,miksi koronavilkku vain ,odottaa latausta,loputtomiim

  • 4 syyskuu 2020
  • 7 kommenttia
  • 643 katselukerrat

Saunalahti Huoleton 200M. Miksi koronavilkku vain:" odottaa latausta" loputtomiin?


7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Tietämättä lainkaan, minkälaisella laitteella yrität sovellusta ladata niin, itse saattaisin lopettaa latauksen ja kokeilla sitten uudelleen.

 

koronavilkku.fi -sivustolta suorat linkin Google Play -kauppaan ja Applen AppStoreen. Uusimmat Honorin ja Huawein mallit odottavat vielä tapaa, jolla sovelluksen saisi toimivaksi.

Käyttäjätaso 7

Jos kyseessä on Android-puhelin , niin tyhjennä Google Play-sovelluksen välimuisti.

https://support.google.com/googleplay/answer/7513003?hl=fi

Play-kaupassa saattaa puhelimessa olla jäänyt jokin toinen lataus kesken ja tämä Koronavilkku odottaa sen valmistumista. Tilanteen voi todentaa katsomalla Play-kaupan kohtaa “omat sovellukset ja pelit”

Käyttäjätaso 1

Tarkista mikä Play-kaupassa on Sovellusten latausasetukset. Jos on: Vain WiFi-verkossa ja sitä ei ole saatavissa, niin muuta vaihtoehdoksi Missä tahansa verkossa tai Kysy aina.

Kiitos paljon neuvoista. Nyt sain ladattua ja asennettua. Vielä mietin miten ja missä kohtaa puhelimessa vilkku hälyttää jos kohtaa tartunnan saaneen lähistöllä, mutta se selviää sitten kun ja jos kohtaa. Lisähavainto. Elisa- chat oli pettymys, tyly, tarjosi ratkaisuksi vain 0600- hintaista Omagurua . Soittopyyntöön vastaaja  , oli sensijaan ystävällinen ja avulias. Eli olkaa sitkeitä, tarvittaessa jättäkää chat omaan arvoonsa ja jättäkää soittopyyntö. 

Käyttäjätaso 7

Kiitos paljon neuvoista. Nyt sain ladattua ja asennettua. Vielä mietin miten ja missä kohtaa puhelimessa vilkku hälyttää jos kohtaa tartunnan saaneen lähistöllä, mutta se selviää sitten kun ja jos kohtaa.

Koronavilkku ei välittömästi hälytä , kun kohtaa taudinkantajan. Ensiksi sairastuneen pitää käydä koronatestissä ja jos tulos on positiivinen , niin silloin hän saa terveydenhuollolta koodin , jonka hän syöttää koronavilkkuun. Sen jälkeen järjestelmä ryhtyy tutkimaan sovelluksiin tallentuneita anonyymejä koodeja ja hälyttää sitten , jos vastaavuus altistumiskriteerien mukaan löytyy.

Siis koronavilkku ei toimi reaaliajassa.

https://koronavilkku.fi/

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2

Nopeimmillaan viive Koronavlikussa voi olla parista tunnista noin vuorokauteen kun tulee hälyytys altistumisesta. Koronavilkku lataa palvelimelta koodit joiden käyttäjillä on ilmoitettu olevan varmistettu koronavirus ja vertaa puhelimessa puhelimeen tallentuneita 14 vuorokauden aikana taaksepäin kohdattuja koodeja onko näissä koodia jotka on ilmoitettu koronaan sairastuneiksi ja hälyyttää jos sellainen löytyy.

Tarkennus Koronavilkku näyttää mahdolliset altistumiset vasta siitä lähtien kun ohjelma on asennettu.

Osallistu keskusteluun