Kysymys

Miksi handsfreellä ei pysty vastaamaan whatsapp-puheluihin?

  • 27 November 2018
  • 2 kommenttia
  • 1257 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia
Mistä mahtaa johtua kyseinen ongelma? Tavallisiin puheluihin vastaaminen kyllä onnistuu ongelmitta, Whatsapp-puheluihin ei mitään reaktiota.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Moro Noryt ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Varmaksi en nyt mene sanomaan, eli joku jolla varmempi tieto voi vahvistaa tai kumota, mutta veikkaisin ettei Whatsappin ohjelmistoon ole noita handsfree-laitteiden käyttämiä painalluskomentoja koodattu sisään. Oletukseni pohjaa siis sille, että normipuhelut toimivat lähemmin puhelimen käyttöliittymän osana kuin erillisenä sovelluksena toimiva Whatsapp, jolloin tuossa tarvisi laajemmin huomioida eri puhelinvalmistajien mahdollisia eroavaisuuksia Bluetooth-rajapinnan tulkitsemisessa tms.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Googlettelin tuota jonkin verran. Toimiiko hands free, jos vastaat puheluun puhelimella? Jos ei, kannattaa tarkistaa puhelimen bluetooth -asetuksista hands freen käyttöoikeudet eri ominaisuuksille. Tarvittaessa anna oikeudet kaikille mahdollisille ominaisuuksille ja käynnistä tämän jälkeen puhelin uudelleen.

Suoraa vastausta tosin tähän ongelmaan ei tuntunut löytyvän. Ongelman voi aiheuttaa tuo Patomiähen veikkaus siitä, että ongelma on itse sovelluksessa.