Kysymys

MILLOIN TULOSSA: Samsung Galaxy S ?Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1829 kommenttia


Sain muuten ne venäläisyydet puhelimesta pois niin että build ja puhelimen versio on kuitenkin uusin, kikkailuahan se vaati noilla eri versiolla ja kerran puhelin ei bootannut mutta eipä se haittaa kun recovery tools tulee apuun... Se venäläisnavigointi navifon.ru ja venäläinen kirjakauppa kun ovat ainakin aika turhia minulle. Nyt resetin jälkeen kielikin on aina englanti, which is nice. Huomasin muuten myös että ainakin se kirjakauppa muuttuu englanninkieliseksi jos vaihtaa kieleksi englannin, eli jos sitä tahtoo kokeilla niin sillä tavalla voipi.

Ainoa mitä tässä päivityksessä menetin ne Saunalahden ym. APN-asetukset. Ja tietenkin kaiken muunkin mitä puhelimessa on tallessa menee, varmuuskopiot pitää tietysti olla. Minä testailen tässä ennen kuin olen varsinaisesti kapulaa käyttöön ottanutkaan niin ei niin haittaa.

Nämä ihan tiedoksi vaan, jos ihmettelette mitä höpisen niin ihmeteltkää. Lisää voi kysyä jos kiinnostaa.


Käsitin että asetukset säilyvät (ja eritoten kieli), jos päivittää vain modeemiosuuden. Muissahan jo versionumeron rakenne on eri, ihmettelen vähän miten ne ovat kuitekin samassa paketissa. Alunperin kun kaikkien versio oli tuo I9000XXJF3.

Käsitin että asetukset säilyvät (ja eritoten kieli), jos päivittää vain modeemiosuuden. Muissahan jo versionumeron rakenne on eri, ihmettelen vähän miten ne ovat kuitekin samassa paketissa. Alunperin kun kaikkien versio oli tuo I9000XXJF3.


Niin no sehän tässä tuli nyt kokeiltua, että kyllä noita osia voi päivittää erikseenkin. Riskihän siinä on että jos päivität vaikka vain MODEM-osan etkä muita, niin onko se yhteensopiva? Epäilin että siksi niissä paketeissa on kaikki, kaikissa vanhemmissa paketeissahan ei ollut kaikkia. Kun ei ole tarkempaa tietoa mikä logiikka tässä on, siksi otin riskin ja kokeilin eri "yhdistemiä". Ja kun yhdistelmä ei toiminut, puhelin ei bootannut vaan meni tekstipohjaiseen recoverytilaan ja siinä on mahdollisuus formatoida se ja bootata uudelleen. Sillä Odinilla voi sitten pistää uudestaan jonkun version sinne. Eli ei kai sitä puhelinta kovin helposti voi saada käyttökelvottomaksi.

Eli välttämättä ei kannattaisi uuteen puhelimeen ensimmäisenä päivittää kuin se MODEM-osa jos haluaa roaming-tila ongelman pois, mutta toimiiko se jos et samalla uudelleenpartitioi sitä, jolloinka pitänee asentaa ne muutkin osat? Jossakin ohjeessa vaan mainittiin että se uusin versio vaatii uudelleenosioinnin... Jos minulla olisi vielä "neitseellinen" puhelin, uskaltaisin kyllä kokeilla.
Foorumeilta luettua:

"Tiedoksi vaan teillekin, että suomen elektroniikan tukkurille on tulossa galaxy s puhelimia 9.7. Tämä tarkoittaa sitä, että siitä päivästä lähtien puhelimet ovat liikkeiden tilattavissa tukkurilta. Toisin sanoen puhelimia pitäisi saada "kaikista" puhelinkaupoista 10.7 alkaen riippuen siitä ovat liikkeet tilanneet niitä ennakkoon."

"Tarkoitin tukkurilla tuossa ed. viestissäni ALSO Finlandia (ennen GNT). ALSO toimii suurinpiirtein kaiken suomeen tulevan elektroniikan tukkurina. Kaupoissahan on nyt puhelimia ensimmäisestä erästä joka suomeen saapui viikko pari sitten. Tuona 9.7 tulee uusi erä joka on ensimmäistä suurempi. Tällähän hetkellä puhelimet ovat monesta liikkeestä loppuneet ja jotkut liikkeet eivät ole saanet ensimmäisiäkään. Mutta tuona 9.7 asioiden pitäisi korjaantua. Tämä taitaa olla myös päivä jolloin elisa/saunalahti saa erän puhelimia."

Samalla foorumilla kirjoitettiin myös, ettei DNA:lla olisi missään vaiheessa ollutkaan mitään yksinoikeutta ko. puhelimeen, vaan se yksinkertaisesti tilasi huomattavan osan Suomen ensimmäisestä erästä, ja näin Saunalahti jäi ilman.

SAUNALAHDEN TYYPIT HOI! Voitteko vahvistaa ko. spekulaatiot myyntiintulosta? Aiemminhan mainitsitte viikon 30, ja tuo huhutieto tarkoittaisi ensi viikon loppua tai viikon 28 alkua...

Pyytäisin tällä kertaa vastaamaan hieman rivakammin kuin viime kerralla.
Dna tarjous 17,95e/kk.

Nyt alkaa olla edullisemmalla puolella!  :)

Hinnat vain laskee!
Missä tämmöinen tarjous?!

DNA:n sivuilla on yhä tämä 19,91 /kk o.O

Missä tämmöinen tarjous?!

DNA:n sivuilla on yhä tämä 19,91 /kk o.O


Vastaan itselleni ja totean, että ONNEKS myöhästyin MegaDesirestä!
Wohoo nyt lähti Galaxy S!!

Missä tämmöinen tarjous?!

DNA:n sivuilla on yhä tämä 19,91 /kk o.O


Tosta löytyy http://www.vaihtamallaparanee.fi/#/puhelimet/samsung_galaxy_s
Hinta siis 17,95 kk ja irtisanomalla pakettidatan samantien, hinta tippuu 15 /kk,,, ei paha
Itse odottaisin sinne kuun puolivälin tienoille, josko SL:lle tulee Galaxyä siihen mennessä vielä paremmalla tarjouksella, eli käytännössä nopeammalla netillä. Tuo 384 on varmasti jo aika kituuttamista noilla puhelimilla.

Itse odottaisin sinne kuun puolivälin tienoille, josko SL:lle tulee Galaxyä siihen mennessä vielä paremmalla tarjouksella, eli käytännössä nopeammalla netillä. Tuo 384 on varmasti jo aika kituuttamista noilla puhelimilla.


No eipä tuo 384 ole tähän mennessä ongelmia tuottanut. Aika sama onko 5 meganen vaiko 0,5 meganen, nuo yhteydet sahaa niin paljon ylös ja alas kaupunkialueella ettei ole väliä maksaako 4,9e vaiko 19,90e / kk tuosta mobiililaajakaistasta.
Ja jännästi on tullut 384 mobiililaajakaistalla imuteltua yli 500kb/s harvempaan asutetulla alueella.

Ettei mee ihan offtopikiksi niin tosiaan ois mahtava saada joku varmistus tuosta Galaxyn päivämäärästä, tai edes viikosta..
Hmm Galaxy S:ää ei vielä löydy oma saunalahti -> liittymät -> puhelimen vaihto, koskas sinne ilmestyy, ei mitään intoa/tarvetta alkaa räpeltämään uuden liittymän kanssa.

Hmm Galaxy S:ää ei vielä löydy oma saunalahti -> liittymät -> puhelimen vaihto, koskas sinne ilmestyy, ei mitään intoa/tarvetta alkaa räpeltämään uuden liittymän kanssa.


Kuten aiemmin ketjusta voi lukea, Saunalahdelta tullut viimeisin tieto on "viikko 30".
Käyttäjätaso 2
Galaxy S ennakkomyynnissä.
Kiitos tiedosta, piti laittaa tilaukseen ! 🙂
Katsopas ihmettä! Eli nyt sitä saa sitten vihdoin ennakkotilattua.
HELVETIN SUURI PETTYMYS sen sijaan on liittymätarjonta ko. laitteelle, sillä mitään MegaDesire-henkistä settiä ei ole tarjolla, vaikka sellaista likipitäen täällä Saunalahden toimesta lupailtiin:

Maximilliam: "MegaViestixin tarjoaminen ei ole ongelma, tai jokin vastaavan tyyppinen datalla bundeloitu fiksu tuote."
Maximilliam: "Tuotteistuksemme tulee olemaan kilpailukykyinen."

Datalla bundeloitua fiksua tuotetta ei näy, ja kilpailukykyisyys on kyseenalaista, sillä DNA:lta puhelinta sai aloitustarjouksella 15 /kk. Sittemmin hinta on toki noussut hetkeksi 19,90 euroon, mutta nyt laskenut takaisin 15 euroon. Mitä järkeä minun olisi siis nyt odotella Saunalahdelta puhelinta viikolle 30 asti, kun DNA:lta sen saa halvemmalla ja heti???

Periaatteesta haluaisin tilata puhelimen Saunalahdelta, liittymäkin kun on SL, mutta teette asian erittäin vaikeaksi. Pitäisikö tässä nyt sitten odotella hyväuskoisena peukku persiissä josko MegaDesire-henkistä bundelointia olisi tulossa vai mitä häh? Kaipaisin tähän reilun vastauksen eikä mitään "emme tässä vaiheessa voi tietää"-arpomista.
joo todella pettymys noi liitymät ton luurin mukana ???
no hommataan luuri muualta.
joo, enkä ole niin SL-uskovainen etteikö liittymä vaihtuisi mukana.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Moi,

halusimme avata GalaxyS:n ennakkotilaus mahdollisuuden kun olemme sitä jo tovin lupailleet.
Valitettavasti lupaamamme tuotteistukset eivät ole vielä valmiita mutta ne ovat myös tulossa lähempänä toimitusta.

Laitteita on tulossa mukavasti joten eiköhän niitä kaikille riitä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!
Kiitos nopeasta vastauksesta!
Juuri tuollaista ilmoitusta kaipasin, sillä aiemmin ilman sitä tyrmistyin todella tuosta ennakkomyynnistä ilman mitään järkeviä bundlauksia. Nyt voin turvallisin mielin ennakkotilata puhelimen ja vaihtaa sitten vain liittymätyypin tilaukseen kun kuviot selviävät. Makoisaa kahden vuoden kytkyä odotellessa :)

P.S. Odotan nyt 1½kk extraa tuota puhelinta jotta saan sen SL:lta, toivottavasti en tule pettymään.
Toivotaan jotain asiallista bundlea tosiaan, kun keskustasta saisi täälläkin haettua samontein tuon Samsungin mukaan DNA:lta. Ei kannata vissii vielä vaihtaa liittymätyyppiä mihinkään, vaan odotella jotain tarjouksia. Ihmeellisiä nuo uudet nimet jne, todella paljon oli aluksi muutenkin hukassa nuiden plussien (+) ja kolmekeeiden kanssa (3G) että mitä eroa näissä on, niin nyt vielä uuden nimetkin.
Kuulin myös muualta että tuota puhelinta olisi tulossa ihan makoisa erä lähiaikoina maahantuojalle ja etelään SL:lle että pitäisi riittää pitkälle, toivotaan näin.
http://www.youtube.com/watch?v=cB1b0UrX9e0&

Toivottavasti saadaan beta-testattua käyttäjillä Heinäkuun loppuun mennessä  😉
[quote]


Toivottavasti saadaan beta-testattua käyttäjillä Heinäkuun loppuun mennessä  ;D
[/quote]

Tyon pystyy "korjaamaan" itse, ongelma on että sisäistä muistia (NAND) on käytössä vain n. 128 megaa. Esim. Samsungin tarjoama autopeli Asphalt vie n. 60 megaa, jotan ongelma on kierretty asemtamalla ohjelmat sisäiseen tallennustilaan. Ja se on sitten tietenkin hitaampaa kuin NAND...

Ohjeet jos tämänhetkistä korjausta haluaa yrittää:
http://android.modaco.com/content/samsung-galaxy-s-s-modaco-com/312298/got-the-stalling-problem-rooted-try-this/

Itsellä nopeutti ainakin huomattavasti, tokikin rajoituksena että esim. tuota mainittua peliä ei voi asentaa.
Ennakkoa arvostelusta ja tuotepakkauksen sisältö:

http://blog.androidsuomi.fi/2010/07/samsung-galaxy-s-saapui-toimitukseemme-videon-kera/
Ite pyöräytin tälläisen ratkaisun:

Käytössä oli Eliitti+.
Elisa Shopitista itelle 2730 hintaan 43.20. Sain siitä itelleni kätevästi varapuhelimen. Samalla neuvottelin kuukausimaksut pois Tikka+ liittymään koko sopimuskaudelle eli pari vuotta maksan siitä liittymästä 0 .
Gigantista Galaxy mukaan hintaan 15,90 /kk.
Saunikseen vielä sit 384 netti 4,90 /kk.

Eipä tollasta pakettia mistään saa valmiina tehdyks.
20,80 /kk, 2 puhelinta, Saunalahden liittymä johon halutessaan SAA MPLUSan liitettyä (MegaDesireenhän ei esim saanu), pöytälaatikko liittymänä DNA jos joskus sattuu tarviimaan johonkin (en usko kylläkään).

Ohjeet jos tämänhetkistä korjausta haluaa yrittää:


Onko tämä ymmärrettävissä niin, että tähän asiaa voisi olla korjausta tulossa firmware-päivityksissä? Vai siis onko tuo joku rautaan liittyvä rajoitus tuo 128 megaa (sori jos on tyhmä kysymys, mutta minä kun en tuollaisista NANDeista mitään ymmärrä...)?

Ite pyöräytin tälläisen ratkaisun:

Käytössä oli Eliitti+.
Elisa Shopitista itelle 2730 hintaan 43.20. Sain siitä itelleni kätevästi varapuhelimen. Samalla neuvottelin kuukausimaksut pois Tikka+ liittymään koko sopimuskaudelle eli pari vuotta maksan siitä liittymästä 0 .
Gigantista Galaxy mukaan hintaan 15,90 /kk.
Saunikseen vielä sit 384 netti 4,90 /kk.

Eipä tollasta pakettia mistään saa valmiina tehdyks.
20,80 /kk, 2 puhelinta, Saunalahden liittymä johon halutessaan SAA MPLUSan liitettyä (MegaDesireenhän ei esim saanu), pöytälaatikko liittymänä DNA jos joskus sattuu tarviimaan johonkin (en usko kylläkään).


Nyt en kyllä tajua miten tuo 2730 liittyy mihinkään?

Gigantista Galaxy S hintaan 15,90e? Saunalahdelta? Heti mukaan?