutuu pieneen puristukseen tms. riittää rikkomaan näytön. Se, että näyttö menisi halki itsestään (ilman ulkopuolista tekijää), esim. puhelimen ollessa pöydällä, on äärimmäisen harvinaista. Jos näin on käynyt, kannattaa laittaa lottorivi vetämään, päävoitto tulossa.

Työni puolesta voin sanoa kokemuksesta, että puhelin tuskin menee takuuseen vaan korjaaminen on asiakkaalle maksullista. Paljonko korjaaminen maksaa, tästä kannattaa kysellä Asusin tuotetuesta: 09 693 796 90 - heillä voisi olla antaa jonkinlaista hinta-arviota. Lonkalta voisin heittää, että näytön vaihto sijoittuu tuonne 80-200€ hintahaarukkaan.